|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 2:45 pm Titlul subiectului: Hotel Golden Sunset , Skala Rachoni |
|
|
|
A fost cineva la Hotel Golden Sunset din Skala Rachoni ? _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
thassos Turist
Data înscrierii: 21/Sep/2007 Mesaje: 13 Locație: In buricu' tzarii
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am trecut eu pe acolo, nu am stat la acest hotel insa am avut ocazia sa fac o scurta vizita in el. Hotelul e OK, curat, camerele spatioase atita cat permite un hotel, are si restaurant, unde se serveste micul dejun si eventual cina. Piscina frumoasa, chiar langa plaja. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost plaja, e foarte ingusta si cu pietre. Dar insula asta easa frumoasa, ca e mare pacat sa iesi zlnic in acelasi loc la plaja, astfel incat probabil nu m-ar dernja plaja de langa acest hotel. |
|
|
| Sus |
|
 |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ok , multumesc de informatii. _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|