Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

in cautarea unei oferte de cazare mai deosebite/neobisnuite

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
iib

Data înscrierii: 30/Ian/2008

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 6:32 pm    Titlul subiectului: in cautarea unei oferte de cazare mai deosebite/neobisnuite Răspunde cu citat (quote)

cautam ceva mai ciudat Smile o oferta de cazare intr-o zona de munte. nu suntem interesati de drumetii pentru ca avem un copil inca mic (aproape 3 ani). dar ne intereseaza foarte mult conditiile locului de cazare.

si aici apare ciudatenia Smile am vrea, tot pentru copil, o gospodarie cu animale de curte. dar in acelasi timp am vrea ca vila/casa sa aiba conditii cat mai luxoase. nu conteaza pretul.

recunosc ca este o contradictie si probabil e foarte greu de gasit. daca totusi stiti asa ceva va rugam sa ne spuneti si noua. poate fi oriunde "mai la munte". noi venim din bucuresti, dar nu vrem neaparat valea prahovei. chiar si o zona de deal e ok. repet, ce cautam e LINISTE, confort deosebit, si fascinatia, pentru un copil de 3 ani nascut si crescut in bucuresti, a animalelor de gospodarie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
brim
Turist

Data înscrierii: 02/Noi/2007

MesajTrimis: Lun Mar 10, 2008 8:32 pm    Titlul subiectului: Re: in cautarea unei oferte de cazare mai deosebite/neobisnu Răspunde cu citat (quote)

iib a scris:
cautam ceva mai ciudat Smile o oferta de cazare intr-o zona de munte. nu suntem interesati de drumetii pentru ca avem un copil inca mic (aproape 3 ani). dar ne intereseaza foarte mult conditiile locului de cazare.

si aici apare ciudatenia Smile am vrea, tot pentru copil, o gospodarie cu animale de curte. dar in acelasi timp am vrea ca vila/casa sa aiba conditii cat mai luxoase. nu conteaza pretul.

recunosc ca este o contradictie si probabil e foarte greu de gasit. daca totusi stiti asa ceva va rugam sa ne spuneti si noua. poate fi oriunde "mai la munte". noi venim din bucuresti, dar nu vrem neaparat valea prahovei. chiar si o zona de deal e ok. repet, ce cautam e LINISTE, confort deosebit, si fascinatia, pentru un copil de 3 ani nascut si crescut in bucuresti, a animalelor de gospodarie.

buna. incearca la hanul "dracul danes". au grajduri cu ponei, cai...din cate stiu le ofera turistilor posibilitatea sa ajute la ingrijirea animalelor. www.dracul.ro

sau la "vila olandeza" din dambu morii-brasov. conditiile sunt excelente, este liniste, vila se afla la intrarea in padure. Mai sunt 2 vile in apropiere. ai ocazia sa vezi veveritele Smile. cere detalii pe www.brasov-apartamente.ro Multa bafta!
Sus
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 10:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

propun pensiunea "drumul carului" - foarte frumoasa zona si conditiile de cazare - moeciu de jos
Sus
Calin

Data înscrierii: 10/Mar/2009

MesajTrimis: Mar Mar 10, 2009 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MariOvidiuDanny a scris:
propun pensiunea "drumul carului" - foarte frumoasa zona si conditiile de cazare - moeciu de jos

sunt de acord cu tine. Cred ca ar ar alegerea perfecta Smile
Sper sa nu se fii schimbat de ultima data cand am fost acolo cu colegii de serviciu.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi oferte bulgaria 8
Nu sunt mesaje noi Oferte Cazare - Vacante - Avioane 0
Nu sunt mesaje noi Oferte Revelion 2010 Romania - oferte speciale 0