Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.

Inchirieri autocare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cosminlive
Turist

Data înscrierii: 14/Iul/2009

MesajTrimis: Mie Iul 15, 2009 12:01 am    Titlul subiectului: Inchirieri autocare Răspunde cu citat (quote)

inchirieri autocare . Va punem la dispozitie autocare pentru grupuri turistice, evenimente sau alte activitati.
Autocarele sunt de 2 3 sau 4 stele, productie 2008 (si mai vechi) si detin toate dotarile standard.

Puteti vizualiza oferta completa, detalii, poze si chiar filme pe site-ul www.inchirieri-autocare.eu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andreea_vaas
Turist

Data înscrierii: 27/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Oct 23, 2009 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am vazut ca mai exista un site similar de inchirieri autocare sunteti tot voi?
Sus
cosminlive
Turist

Data înscrierii: 14/Iul/2009

MesajTrimis: Lun Oct 26, 2009 5:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

andreea_vaas a scris:
am vazut ca mai exista un site similar de inchirieri autocare sunteti tot voi?

NU, site-urile noastre sunt :
www.inchirieri-autocare.eu
www.e-autocare.ro

Detalii suplimentare despre inchirieri autocare :
Site-ul www.e-autocare.ro s-a lansat ca o baza de date complexa a firmelor ce activeaza in domeniul transportului de persoane si de marfa.
E-autocare.ro contine autocare din intreaga tara, grupate pe categorii, pe judete sau alte criterii. De asemenea contine si date tehnice despre autocarele fabricate pana in prezent, vanzari de autocare, job-uri in domeniu, informatii din trafic precum si alte date utile atat celor ce detin cat si celor ce inchiriaza autocare.

Inchirierea se face direct de la proprietar.
Pentru cerere de oferta accesati http://www.e-autocare.ro/pret-inchiriere-autocar/ sau prin e-mail: inchirieri.autocare@yahoo.com
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Inchirieri masini Bucuresti 10
Nu sunt mesaje noi Pentru inchirieri de masini cu 11 Euro/zi 0
Nu sunt mesaje noi Inchirieri masini Timisoara 3