Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

inchiriere masina cu sofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte servicii turistice
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 1:58 pm    Titlul subiectului: inchiriere masina cu sofer Răspunde cu citat (quote)

Unde pot inchiria o masina cu sofer ? Si cat ma costa?
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 2:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inchiriere masina bucuresti sau din alt oras?
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 2:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da , din Bucuresti . Scuze ca am uitat sa precizez.
Liviu Cimpoieru79

Data înscrierii: 16/Oct/2008
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Joi Oct 16, 2008 12:54 pm    Titlul subiectului: Re: inchiriere masina cu sofer Răspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Unde pot inchiria o masina cu sofer ? Si cat ma costa?

Stiu ca postarea mea vine cam tarziu dar poate te va ajuta cu a alta ocazie .Cand sora mea a venit in tara dupa 8 ani pentru o perioda de 3 luni i-am comandat un Opel Astra automata( ca de ambreiajul nu e cel mai bun prieten al ei) de la o firma din Bucuresti care i-a dus masina la aeroport la data si ora aterizarii avionului.Aveau o taxa (depozit) de 200 de Euro pentru masina in cazul unei avarii serioase din vina soferului dar cum n-au fost astfel de peripetii ivite acesta ne-a fost returnat cand am predat masina.Tot ceea ce-ti pot spune este ca sora-mii i-a placut felul cum s-a prezentat firma unde mai pui ca datorita faptului ca chiar in ziua preluarii masinii era aniversarea ei si cel care i-a adus-o i-a facut un discount de 10 %( asta a dat-o gata) .desi nu stiu cat costa stiu cu siguranta ca ofereau si serviciul asta adica masina + sofer.Firma am gasit-o pe net se numea metropolisrent sau metropolisrentacar (nu-mi mai amintesc exact , dar am cartea lor de vizita acasa si o sa postez maine numele exact.).Oricum cu un search pe google cred ca o sa-igasesti.

S-auzim de bine!!!
Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
georgepopescu81
Turist

Data înscrierii: 17/Sep/2010

MesajTrimis: Mar Oct 19, 2010 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

interesant, chiar pare interesant modul cum s-au prezentat acestia, intrebarea e daca te-a costat ceva suplimentar pentru ca te-a adus masina la aeroport??
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte servicii turistice Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Ce masina detineti? 0
Nu sunt mesaje noi In Grecia , cu masina 12
Nu sunt mesaje noi inchiriere masina madrid 1