Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

In care dintre tarile vizitate ati emigra?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ingerii_patriei
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Sâm Apr 25, 2009 10:59 pm    Titlul subiectului: In care dintre tarile vizitate ati emigra? Răspunde cu citat (quote)

Ma tot gandeam zilele astea: majoritatea dintre noi,- banuiesc ca fiind pe un forum de turism, mai toata lumea a fost prin tari straine- au fost in sejururi sau calatorii pe afara. Exista vreo tara care v-a placut atat de mult incat sa vreti sa emigrati?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Apr 26, 2009 3:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu astept cu interes vacanta in Maldive Smile
Sus
deuxiemmereg
Turist

MesajTrimis: Dum Apr 26, 2009 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unul, am vizitat Franta, si dupa 5 ani, a devenit casa mea, cu acte in regula. Desi nicio tara nu se compara cu Romanika noastra, cu bune si cu rele, Franta e o tara superba in care m-am simtit si ma simt mai mult decat foarte bine, chit ca de-alungul timpului, am trecut prin multe rahaturi.
dar nah, cum zic legionarii, la vie continue!
Sus
Fabius
Turist

Data înscrierii: 24/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 4:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As emigra in belgia, olanda, elvetia suedia sau danemarca. Mi se pare cele mai libere tari.
ingerii_patriei
Turist

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 6:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unul, am fost in Franta, si as vrea ca in curand sa ajung din nou, dar definitiv. Acum sa vedem daca imi doresc destul de mult asta.
Sus
theslym
Turist

Data înscrierii: 07/Iun/2009
Locație: Targu-Jiu

MesajTrimis: Dum Iun 07, 2009 9:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu m-as duce in Italia la Lago di Garda (nordul Italiei) . Am crezut ca am ajuns in paradis cand am vizitat acel loc Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
8aby

Data înscrierii: 29/Iun/2009

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 9:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in Americaaaaa:))
Sus
piatra_elfa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Sâm Sep 05, 2009 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca nu ai o situatie financiara care sa-ti permita sa stai o perioada fara sa muncesti, e ok. dar daca nu, America e una dintre cele mai proaste solutii pentru emigrat, la aceasta vreme. Economia e praf, si va ramane asa ceva vreme.
Maria_Carla

Data înscrierii: 25/Apr/2010

MesajTrimis: Dum Apr 25, 2010 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-ar place sa traiesc in Montreal. Inca mai visez ca intr-o zi va fi realitate.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Ce locuri din Bucuresti merita vizitate? 6
Nu sunt mesaje noi TARILE SCANDINAVE 1
Nu sunt mesaje noi Tari vizitate 11