Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

In atentia iubitorilor de munte

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
CristinaMold

Data înscrierii: 20/Dec/2008

MesajTrimis: Sâm Dec 20, 2008 9:45 am    Titlul subiectului: In atentia iubitorilor de munte Răspunde cu citat (quote)

Suntem un grup de turisti din Craiova care in preajma sabatorilor de iarna anul 2007 am ajuns in statiunea Paltinis din judetul Sibiu. Am cautat locuri de cazare dar toate erau ocupate. O persoana din statiune ne-a indrumat sa mergem langa schit si sa-l contactam pe d-nul GEO. D-nul GEO ne-a pus la dispozitie o vila.Am negociat pretul de cazare si ni s-a pus la dispozitie o vila.De acum incepe calvarul. Apa calda nu ni s-a dat,caldura deloc,invocnd diferite motive.Am cerut permisiunea sa facem foc in curte pentru gratar dar a pretins o anumita suma de bani pentru lemn. L-am intrebat pe d-nul GEO unde putem face ceva cumparaturi;ni s-a raspuns ...la mine acasa!!Ce am cumparat de la el era la dublu pret.Va informam ca nu are autorizatie pentru a caza si pentru a vinde produse alimentare. In vila era un frig aproape ca afara. Nu va mai spunem ca foloseau un limbaj ca la usa cortului si injuraturi.Desi am vrut sa stam 2 nopti, am parasit asa-zisa vila a 2-a zi.Prin aceasta pagina vrem sa atargem atentia tuturor iubitorilor de munte sa il evite si sa nu inchirieze sau sa faca cumparaturi de la d-nul GEO. Evitat-l!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
V.Vicos
Turist

Data înscrierii: 03/Ian/2009
Locație: Călător fără Țară

MesajTrimis: Sâm Ian 03, 2009 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile omul trebuie evitat cum spuneai, dar îți spun că acest cazuri sunt izolate...am avut ocazia să îmi pun cortul în multe locuri, la oameni în curte, și nimeni nu mi-a cerut un 1 ron pentru așa ceva.
românii sunt ospitalieri, mulți sunt bucuroși că au pe cineva, că mai schimbă o vorbă.
romturism.info
Turist expert

Data înscrierii: 11/Noi/2008

MesajTrimis: Lun Ian 05, 2009 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da.... si sunt sigur ca nu este singurul care procedeaza in acest fel.
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Vin Ian 23, 2009 7:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa evitati astfel de neplaceri nu mai dati toti banii de prima data...o parte la inceput si o parte cand plecati...asa va asigurati ca o sa primiti tot ce vi se promite.
Sus
romturism.info
Turist expert

Data înscrierii: 11/Noi/2008

MesajTrimis: Vin Ian 23, 2009 7:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MariOvidiuDanny a scris:
Ca sa evitati astfel de neplaceri nu mai dati toti banii de prima data...o parte la inceput si o parte cand plecati...asa va asigurati ca o sa primiti tot ce vi se promite.

nu cred ca o sa fie de acord cu propunerea asta ... le este frica ca o sa pleci fara sa platesti.... cred ca cel mai corect ar fi ca ei sa ofere servicii exceptionale sau cel putin pe masura pretului pe care il platesti. O alta varianta este sa plataesti in fiecare zi pentu ziua respectiva .... daca nu iti convine ceva, ridici ancora si ai plecat Shocked
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Vin Ian 23, 2009 11:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am fost la o cabana in busteni care a fost de acord...corect este faptul si ca proprietarii locuiau vizavi ...

Ultima modificare efectuată de către MariOvidiuDanny la Vin Ian 23, 2009 8:50 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Ian 23, 2009 7:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pm, pm please pt. offtopic Smile

merge iar acuma dupa ce mr romturism s-a jucat un pik cu pm-urile mai de mult Smile
Sus
Calin

Data înscrierii: 10/Mar/2009

MesajTrimis: Mar Mar 10, 2009 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca ar fi de ajutor sa verificati si impresiile altor turisti daca este posibil pentru a evita posibilele neplaceri de acest fel.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Week-end la Munte? 8
Nu sunt mesaje noi Craciun la Munte 8
Nu sunt mesaje noi Banchet la munte !!! 2