|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
CristianVRS
Data înscrierii: 27/Sep/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 8:41 am Titlul subiectului: Inchirieri masini Timisoara |
|
|
|
Daca doriti sa inchiriati o masina in Timisoara, KlassWagen va ofera servicii de Inchirieri masini Timisoara.
Toate taxele sunt incluse in pret (inclusiv livrare si ridicare in locul specificat de dv.)
Preturi incepand de la 30 de euro pe zi...
De asemenea beneficiati de asistenta non-stop.
Iar asistenta inseamna inclusiv rezervari de camere la hotel, bilete la avion, inchirieri de apartamente, etc.
http://www.inchirierimasinitimisoara.ro/ _________________ Inchirieri masini Timisoara si Leasing Operational
Ultima modificare efectuată de către CristianVRS la Mie Oct 03, 2007 9:04 am, modificat de 1 dată în total |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Lun Oct 01, 2007 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Se poate inchiria si masina cu sofer ? Daca da , cat este pretul ? _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
CristianVRS
|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da, bineinteles, se pot inchiria si masini cu sofer.Pretul depinde de masina inchiriata, numarul de zile si numarul de ore pe zi de conducere.Orice alte informatii despre inchirieri masini in Timisoara va sunt oferite pe site sau la numerele de telefon de pe site. _________________ Inchirieri masini Timisoara si Leasing Operational |
|
|
| Sus |
|
 |
CristianVRS
|
Trimis: Joi Apr 10, 2008 8:57 am Titlul subiectului: Masini noi la KlassWagen rent a car Timisoara |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|