| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Dar pe la Negru Voda a fost cineva ? _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 11:13 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost doar prin Giurgiu...si-as incerca o data sa merg si pe la Negru Voda |
|
|
| Sus |
|
 |
eminescu0 Turist
Data înscrierii: 18/Aug/2007 Mesaje: 7 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 21, 2007 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
eu aud din toate partile ca e haos pe-acolo cu furtul de masini si talharirea turistilor... take care ! _________________ If you can't convince 'em, confuse 'em ! |
|
|
| Sus |
|
 |
darca
Data înscrierii: 26/Dec/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Dec 26, 2008 6:25 pm Titlul subiectului: Dicționar bulgar-român |
|
|
|
Am cumpărat un dicționar bulgar-român. E foarte bun. www . ramosbg . com |
|
|
| Sus |
|
 |
darca
Data înscrierii: 26/Dec/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Dec 27, 2008 7:35 pm Titlul subiectului: Re: Dicționar bulgar-român |
|
|
|
Dicționarul am luat din o benzinărie OMV în Varna. |
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Joi Ian 22, 2009 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Dianora Turist
Data înscrierii: 07/Feb/2009 Mesaje: 24 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2009 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Madalina a scris: | | Daca plec cu masina din Bucuresti pana in Bulgaria ce traseu ma sfatuiti sa aleg ? Sa merg prin Vama Veche ? |
In niciun caz! Este prea lung, chiar daca e magnifica autostrada.
Cele 2 versiuni sunt asa :
1. Ruse - Razgrad - Shoumen - Varna
2. Calarasi - Silistra - Dobrich - Varna
Ambele drumuri sunt testate, si sunt ok. Adica au mai putin gropi ca in Romania, iar drumul expres prin Ruse.. este foarte intretinut si destul de gol uneori _________________ http://dj-dia.blogspot.com/ - blog de turism si altele |
|
|
| Sus |
|
 |
Dianora Turist
Data înscrierii: 07/Feb/2009 Mesaje: 24 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2009 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Referitor la furturi, este mai mult un mit. Eu anul trecut am fost in Bulgaria de cel putin 2 ori pe luna. Si.. aproape toata vara am fost la ei pe litoral cu cortul, si ne-am simtit mai bine ca oriunde in Romania. Am gasit niste zone linistite, si cei mai civilizati bulgari in acele zone. Adica.. cand vedeau ca in jurul lor se da stingerea, din respect pt tine, dadeau muzica incep sau se culcau si ei pe la 12 noaptea. Uneori veneau sa te intrebe ce mai faci, mai ales ca ne vedeau straini. Asa ca eu am avut doar experiente placute, si am stat la cort. Pana si ei.. isi lasau totul acolo pe plaja si mergeau la pranz si seara pana la taverna din sat vreo 3 km sa pape. Lasau corturile deschise fara pb. Deci exista si zone faine.
Ideea este ca cel cu masinile este un mit dus la extrem de televiziuni gen Protv. _________________ http://dj-dia.blogspot.com/ - blog de turism si altele |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|