|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
plimbaretu
Data înscrierii: 12/Apr/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Apr 12, 2009 6:42 pm Titlul subiectului: hotel Eurovacanta Slanic Moldova-ingrozitor de prost |
|
|
|
Am avut un pachet de 7 zile la hotel Eurovacanta in Slanic Moldova shi cred ca au fost cele mai ingrozitoare zile de concediu petrecute vreodata.Incepand de la mancarea care nici nu reuseai sa o pui pe o masea,pt ca era f putina si terminand cu apa care curgea pe jos,miros de igrasie in baie,parchet care scartaia de ti era frica sa te duci noaptea pana la baie..... Servicii la pamant shi preturi maxime.Urat....
[/b] |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
vezi ca am deschis un topic special cu locuri unde sa ne cazam si locuri unde sa nu ne cazam.posteaza si acolo, te rog. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|