|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 1:05 pm Titlul subiectului: Hotelul SeaGull in Hurghada |
|
|
|
Ma poate ajuta cineva cu impresii despre acest hotel? Am aflat ca ar fi in mijlocul statiunii, ceea ce mi se pare chiar bine |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
mihai Turist
Data înscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Intr-adevar , hotelul este amplasat aproape in mijlocul statiunii .
AI telefon , minibar , tv cu satelit , balcon ( privelistea este foarte frumoasa ) .In hotel exista si sala de internet , sala de fitness , biblioteca, biliard etc. |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pana acuma suna bine.Ai putea sa mi spui insa si care ar fi excursiile optionale pe care am putea sa le facem acolo? |
|
|
| Sus |
|
 |
Mateea Turist
Data înscrierii: 17/Apr/2009 Mesaje: 14 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 1:45 pm Titlul subiectului: nu stiu daca mai este folositor raspunsul, dar... |
|
|
|
Am fost anul trecut la Hurgada. Am ales Palm Beach. Frumos, nimic de zis, dar e la 10 km de oras, este un Resort, deci imi furniza practic tot ce imi trebuia. Dar, pentru o pasionata de shopping, a fost un calvar! Luam taxiul (15 euro) pana in oras, apoi 15 euro intors (daca negociai...).
La plecare, Agentia ne-a adunat de pe la toate hotelurile pe la carea ne-a lasat si am descoperit acest hotel: Sea Gull. Este in centru! Practic e pe o artera principala, unde gasesti tot felul de magazine. In plus, are foarte aproape un McDonald's si un Burger King (dupa 14 zile de mancare egipteana, cand am vazut aceste frachise, parca eram un marinar care vedea pamantul...). Cert este ca mi-am fixat in cap ca, daca mai revin la Hurgada, merg sigur la Sea Gull!!! |
|
|
| Sus |
|
 |
voicu.iuly
Data înscrierii: 11/Mar/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Mar 11, 2011 9:41 am Titlul subiectului: SeaGull |
|
|
|
Eu am fost cu sotia anul trecut in Egipt la hotelul Sea Gull. M-a mirat foarte mult comportamentul tour operatorului cu turistii, chiar din prima nu mi-a parut rau de alegerea facuta! In aeroport ne astepta personalul Teztour si ne indrumau spre statia auto unde turistii au fost repartizati spre hoteluri. Pana la hotel ghidul ne-a povestit despre Egipt, despre obiceiurile lor! Ghidul nostru a fost Imola, care pe perioada vacantei noastre a fost foarte draguta si intelegatoare. Hotelul mi-a placut , cu spatii verzi amenajate, linistit, camera curata. Au un restaurant chinezesc cu vedere panoramica spre mare. Mie mi-a placut foarte mult! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|