| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:22 pm Titlul subiectului: Hotel Perla,Mamaia |
|
|
|
A fost cineva recent acolo? Cum vi se par conditiile? Isi merita cele 3 stele? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
ady Turist expert
Data înscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Hotelul este situat in partea sudica a statiunii, la 150 m de plaja. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, toate camerele hotelului au vedere la mare/lac.
Hotelul dispune de 159 camere duble standard + 11 camere duble cu pat suplimentar, camere single, apartamente. Toate camere sunt dotate cu baie proprie, TV cablu, telefon, minibar, aer conditionat, baie cu dus (cadita), geamuri termopan, mobilier nou, pardoseala din gresie, fără balcon. Apartamentele au în plus living si dormitor.
Eu zic ca isi merita cele 3 stele |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
ady stii ceva despre Hotelul Regal ? Este de 3 stele insa nu stiu , nu am reusit sa ajung acolo pana acum. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da, hotelul Perla este o alegere excelenta. Te vei simti excelent, ai plaja aproape...Este hotelul meu preferat din Mamaia |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 8:58 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Despre preturi ce stii ? Cam cat ar costa un ap. cu 2 camere ? |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 7:28 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Stie cineva ce s-a intamplat duminica seara sau luni seara( nu mai stiu exact ) la Hotel Perla de a fost declansata alarma ? Pentru ca ma plimbam pe acolo si am vazut cum s-a "declansat" alarma...si multa lume s-a oprit sa vada despre ce e vb. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|