|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
iib
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Ian 30, 2008 6:32 pm Titlul subiectului: in cautarea unei oferte de cazare mai deosebite/neobisnuite |
|
|
|
cautam ceva mai ciudat o oferta de cazare intr-o zona de munte. nu suntem interesati de drumetii pentru ca avem un copil inca mic (aproape 3 ani). dar ne intereseaza foarte mult conditiile locului de cazare.
si aici apare ciudatenia am vrea, tot pentru copil, o gospodarie cu animale de curte. dar in acelasi timp am vrea ca vila/casa sa aiba conditii cat mai luxoase. nu conteaza pretul.
recunosc ca este o contradictie si probabil e foarte greu de gasit. daca totusi stiti asa ceva va rugam sa ne spuneti si noua. poate fi oriunde "mai la munte". noi venim din bucuresti, dar nu vrem neaparat valea prahovei. chiar si o zona de deal e ok. repet, ce cautam e LINISTE, confort deosebit, si fascinatia, pentru un copil de 3 ani nascut si crescut in bucuresti, a animalelor de gospodarie. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
brim Turist
Data înscrierii: 02/Noi/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Mar 10, 2008 8:32 pm Titlul subiectului: Re: in cautarea unei oferte de cazare mai deosebite/neobisnu |
|
|
|
| iib a scris: | cautam ceva mai ciudat o oferta de cazare intr-o zona de munte. nu suntem interesati de drumetii pentru ca avem un copil inca mic (aproape 3 ani). dar ne intereseaza foarte mult conditiile locului de cazare.
si aici apare ciudatenia am vrea, tot pentru copil, o gospodarie cu animale de curte. dar in acelasi timp am vrea ca vila/casa sa aiba conditii cat mai luxoase. nu conteaza pretul.
recunosc ca este o contradictie si probabil e foarte greu de gasit. daca totusi stiti asa ceva va rugam sa ne spuneti si noua. poate fi oriunde "mai la munte". noi venim din bucuresti, dar nu vrem neaparat valea prahovei. chiar si o zona de deal e ok. repet, ce cautam e LINISTE, confort deosebit, si fascinatia, pentru un copil de 3 ani nascut si crescut in bucuresti, a animalelor de gospodarie. |
buna. incearca la hanul "dracul danes". au grajduri cu ponei, cai...din cate stiu le ofera turistilor posibilitatea sa ajute la ingrijirea animalelor. www.dracul.ro
sau la "vila olandeza" din dambu morii-brasov. conditiile sunt excelente, este liniste, vila se afla la intrarea in padure. Mai sunt 2 vile in apropiere. ai ocazia sa vezi veveritele . cere detalii pe www.brasov-apartamente.ro Multa bafta! |
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Mie Feb 25, 2009 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Calin
Data înscrierii: 10/Mar/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Mar 10, 2009 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| MariOvidiuDanny a scris: | | propun pensiunea "drumul carului" - foarte frumoasa zona si conditiile de cazare - moeciu de jos |
sunt de acord cu tine. Cred ca ar ar alegerea perfecta
Sper sa nu se fii schimbat de ultima data cand am fost acolo cu colegii de serviciu. _________________ Cazare Bucovina |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|