| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 1:58 pm Titlul subiectului: inchiriere masina cu sofer |
|
|
|
Unde pot inchiria o masina cu sofer ? Si cat ma costa? _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Inchiriere masina bucuresti sau din alt oras? _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da , din Bucuresti . Scuze ca am uitat sa precizez. _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
Liviu Cimpoieru79
Data înscrierii: 16/Oct/2008 Mesaje: 2 Locație: Tulcea
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 12:54 pm Titlul subiectului: Re: inchiriere masina cu sofer |
|
|
|
| Laura a scris: | | Unde pot inchiria o masina cu sofer ? Si cat ma costa? |
Stiu ca postarea mea vine cam tarziu dar poate te va ajuta cu a alta ocazie .Cand sora mea a venit in tara dupa 8 ani pentru o perioda de 3 luni i-am comandat un Opel Astra automata( ca de ambreiajul nu e cel mai bun prieten al ei) de la o firma din Bucuresti care i-a dus masina la aeroport la data si ora aterizarii avionului.Aveau o taxa (depozit) de 200 de Euro pentru masina in cazul unei avarii serioase din vina soferului dar cum n-au fost astfel de peripetii ivite acesta ne-a fost returnat cand am predat masina.Tot ceea ce-ti pot spune este ca sora-mii i-a placut felul cum s-a prezentat firma unde mai pui ca datorita faptului ca chiar in ziua preluarii masinii era aniversarea ei si cel care i-a adus-o i-a facut un discount de 10 %( asta a dat-o gata) .desi nu stiu cat costa stiu cu siguranta ca ofereau si serviciul asta adica masina + sofer.Firma am gasit-o pe net se numea metropolisrent sau metropolisrentacar (nu-mi mai amintesc exact , dar am cartea lor de vizita acasa si o sa postez maine numele exact.).Oricum cu un search pe google cred ca o sa-igasesti.
S-auzim de bine!!!
 |
|
|
| Sus |
|
 |
georgepopescu81 Turist
Data înscrierii: 17/Sep/2010 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Oct 19, 2010 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
interesant, chiar pare interesant modul cum s-au prezentat acestia, intrebarea e daca te-a costat ceva suplimentar pentru ca te-a adus masina la aeroport?? _________________ Trec in noul an cu oferte revelion |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|