| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 6:27 am Titlul subiectului: In Paris, atmosfera din Bucuresti? |
|
|
|
Salut. M-am intors recent dintr-o excursie, unde altundeva decat in Paris?
Asa, ca un scurt review ce sa zic, lasand la o parte clasicele locuri de vizitat, atmosfera - de imediat cum treci in afara ariei turistice- mi s-a parut exact ca Bucurestiul nostru cel de toate zilele: aceeasi mizerie , romani cat cuprinde , aceeasi agitatie. Deci nimic deosebit.
Totusi, ca sa nu fiu rau, Parisul ramane un oras frumos, dar repet, strict in punctele de atractie! Dar mai mult nu....
Nici macar femeile nu-s asa frumoase cum mai vezi prin romanica noastra. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 7:03 am Titlul subiectului: |
|
|
|
In privinta romanilor, da, ai dreptate. Ii gasesti repede daca te uiti bine pe strazi. Bine, ca mai sunt si o gramada de tigani, dar asta e alta mancare de peste.
Pe undeva, ai dreptate, dar nu poti compara Parisul cu Bucurestiul. Cu toate ca e mizerie pe alocuri, acest oras are ceva aparte...cel putin, eu unul, m-am simtit total altfel. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Desi nu am fost, am auzit numai lucruri bune. Am un vecin francez care imi tot spune cat de frumos si cat de ieftin e Parisul.
Dar nu stiu ce sa cred... _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
invincibila_armada Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu te cred pe cuvant. Daca stam sa ne gandim, fiecare mare oras are +urile si -urile lui, asa si Parisul poate sa fie f frumos, sau foarte urat.
In definitiv, chiar daca e luminat frumos si sunt ceva puncte de atractie, asta nu inseamna ca trebuie sa-ti si placa orasul. _________________ invincibila armada! |
|
|
| Sus |
|
 |
Mateea Turist
Data înscrierii: 17/Apr/2009 Mesaje: 14 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost de doua ori in Paris si am fost in multe alte locuri din lumea asta. Chiar deunazi imi intrebam sotul ce ar vizita din nou, daca ar putea. Ce crezi ca mi-a raspuns: Parisul!
Parisul are ceva ce nu gasesti in alta parte. Este unic! Si ai atatea de vazut, ca nu poti spune ca il cunosti. Anul viitor, daca ajungem cu bine, suntem hotarati sa ne luam si copiii in Paris. Poate le transmitem si lor din microbul lui. Nici nu pot concepe sa nu ma intorc macar o data in Paris... |
|
|
| Sus |
|
 |
Fabius Turist
Data înscrierii: 24/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
|