Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Hotelul SeaGull in Hurghada

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Egipt
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 1:05 pm    Titlul subiectului: Hotelul SeaGull in Hurghada Răspunde cu citat (quote)

Ma poate ajuta cineva cu impresii despre acest hotel? Am aflat ca ar fi in mijlocul statiunii, ceea ce mi se pare chiar bine
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Turist

Data înscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 1:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-adevar , hotelul este amplasat aproape in mijlocul statiunii .
AI telefon , minibar , tv cu satelit , balcon ( privelistea este foarte frumoasa ) .In hotel exista si sala de internet , sala de fitness , biblioteca, biliard etc.
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana acuma suna bine.Ai putea sa mi spui insa si care ar fi excursiile optionale pe care am putea sa le facem acolo?
Sus
Mateea
Turist

Data înscrierii: 17/Apr/2009
Locație: Iasi

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 1:45 pm    Titlul subiectului: nu stiu daca mai este folositor raspunsul, dar... Răspunde cu citat (quote)

Am fost anul trecut la Hurgada. Am ales Palm Beach. Frumos, nimic de zis, dar e la 10 km de oras, este un Resort, deci imi furniza practic tot ce imi trebuia. Dar, pentru o pasionata de shopping, a fost un calvar! Luam taxiul (15 euro) pana in oras, apoi 15 euro intors (daca negociai...).
La plecare, Agentia ne-a adunat de pe la toate hotelurile pe la carea ne-a lasat si am descoperit acest hotel: Sea Gull. Este in centru! Practic e pe o artera principala, unde gasesti tot felul de magazine. In plus, are foarte aproape un McDonald's si un Burger King (dupa 14 zile de mancare egipteana, cand am vazut aceste frachise, parca eram un marinar care vedea pamantul...). Cert este ca mi-am fixat in cap ca, daca mai revin la Hurgada, merg sigur la Sea Gull!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
voicu.iuly

Data înscrierii: 11/Mar/2011

MesajTrimis: Vin Mar 11, 2011 9:41 am    Titlul subiectului: SeaGull Răspunde cu citat (quote)

Eu am fost cu sotia anul trecut in Egipt la hotelul Sea Gull. M-a mirat foarte mult comportamentul tour operatorului cu turistii, chiar din prima nu mi-a parut rau de alegerea facuta! In aeroport ne astepta personalul Teztour si ne indrumau spre statia auto unde turistii au fost repartizati spre hoteluri. Pana la hotel ghidul ne-a povestit despre Egipt, despre obiceiurile lor! Ghidul nostru a fost Imola, care pe perioada vacantei noastre a fost foarte draguta si intelegatoare. Hotelul mi-a placut , cu spatii verzi amenajate, linistit, camera curata. Au un restaurant chinezesc cu vedere panoramica spre mare. Mie mi-a placut foarte mult!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Egipt Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Hotelul Joya Park, Nisipurile de Aur 1
Nu sunt mesaje noi hurghada in ianuarie 0
Nu sunt mesaje noi Hotelul Alonakia 1