Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

In Bulgaria , cu masina

Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 11:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar pe la Negru Voda a fost cineva ?
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 11:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost doar prin Giurgiu...si-as incerca o data sa merg si pe la Negru Voda
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
eminescu0
Turist

Data înscrierii: 18/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2007 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu aud din toate partile ca e haos pe-acolo cu furtul de masini si talharirea turistilor... take care !
darca

Data înscrierii: 26/Dec/2008

MesajTrimis: Vin Dec 26, 2008 6:25 pm    Titlul subiectului: Dicționar bulgar-român Răspunde cu citat (quote)

Am cumpărat un dicționar bulgar-român. E foarte bun. www . ramosbg . com
Sus
darca

Data înscrierii: 26/Dec/2008

MesajTrimis: Sâm Dec 27, 2008 7:35 pm    Titlul subiectului: Re: Dicționar bulgar-român Răspunde cu citat (quote)

Dicționarul am luat din o benzinărie OMV în Varna.
Sus
romturism.info
Turist expert

Data înscrierii: 11/Noi/2008

MesajTrimis: Joi Ian 22, 2009 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eminescu0 a scris:
eu aud din toate partile ca e haos pe-acolo cu furtul de masini si talharirea turistilor... take care !

si eu am auzit tot felul de intamplari nefericite prin Bulgaria, ar fi de preferat sa calatoresti cu un grup de masini sau autocare
Dianora
Turist

Data înscrierii: 07/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2009 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Madalina a scris:
Daca plec cu masina din Bucuresti pana in Bulgaria ce traseu ma sfatuiti sa aleg ? Sa merg prin Vama Veche ?

In niciun caz! Este prea lung, chiar daca e magnifica autostrada.

Cele 2 versiuni sunt asa :

1. Ruse - Razgrad - Shoumen - Varna

2. Calarasi - Silistra - Dobrich - Varna

Ambele drumuri sunt testate, si sunt ok. Adica au mai putin gropi ca in Romania, iar drumul expres prin Ruse.. este foarte intretinut si destul de gol uneori
Dianora
Turist

Data înscrierii: 07/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2009 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Referitor la furturi, este mai mult un mit. Eu anul trecut am fost in Bulgaria de cel putin 2 ori pe luna. Si.. aproape toata vara am fost la ei pe litoral cu cortul, si ne-am simtit mai bine ca oriunde in Romania. Am gasit niste zone linistite, si cei mai civilizati bulgari in acele zone. Adica.. cand vedeau ca in jurul lor se da stingerea, din respect pt tine, dadeau muzica incep sau se culcau si ei pe la 12 noaptea. Uneori veneau sa te intrebe ce mai faci, mai ales ca ne vedeau straini. Asa ca eu am avut doar experiente placute, si am stat la cort. Pana si ei.. isi lasau totul acolo pe plaja si mergeau la pranz si seara pana la taverna din sat vreo 3 km sa pape. Lasau corturile deschise fara pb. Deci exista si zone faine.

Ideea este ca cel cu masinile este un mit dus la extrem de televiziuni gen Protv.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cu masina , in Turcia 12
Nu sunt mesaje noi In Grecia , cu masina 12