| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei355
Data înscrierii: 15/Iun/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Iul 06, 2011 10:03 am Titlul subiectului: Hotel in Sunny Beach |
|
|
|
buna ziua, imi poate recomanda si mie cineva un hotel de 4 sau 5 stele. Vreau o opinie obiectiva si in principiu de la un om care a fost in Sunny Beach si stie care-i mersul lucrurilor pe acolo. Merci anticipat! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Mar Iul 12, 2011 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Anul trecut am stat in Bulgaria, la Burgas.
Hotelul este pe plaja, este okay, camerele sunt cam mici, si nu prea pare de 4*, dar tin minte ca a fost ieftina cazarea, astfel raportul calitate-pret, a fost okay. Daca mai ai intrebari, te rog sa-mi zici. _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
mihaionescu Turist
Data înscrierii: 16/Iun/2011 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Iul 13, 2011 9:01 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu iti recomand in Sunny BEach, hotelul Club Evrika 4*...are preturi super ok, eu am stat de cateva ori acolo si mi s-a parut senzational. Am avut noroc cu un prieten care are o ruda la agentie de unde am auzit prima de hotel, Oltextur, ca altfel nu cred ca mai ajungeam vreodata in minunatia asta de hotel:D Nu stiu, daca esti interesat...astept mesaj de la tine;) |
|
|
| Sus |
|
 |
matei355
Data înscrierii: 15/Iun/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Iul 14, 2011 6:55 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Salutare, merci frumos pentru recomandarea facuta. Coincidenta face ca ieri la munca sa aud de la un coleg de Oltextur. Si foarte tare mi s-a parut ca avea numai cuvinte de multumire...din ce am itneles de la el, agentia asta de turism chiar e ok. m-am uitat la ei pe site...si nu stiu sigur daca o sa stau la Club Evrika...dar in schimb am mai gasit cateva oferte faine in Sunny Beach pe site la agentie. Merci frumos inca o data |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 108 Locație: România
|
Trimis: Joi Iul 14, 2011 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ai grija in ce perioada vrei sa mergi , sunt destul de aglomerate hotelurile si risti sa nu mai prinzi loc acolo unde iti doresti _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|