| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 1:56 pm Titlul subiectului: In Grecia , cu masina |
|
|
|
Ma duc in Grecia( Corfu) cu masina si as dori sa-mi spuna cineva unde pot sa dorm in drum spre Corfu ? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 1:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pe ce traseu te duci ?  _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca mergi pe autostrada Egnatia iti recomand sa ramai in Metsovo.E un orasel superb unde sigur gasesti cazare. _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
none Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 166 Locație: In inima ei...
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost si noi acum 2 ani in Corfu.Am dormit la Kalambaka. Ne-a costat in jur de 30 de E , si eram 4 persoane. _________________ I like it... |
|
|
| Sus |
|
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ok , va multumesc de informatii. |
|
|
| Sus |
|
 |
thassos Turist
Data înscrierii: 21/Sep/2007 Mesaje: 13 Locație: In buricu' tzarii
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
nu stiu daca pentru cosmin va fi prea tarziu, informatia mea insa va folosi si altora, cu siguranta. eu am dormit o noapte la hotelul kornilios din Chalkidona, in apropiere de Salonic. Am ales acest hotel deoarece era pe directia de mers spre Corfu, si nu necesita o abaere mare din drum. Il recomand cu caldura, e super-OK si ieftin.
http://www.hotelkornilios.gr/siteEn/central.htm |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| thassos a scris: | nu stiu daca pentru cosmin va fi prea tarziu, informatia mea insa va folosi si altora, cu siguranta. eu am dormit o noapte la hotelul kornilios din Chalkidona, in apropiere de Salonic. Am ales acest hotel deoarece era pe directia de mers spre Corfu, si nu necesita o abaere mare din drum. Il recomand cu caldura, e super-OK si ieftin.
http://www.hotelkornilios.gr/siteEn/central.htm |
Cat te-a costat ? _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
thassos Turist
|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am platit asa: 36 Euro pentru 2 persoane si 46 Euro pentru 3 persoane, pretul include si mic dejun. Si asta a fost in August, in Septembrie nu stiu cit e, insa cu siguranta e mai ieftin.
Ultima modificare efectuată de către thassos la Mar Sep 25, 2007 11:38 am, modificat de 1 dată în total |
|
|
| Sus |
|
 |
Madalina VIP
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 235
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| thassos a scris: | | Am platit asa: 36 Euro pentru 2 persoane si 36 Euro pentru 3 persoane, pretul include si mic dejun. Si asta a fost in August, in Septembrie nu stiu cit e, insa cu siguranta e mai ieftin. |
Ce vrei de fapt sa zici ? Ca pretul pentru 2 persoane e la fel ca si pentru 3 persoane ? Sau ai gresit ceva?  _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
thassos Turist
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
|
scuze, era 46 la 3 persoane, am corectat. |
|
|
| Sus |
|
 |
carmen15 Turist
Data înscrierii: 26/Iun/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Iun 26, 2008 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Buna.Poate sa-mi spuna si mie careva daca este nevoie de scaun de masina pentru copii pina 2 ani pina in Grecia. |
|
|
| Sus |
|
 |
denisa_dana2002
Data înscrierii: 04/Iul/2008 Mesaje: 3 Locație: grecia
|
Trimis: Sâm Iul 05, 2008 9:27 am Titlul subiectului: |
|
|
|
da este nevoie de scaun de copil...............Eu am vizitat insula creta de foarte multe ori pt k am o agentie imobiliara pe insula creta...ce va pot spune eu este k,merita vazuta,creta este o parte de istorie,o amestecatura intre munte si mare ....pe insula creta puteti vedea marea superba cu plaja curata ,muzee foarte vechi de sute de ani ,muntele care este la o distanta de 10 min de mers cu masina de la malul marii.ruine ale caselor vechi facute in munte,pesteri pictate,biserici pictate in stanca,mori de apa,banani ,lamai portocali pe munte cati vrei (ma gandisem sa imi fac taraba in piata )
Daca vrea cineva mai multe detalii si poze sau alte informatii ma pot gasi pe email;denisa_dana2002@yahoo.com sau id messenger denisa_dana2002.....daca va intereseaza o excursie in creta va pot ajuta si cu cazarea si cu tot ce aveti nevoie... |
|
|
| Sus |
|
 |
flowerpowerd Turist
Data înscrierii: 04/Aug/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Iti recomand sa te opresti la Ioanina unde poti vizita si pestera Perea care este la 3 km distanta de oras. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|