Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Inchirieri masini Bucuresti

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte servicii turistice
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Primus Trans

Data înscrierii: 22/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 2:32 pm    Titlul subiectului: Inchirieri masini Bucuresti Răspunde cu citat (quote)

Doriti sa inchiriati o masina pentru un sfarsit de saptamana la munte sau la mare, fara limita de Kilometrii si cu livrarea si ridicarea gratuite in Bucuresti?
Iata o oferta de nerefuzat:

Dacia Logan 90 EURO 3 zile Vineri ora 12:00- Luni ora 12:00
Dacia Logan MCV 7 locuri 100 EURO 3 zile Vineri ora 12:00- Luni ora 12:00
Skoda Octavia Tour 140 EURO 3 zile Vineri ora 12:00- Luni ora 12:00

Mai multe detalii referitoare la masini si preturi pe www.inchirieri-de-masini.eu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 31, 2007 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din martie si pana in august au mai crescut preturile ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 31, 2007 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aveti cumva in oferta si masini de teren ?
Sus
none
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: In inima ei...

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 6:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte putin probabil sa va raspunda la intrebari. Omu a venit si-a facut reclama si-a fugit...
Liviu Cimpoieru79

Data înscrierii: 16/Oct/2008
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Joi Oct 16, 2008 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sus
andreea_vaas
Turist

Data înscrierii: 27/Sep/2008

MesajTrimis: Joi Oct 16, 2008 2:43 pm    Titlul subiectului: Oferta low cost. Răspunde cu citat (quote)

www.rentacar10.eu va ofera peste 200 de masini noi la preturi incepand cu doar 11.7 Euro pe zi, TOTUL inclus.

Sus
uzy26

Data înscrierii: 10/Noi/2008

MesajTrimis: Joi Noi 20, 2008 7:09 am    Titlul subiectului: Inchirieri masini la cele mai mici preturi din Romania Răspunde cu citat (quote)

sau o alta alternativa foarte buna

TitanRent a Car Bucuresti va pune la dispozitie spre inchiriere o gama diversa de autoturisme, indiferent de localitate,
la ora dorita, in ziua aleasa de dumneavoastra.
La TitanRent a Car beneficiati la fiecare inchiriere auto gratuit de urmatoarele servicii:
1. Livrarea gratuita a autoturismului in Bucuresti.
2. Un al doilea sofer, cu conditia ca acesta sa fie mentionat in "Contractul de inchirieri auto".
3. Asistenta tehnica 24 / 24 h - 7 / 7 zile pentru autoturismele inchiriate.
4. Un autoturism la schimb in cazul in care masina inchiriata se defecteaza sau este avariata.
5. Toti clientii fideli ai TitanRent beneficiaza la fiecare inchiriere auto de un discount de 5% fata de tarifele din oferta.
Inchirieri auto la cel mai mic pret!!!
Pretul pentru inchirieri auto este exprimat in Euro (TVA inclus).
Pretul inchirierii masinii este NEGOCIABIL, in plus acesta mai include si asigurari, kilometraj nelimitat, taxe si TVA.
Pentru inchiriere autoturisme plata cash se va face in lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii sau prin OP.
Pentru incheierea contractului de inchirieri autoturisme sunt necesare urmatoarele acte in original si copie: c.i. sau pasaport si permisul de conducere.
Inchirieri auto cu tarif de 0,3 euro/km in limita a 250 km parcursi pentru un maxim de 24 ore.
Serviciu de inchirieri auto on-line.
Serviciul de inchirieri auto este NON - STOP sigur si rapid.

Inchirieri auto la cel mai mic pret!!! www.titanrent.ro
Sus
uzy26

Data înscrierii: 10/Noi/2008

MesajTrimis: Joi Noi 20, 2008 7:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bucuresti Rent Acces www.bucurestirent.ro va pune la dispozitie un parc auto alcatuit dintr-o gama diversa de autoturisme. Suntem gata sa livram la cererea dumneavoastra autovehicule in orice locatie, la orice ora din zi sau din noapte. Inchiriaza acum la cele mai mici preturi din romania. Toate masinile sunt dotate cu aer conditionat, air bag, geamuri electrice, radio cd - mp 3 player, servodirectie, inchidere centralizata, ABS, ESP, multiple sisteme de siguranta si securitate pentru a va asigura confortul si siguranta necesara

www.bucurestirent.ro
Sus
rodica78

Data înscrierii: 05/Dec/2008

MesajTrimis: Lun Dec 08, 2008 1:41 pm    Titlul subiectului: Inchirieri Masini Răspunde cu citat (quote)

Cea mai buna oferta de pe piata o aveti la Autonom, ofera cele mai mici preturi garantat ! GARANTAM CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA: Daca gasiti mai ieftin in alta parte, va oferim un tarif mai bun cu 1 Euro pe zi !
Detalii pe www.autonom.ro/
Sus
EmiliaC

Data înscrierii: 30/Dec/2008

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 7:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aveti nevoie de masina?
Cu o simpla rezervare telefonica sau on-line pe http:// www. rent-a-car-brasov.eu, calatoria
dumneavoastra poate incepe. Hotarati doar intervalul de timp si masina preferata!Fie ca este vorba despre calatorii in interes de serviciu sau o simpla calatorie cu familia noi va vom oferi confortul si siguranta necesara.
Sus
infinity
Turist

Data înscrierii: 14/Mar/2009

MesajTrimis: Sâm Mar 14, 2009 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In timisoara aveti ceva?
Sus
AndraR

Data înscrierii: 20/Ian/2011

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2011 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inchiriat si eu asta-vara o masina, ca sa plec in Grecia, cu familia. Atat a laudat o prietena Autopoint, ca am zis sa incerc si chiar s-a dovedit a fi ok. Au preturi rezonabile, fac diverse oferte si iti aduc masina acasa. Nu vreau sa fac reclama gratuita, dar imi place ca aici ti se spun din start conditiile, au multe tipuri de masini, inclusiv de teren si te poti duce si in afara tarii cu masinile de la ei.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte servicii turistice Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi BUCURESTI 2
Nu sunt mesaje noi Inchirieri autocare 2
Nu sunt mesaje noi Pentru inchirieri de masini cu 11 Euro/zi 0