Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Ibiza

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Spania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:00 pm    Titlul subiectului: Ibiza Răspunde cu citat (quote)

As dori sa stiu cat costa un sejur de 3 zile in Ibiza. Ma duc mai mult pentru noptile petrecute in cluburi... Cool
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu cat te costa . Dar iti pot spune diverse impresii despre Ibiza . In legatura cu cluburile , preturile la bilete sunt destul de mari 20-50 euro. Daca te vei caza la un hotel , la distanta de 1-5 km de Ibiza , poti apela la un taxi care te va costa aproximativ 1-2 E / km.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DaNN
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi pt informatii. Ce cluburi imi recomanzi ?
Alice
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cluburile sunt acestea: Bora Bora , Amnezia ,Pacha etc...
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am citit undeva pe net ca 3 cluburi din Ibiza au fost inchise pentru ca au fost descoperite persoane care faceau trafic de droguri in acele cluburi.
Sus
Alice
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu am citit si eu despre asta. Mai precis Bora Bora si Amnesia au fost inchise incepand din data de 8 iunie pentru o luna, iar DC 10 pentru doua luni. Deci indicat este sa pleci de pe 10 iulie...
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iata si niste poze :
Bora Bora:

si seara la ora 3AM , ce agitatieee..
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Super...nu degeaba este numit " insula care nu doarme niciodata"
Alice
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aaah. Era sa uit de un pont pe care mi l-a zis cineva. Incearca sa te duci in club de la ora 12, am inteles ca intrarea este libera atunci. Petrecerea incepe de la 4.30... Rolling Eyes
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:
Aaah. Era sa uit de un pont pe care mi l-a zis cineva. Incearca sa te duci in club de la ora 12, am inteles ca intrarea este libera atunci. Petrecerea incepe de la 4.30... Rolling Eyes

Super. Si la noi e la fel , DJ de pe afis vin after hours dar lumea e de pe la 11-12 in club.
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nice....cred ca inainte de a ma duce in Ibiza ar trebui sa dorm o saptamana inainte,ptr. ca se pare ca acolo noaptea nu i facuta pentru a dormi.
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 9:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai in acest caz o sa dormi ziua Laughing
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Spania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum