|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ildi
Data înscrierii: 23/Iun/2011 Mesaje: 1 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Iun 23, 2011 8:03 am Titlul subiectului: Hotel Dorostor- a fost cineva? |
|
|
|
A fost cineva la hotel Dorostor in Albena? E prima data cand merg in Bulgaria, am fost mereu sceptica in privinta vacantelor in Bulgaria, sunt din Constanta, si am decis sa fac un salt pentru 3 zile in Albena...am ales hotel Dorostor, nu ma astept la cine-stie-ce, insa daca a mai fost cineva acolo sa imi dea ceva indicatii pt drum si cam unde se afla, multumesc mult. Problema e ca plec dupa 10 seara din Constanta si ajung acolo cam in jur de miezul noptii... sper sa nu am probleme pe drum. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 108 Locație: România
|
Trimis: Joi Iun 23, 2011 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Mie Noi 02, 2011 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu , nu am fost, dar daca te duci sa ne lasi si nou impresiile tale dupa ce te intorci.....  _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|