| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 8:41 pm Titlul subiectului: Infiintare pensiune agro-turistica |
|
|
|
Ma tot gandesc sa investesc ceva bani intr-o asemeena pensiune. Aveti idee cam cat m-ar costa? Inca nu posed teren, ci doar ceva bani si nu stiu daca ma incadrez.
Cam ce cheltuieli sunt pentru infiintare si ce cheltuieli urmeaza dupa aceea? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 10:51 pm Titlul subiectului: Infiintare pensiune agro-turistica |
|
|
|
Hello,
Nu stiu cam cat costa. probabil ca nu e cu mutl peste costul unei case normale + teren. Am un amic care si-a facut o pensiune de curand si o sa-l intreb. Ce stiu exact este ca a accesat fonduri europene pentru a-si completa bugetul. |
|
|
| Sus |
|
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da, ma gandisem si eu la varianta cu fonduri europene, insa nu i cam prea mult de umblat? |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
O sa te coste destul de mult.
Hai sa iti dau un exemplu , nu e foarte concludent pt ca difera preturile de unde vrei tu sa iti faci si de zona asta. Un prieten are pamant la Cheile Butii. A vrut sa isi construiasca ceva de genul unei vile ( 8 camere , 2 bai , bucatarie si o sala mare ) si a trebuit sa plateasca doar pentru autorizatii si alte acte care trebuiau legalizate in jur de 2000 lei. Acum , pentru fundatie a bagat cca 7000 lire si inca nu e gata. Pentru restul contructiei o sa mai coste... Cat , nu iti pot spune.Daca poti aproxima _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 6:45 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Parerea mea este ca ar trebui sa faci un studiu inainte si sa vezi in cat timp iti amortizezi investitia. Si cred ca trebuisa vii cu ceva dosebit, ca sa iti faci loc pe piata |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Investitia nu stiu in cat timp sa o amortizezi , dar cert e ca , aceasta pensiune la care te gandesti o sa "manance" destule taxe in fiecare an , intretinere , renovare odata la 2-3 ani cel putin. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:59 pm Titlul subiectului: Re: Infiintare pensiune agro-turistica |
|
|
|
| cristianbluestar a scris: | Ma tot gandesc sa investesc ceva bani intr-o asemeena pensiune. Aveti idee cam cat m-ar costa? Inca nu posed teren, ci doar ceva bani si nu stiu daca ma incadrez.
Cam ce cheltuieli sunt pentru infiintare si ce cheltuieli urmeaza dupa aceea? |
Ar costa mult. Si TREBUIE sa fie ceva foarte special , sa gasesti o idee interesanta care sa atraga de la inceput ca sa iti faci loc pe piata altfel nu o sa ai succes si o sa piezi mai mult decat castigi. |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 1:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Tot ce pot sa ti recomand este sa te orientezi catre o zona mai putin " exploatata " pana acum, deci in nici un caz Valea Prahovei. |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Iuli_denisa a scris: | | Tot ce pot sa ti recomand este sa te orientezi catre o zona mai putin " exploatata " pana acum, deci in nici un caz Valea Prahovei. |
De ce spui asta? Crezi ca o sa duca lipsa de turisti ?  _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pai sigur ca da. Daca sunt multe cabane in zona , nu vad ce profit ar avea. |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| ruthless a scris: | | Pai sigur ca da. Daca sunt multe cabane in zona , nu vad ce profit ar avea. |
Cred ca depinde si de sezon , uneori este foarte aglomeratie , daca reuseste sa tina preturile undeva la o limita joasa , eu zic , ca are mari sanse de reusita. Chestia mai grea intervine la construirea acestei pensiuni si intretinerea ei , care ridica [,] costuri destul de mari , deci prin urmare trebuie de foarte multe ori sa recuperezi sume importante , ceea ce iti strica planurile a tine preturile jos. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|