| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
CristinaMold
Data înscrierii: 20/Dec/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Dec 20, 2008 9:45 am Titlul subiectului: In atentia iubitorilor de munte |
|
|
|
Suntem un grup de turisti din Craiova care in preajma sabatorilor de iarna anul 2007 am ajuns in statiunea Paltinis din judetul Sibiu. Am cautat locuri de cazare dar toate erau ocupate. O persoana din statiune ne-a indrumat sa mergem langa schit si sa-l contactam pe d-nul GEO. D-nul GEO ne-a pus la dispozitie o vila.Am negociat pretul de cazare si ni s-a pus la dispozitie o vila.De acum incepe calvarul. Apa calda nu ni s-a dat,caldura deloc,invocnd diferite motive.Am cerut permisiunea sa facem foc in curte pentru gratar dar a pretins o anumita suma de bani pentru lemn. L-am intrebat pe d-nul GEO unde putem face ceva cumparaturi;ni s-a raspuns ...la mine acasa!!Ce am cumparat de la el era la dublu pret.Va informam ca nu are autorizatie pentru a caza si pentru a vinde produse alimentare. In vila era un frig aproape ca afara. Nu va mai spunem ca foloseau un limbaj ca la usa cortului si injuraturi.Desi am vrut sa stam 2 nopti, am parasit asa-zisa vila a 2-a zi.Prin aceasta pagina vrem sa atargem atentia tuturor iubitorilor de munte sa il evite si sa nu inchirieze sau sa faca cumparaturi de la d-nul GEO. Evitat-l!!! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
V.Vicos Turist
Data înscrierii: 03/Ian/2009 Mesaje: 5 Locație: Călător fără Țară
|
Trimis: Sâm Ian 03, 2009 7:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Lun Ian 05, 2009 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Vin Ian 23, 2009 7:01 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Vin Ian 23, 2009 7:10 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| MariOvidiuDanny a scris: | | Ca sa evitati astfel de neplaceri nu mai dati toti banii de prima data...o parte la inceput si o parte cand plecati...asa va asigurati ca o sa primiti tot ce vi se promite. |
nu cred ca o sa fie de acord cu propunerea asta ... le este frica ca o sa pleci fara sa platesti.... cred ca cel mai corect ar fi ca ei sa ofere servicii exceptionale sau cel putin pe masura pretului pe care il platesti. O alta varianta este sa plataesti in fiecare zi pentu ziua respectiva .... daca nu iti convine ceva, ridici ancora si ai plecat  _________________ Promovare GRATUITA - Hoteluri, Pensiuni, Vile, Cabane....
Oferte de Cazare | Geoagiu Bai |
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Vin Ian 23, 2009 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Vin Ian 23, 2009 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
pm, pm please pt. offtopic
merge iar acuma dupa ce mr romturism s-a jucat un pik cu pm-urile mai de mult  |
|
|
| Sus |
|
 |
Calin
Data înscrierii: 10/Mar/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Mar 10, 2009 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
cred ca ar fi de ajutor sa verificati si impresiile altor turisti daca este posibil pentru a evita posibilele neplaceri de acest fel. _________________ Cazare Bucovina |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|