Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

...in Bulgaria/Ungaria

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de shopping
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mihai
Turist

Data înscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 10:24 pm    Titlul subiectului: ...in Bulgaria/Ungaria Răspunde cu citat (quote)

Aratau la stirile protv acu ceva timp ca locuitorii de pe langa granitele cu Bulgaria sau Ungaria prefera sa treaca granita pt a se duce la cumparaturi in tara vecina . Asta din caza preturilor mai ieftine ...
Oare se merita ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:29 pm    Titlul subiectului: Re: ...in Bulgaria/Ungaria Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
Aratau la stirile protv acu ceva timp ca locuitorii de pe langa granitele cu Bulgaria sau Ungaria prefera sa treaca granita pt a se duce la cumparaturi in tara vecina . Asta din caza preturilor mai ieftine ...
Oare se merita ?

Daca ei ( romanii de langa granitele cu Ungaria si Bulgaria ) o fac , tu de ce nu ai face-o daca ai avea posibilitatea? Daca exista exemplu ca ei o fac , inseamna ca da , este mai ieftin acolo. Deci , se merita dupa mine...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Cristin
Turist expert

Data înscrierii: 04/Iul/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar se merita sa te duci sa faci cumparaturile din Bulgaria , sunt mult mai ieftine ca la noi , de la incaltaminte, imbracaminte, pana la electrocasnice(care sunt cu jumatate de pret mai ieftine).
Sus
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Aug 05, 2007 3:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La ce magazine din Bulgaria gasesc electrocasnicele la jumatate din pret fata de Romania? Very Happy
Sus
Cristin
Turist expert

MesajTrimis: Dum Aug 05, 2007 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La METRO de exemplu , am fost acolo, la electrocasnice da au preturi bune fata de noi dar acum depinde ce anume , de exemplu un TV LCD de 108cm era in jur de 1000euro, gasesti si la noi la bani astia nu?dar probabil ca depinde si firma.Eu am fost sa imi cumpar AC de acolo si am dat pe el 750RON fata de 1450RON la noi la METRO,manacarea este ieftina , hainele asta din ce am vazut si eu fugitiv ca nu am stat sa studiez fiecare lucru/pret in parte Very Happy
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unele preturi sunt la fel ca la noi...altele sunt mai mici ...trebuie sa te orientezi cand cumperi ceva...asa cum ai facut tu. Wink
Cristin
Turist expert

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exact.... Embarassed
Sus
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Aug 26, 2007 9:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am citit un articol intr-un ziar , in care scria ca numarul de turisti straini care au vizitat Ungaria in primul semestru al anului a fost de aproape sase ori mai mare decat al celor care au vizitat Romania.
ruthless
VIP

MesajTrimis: Dum Aug 26, 2007 9:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stie cineva din ce oras din Bulgaria , si la ce magazine sunt reduceri la haine ?
Sus
aliamihai
Turist

Data înscrierii: 16/Aug/2010

MesajTrimis: Lun Aug 16, 2010 7:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Am citit un articol intr-un ziar , in care scria ca numarul de turisti straini care au vizitat Ungaria in primul semestru al anului a fost de aproape sase ori mai mare decat al celor care au vizitat Romania.

Am fost la strand la Gyula ,erau mai multi romani decat unguri Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de shopping Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Ungaria.... un week-end? 13
Nu sunt mesaje noi Ski Bulgaria 0
Nu sunt mesaje noi Ungaria 8