| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mihai Turist
Data înscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 10:24 pm Titlul subiectului: ...in Bulgaria/Ungaria |
|
|
|
Aratau la stirile protv acu ceva timp ca locuitorii de pe langa granitele cu Bulgaria sau Ungaria prefera sa treaca granita pt a se duce la cumparaturi in tara vecina . Asta din caza preturilor mai ieftine ...
Oare se merita ? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 4:29 pm Titlul subiectului: Re: ...in Bulgaria/Ungaria |
|
|
|
| mihai a scris: | Aratau la stirile protv acu ceva timp ca locuitorii de pe langa granitele cu Bulgaria sau Ungaria prefera sa treaca granita pt a se duce la cumparaturi in tara vecina . Asta din caza preturilor mai ieftine ...
Oare se merita ? |
Daca ei ( romanii de langa granitele cu Ungaria si Bulgaria ) o fac , tu de ce nu ai face-o daca ai avea posibilitatea? Daca exista exemplu ca ei o fac , inseamna ca da , este mai ieftin acolo. Deci , se merita dupa mine... |
|
|
| Sus |
|
 |
Cristin Turist expert
Data înscrierii: 04/Iul/2007 Mesaje: 86
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Chiar se merita sa te duci sa faci cumparaturile din Bulgaria , sunt mult mai ieftine ca la noi , de la incaltaminte, imbracaminte, pana la electrocasnice(care sunt cu jumatate de pret mai ieftine). |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Dum Aug 05, 2007 3:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
La ce magazine din Bulgaria gasesc electrocasnicele la jumatate din pret fata de Romania?  |
|
|
| Sus |
|
 |
Cristin Turist expert
|
Trimis: Dum Aug 05, 2007 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
La METRO de exemplu , am fost acolo, la electrocasnice da au preturi bune fata de noi dar acum depinde ce anume , de exemplu un TV LCD de 108cm era in jur de 1000euro, gasesti si la noi la bani astia nu?dar probabil ca depinde si firma.Eu am fost sa imi cumpar AC de acolo si am dat pe el 750RON fata de 1450RON la noi la METRO,manacarea este ieftina , hainele asta din ce am vazut si eu fugitiv ca nu am stat sa studiez fiecare lucru/pret in parte  |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Unele preturi sunt la fel ca la noi...altele sunt mai mici ...trebuie sa te orientezi cand cumperi ceva...asa cum ai facut tu.  _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
Cristin Turist expert
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Exact....  |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Dum Aug 26, 2007 9:06 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am citit un articol intr-un ziar , in care scria ca numarul de turisti straini care au vizitat Ungaria in primul semestru al anului a fost de aproape sase ori mai mare decat al celor care au vizitat Romania. _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Dum Aug 26, 2007 9:08 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Stie cineva din ce oras din Bulgaria , si la ce magazine sunt reduceri la haine ? |
|
|
| Sus |
|
 |
aliamihai Turist
Data înscrierii: 16/Aug/2010 Mesaje: 7
|
Trimis: Lun Aug 16, 2010 7:57 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Laura a scris: | | Am citit un articol intr-un ziar , in care scria ca numarul de turisti straini care au vizitat Ungaria in primul semestru al anului a fost de aproape sase ori mai mare decat al celor care au vizitat Romania. |
Am fost la strand la Gyula ,erau mai multi romani decat unguri |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|