Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Infiintare pensiune agro-turistica

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului: Infiintare pensiune agro-turistica Răspunde cu citat (quote)

Ma tot gandesc sa investesc ceva bani intr-o asemeena pensiune. Aveti idee cam cat m-ar costa? Inca nu posed teren, ci doar ceva bani si nu stiu daca ma incadrez.
Cam ce cheltuieli sunt pentru infiintare si ce cheltuieli urmeaza dupa aceea?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 10:51 pm    Titlul subiectului: Infiintare pensiune agro-turistica Răspunde cu citat (quote)

Hello,
Nu stiu cam cat costa. probabil ca nu e cu mutl peste costul unei case normale + teren. Am un amic care si-a facut o pensiune de curand si o sa-l intreb. Ce stiu exact este ca a accesat fonduri europene pentru a-si completa bugetul.
Sus
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 12:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, ma gandisem si eu la varianta cu fonduri europene, insa nu i cam prea mult de umblat?
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 1:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa te coste destul de mult.
Hai sa iti dau un exemplu , nu e foarte concludent pt ca difera preturile de unde vrei tu sa iti faci si de zona asta. Un prieten are pamant la Cheile Butii. A vrut sa isi construiasca ceva de genul unei vile ( 8 camere , 2 bai , bucatarie si o sala mare ) si a trebuit sa plateasca doar pentru autorizatii si alte acte care trebuiau legalizate in jur de 2000 lei. Acum , pentru fundatie a bagat cca 7000 lire si inca nu e gata. Pentru restul contructiei o sa mai coste... Cat , nu iti pot spune.Daca poti aproxima
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 6:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea este ca ar trebui sa faci un studiu inainte si sa vezi in cat timp iti amortizezi investitia. Si cred ca trebuisa vii cu ceva dosebit, ca sa iti faci loc pe piata
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Investitia nu stiu in cat timp sa o amortizezi , dar cert e ca , aceasta pensiune la care te gandesti o sa "manance" destule taxe in fiecare an , intretinere , renovare odata la 2-3 ani cel putin.
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 3:59 pm    Titlul subiectului: Re: Infiintare pensiune agro-turistica Răspunde cu citat (quote)

cristianbluestar a scris:
Ma tot gandesc sa investesc ceva bani intr-o asemeena pensiune. Aveti idee cam cat m-ar costa? Inca nu posed teren, ci doar ceva bani si nu stiu daca ma incadrez.
Cam ce cheltuieli sunt pentru infiintare si ce cheltuieli urmeaza dupa aceea?

Ar costa mult. Si TREBUIE sa fie ceva foarte special , sa gasesti o idee interesanta care sa atraga de la inceput ca sa iti faci loc pe piata altfel nu o sa ai succes si o sa piezi mai mult decat castigi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 1:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot ce pot sa ti recomand este sa te orientezi catre o zona mai putin " exploatata " pana acum, deci in nici un caz Valea Prahovei.
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 12:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iuli_denisa a scris:
Tot ce pot sa ti recomand este sa te orientezi catre o zona mai putin " exploatata " pana acum, deci in nici un caz Valea Prahovei.

De ce spui asta? Crezi ca o sa duca lipsa de turisti ? Smile
ruthless
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai sigur ca da. Daca sunt multe cabane in zona , nu vad ce profit ar avea.
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ruthless a scris:
Pai sigur ca da. Daca sunt multe cabane in zona , nu vad ce profit ar avea.

Cred ca depinde si de sezon , uneori este foarte aglomeratie , daca reuseste sa tina preturile undeva la o limita joasa , eu zic , ca are mari sanse de reusita. Chestia mai grea intervine la construirea acestei pensiuni si intretinerea ei , care ridica [,] costuri destul de mari , deci prin urmare trebuie de foarte multe ori sa recuperezi sume importante , ceea ce iti strica planurile a tine preturile jos.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi cazaretur.ro un nou portal de peomovare turistica 1
Nu sunt mesaje noi Semenic - mai e statiune turistica? 1
Nu sunt mesaje noi ASISTENTA TURISTICA 0