| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Primus Trans
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 2:32 pm Titlul subiectului: Inchirieri masini Bucuresti |
|
|
|
Doriti sa inchiriati o masina pentru un sfarsit de saptamana la munte sau la mare, fara limita de Kilometrii si cu livrarea si ridicarea gratuite in Bucuresti?
Iata o oferta de nerefuzat:
Dacia Logan 90 EURO 3 zile Vineri ora 12:00- Luni ora 12:00
Dacia Logan MCV 7 locuri 100 EURO 3 zile Vineri ora 12:00- Luni ora 12:00
Skoda Octavia Tour 140 EURO 3 zile Vineri ora 12:00- Luni ora 12:00
Mai multe detalii referitoare la masini si preturi pe www.inchirieri-de-masini.eu |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Mar Iul 31, 2007 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Din martie si pana in august au mai crescut preturile ? |
|
|
| Sus |
|
 |
ady Turist expert
Data înscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: Mar Iul 31, 2007 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Aveti cumva in oferta si masini de teren ? |
|
|
| Sus |
|
 |
none Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 166 Locație: In inima ei...
|
Trimis: Mie Aug 01, 2007 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Foarte putin probabil sa va raspunda la intrebari. Omu a venit si-a facut reclama si-a fugit... _________________ I like it... |
|
|
| Sus |
|
 |
Liviu Cimpoieru79
Data înscrierii: 16/Oct/2008 Mesaje: 2 Locație: Tulcea
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
andreea_vaas Turist
Data înscrierii: 27/Sep/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 2:43 pm Titlul subiectului: Oferta low cost. |
|
|
|
www.rentacar10.eu va ofera peste 200 de masini noi la preturi incepand cu doar 11.7 Euro pe zi, TOTUL inclus.
 |
|
|
| Sus |
|
 |
uzy26
Data înscrierii: 10/Noi/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Noi 20, 2008 7:09 am Titlul subiectului: Inchirieri masini la cele mai mici preturi din Romania |
|
|
|
sau o alta alternativa foarte buna
TitanRent a Car Bucuresti va pune la dispozitie spre inchiriere o gama diversa de autoturisme, indiferent de localitate,
la ora dorita, in ziua aleasa de dumneavoastra.
La TitanRent a Car beneficiati la fiecare inchiriere auto gratuit de urmatoarele servicii:
1. Livrarea gratuita a autoturismului in Bucuresti.
2. Un al doilea sofer, cu conditia ca acesta sa fie mentionat in "Contractul de inchirieri auto".
3. Asistenta tehnica 24 / 24 h - 7 / 7 zile pentru autoturismele inchiriate.
4. Un autoturism la schimb in cazul in care masina inchiriata se defecteaza sau este avariata.
5. Toti clientii fideli ai TitanRent beneficiaza la fiecare inchiriere auto de un discount de 5% fata de tarifele din oferta.
Inchirieri auto la cel mai mic pret!!!
Pretul pentru inchirieri auto este exprimat in Euro (TVA inclus).
Pretul inchirierii masinii este NEGOCIABIL, in plus acesta mai include si asigurari, kilometraj nelimitat, taxe si TVA.
Pentru inchiriere autoturisme plata cash se va face in lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii sau prin OP.
Pentru incheierea contractului de inchirieri autoturisme sunt necesare urmatoarele acte in original si copie: c.i. sau pasaport si permisul de conducere.
Inchirieri auto cu tarif de 0,3 euro/km in limita a 250 km parcursi pentru un maxim de 24 ore.
Serviciu de inchirieri auto on-line.
Serviciul de inchirieri auto este NON - STOP sigur si rapid.
Inchirieri auto la cel mai mic pret!!! www.titanrent.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
uzy26
Data înscrierii: 10/Noi/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Noi 20, 2008 7:10 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Bucuresti Rent Acces www.bucurestirent.ro va pune la dispozitie un parc auto alcatuit dintr-o gama diversa de autoturisme. Suntem gata sa livram la cererea dumneavoastra autovehicule in orice locatie, la orice ora din zi sau din noapte. Inchiriaza acum la cele mai mici preturi din romania. Toate masinile sunt dotate cu aer conditionat, air bag, geamuri electrice, radio cd - mp 3 player, servodirectie, inchidere centralizata, ABS, ESP, multiple sisteme de siguranta si securitate pentru a va asigura confortul si siguranta necesara
www.bucurestirent.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
rodica78
Data înscrierii: 05/Dec/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Dec 08, 2008 1:41 pm Titlul subiectului: Inchirieri Masini |
|
|
|
Cea mai buna oferta de pe piata o aveti la Autonom, ofera cele mai mici preturi garantat ! GARANTAM CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA: Daca gasiti mai ieftin in alta parte, va oferim un tarif mai bun cu 1 Euro pe zi !
Detalii pe www.autonom.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
EmiliaC
Data înscrierii: 30/Dec/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Dec 30, 2008 7:29 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Aveti nevoie de masina?
Cu o simpla rezervare telefonica sau on-line pe http:// www. rent-a-car-brasov.eu, calatoria
dumneavoastra poate incepe. Hotarati doar intervalul de timp si masina preferata!Fie ca este vorba despre calatorii in interes de serviciu sau o simpla calatorie cu familia noi va vom oferi confortul si siguranta necesara. |
|
|
| Sus |
|
 |
infinity Turist
Data înscrierii: 14/Mar/2009 Mesaje: 9
|
Trimis: Sâm Mar 14, 2009 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
AndraR
Data înscrierii: 20/Ian/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Ian 20, 2011 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am inchiriat si eu asta-vara o masina, ca sa plec in Grecia, cu familia. Atat a laudat o prietena Autopoint, ca am zis sa incerc si chiar s-a dovedit a fi ok. Au preturi rezonabile, fac diverse oferte si iti aduc masina acasa. Nu vreau sa fac reclama gratuita, dar imi place ca aici ti se spun din start conditiile, au multe tipuri de masini, inclusiv de teren si te poti duce si in afara tarii cu masinile de la ei. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|