Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Hotel de neratat - ( Hotel Voyage Belek)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Cappyan2010
Turist

Data înscrierii: 05/Apr/2011

MesajTrimis: Lun Iun 06, 2011 9:29 am    Titlul subiectului: Hotel de neratat - ( Hotel Voyage Belek) Răspunde cu citat (quote)

Hotelul este unul dintre cele mai tari din antalya - belek ....... va spun pt ca am fost acolo anul acesta in mai ..... a fost super ..... am stat 8 zile ..... dar cred ca daca as fii stat 30 de zile in a 29 a ziii tot aveam ceva nou de facut....... va recomand deluxe room ....... este una ideala pt luna de miere...... ca sa o descriu putin are 2 jacuzzi-uri .... unul in casa plus unul pe o terasa de vreo 50 de mp ..... plasma de 106 ..... si combina cu 8 boxe amplasate in toara camera....... mancarea in restaurante este exceptionala .... paana la cele mai scumpe delicatese, vreo 4 piscine imense.... topogane pt copiiii.... plajea este cu nisip fin ....... pe ponton numai baldachine ..... terenuri de minigolf, tenis, fostbal etc. Alta chestie importanta din punctul meu de vedere: la ora 3 dimineata daca iti este foame sau vrei sa bei un cocktail gasesti sigur ceva deschis ..... iar personalul este super!!! Nu ezitati in cazul in care aveti de gand sa alegeti aceasta locatie PT poze :
http://www.lagunatravel.ro/sejururi/detalii-oferta/ofera-vara-hotel-voyage-belek-104.html aici sunt cateva reale ........ iar mai multe detalii mai gasiti si pe siteul oficial http://www.voyagehotel.com
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Hotel Timisoara - Arta Hotel 0
Nu sunt mesaje noi Hotel Royal 3* 0
Nu sunt mesaje noi Taxi de la aeroport la Belek 3