Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Hotel Batihan , Kusadasi

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 23, 2007 10:06 am    Titlul subiectului: Hotel Batihan , Kusadasi Răspunde cu citat (quote)

Recomand acest hotel tuturor...Este super , am avut camere cu vedere la mare . Camera este mare si mobilierul este nou. Gradina hotelului este foarte frumoasa... Plaja este privata , nu foarte lunga...insa plina de sezlonguri si saltele gratuit.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Madalina
VIP

Data înscrierii: 16/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Aug 23, 2007 10:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Trebuie spus ca sezlongurile pe plaja nu sunt suficiente. De asemenea ca sa pot sta langa piscina trebuia sa ma trezesc dimineata pe la 7:30 sa-mi pun un prosop pe sezlong.
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Joi Aug 23, 2007 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De asemenea , trebuie stiu faptul ca la Mamaia pretul unui hotel de 3 stele cu mic dejun inclus e cat la Batihan cu all inclusive....
Sus
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 23, 2007 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cosmin a scris:
De asemenea , trebuie stiu faptul ca la Mamaia pretul unui hotel de 3 stele cu mic dejun inclus e cat la Batihan cu all inclusive....

Ai dreptate , asa este. Wink
Sus
alleku

Data înscrierii: 31/Mar/2008

MesajTrimis: Lun Mar 31, 2008 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu mai vorbiti doar ca sa sustinem litoralul romanesc, e la pamant, praf ziceti-i cum vreti dar asta e realitatea.

- conditii proaste
- plaja nasoala
- sezlongurile
- vreme instabila

si pt cel care compara un hotel din Mamaia cu Batihanul ( nu ca ar fi cel mai bun ) micul ala dejun e sa nu zici k nu e la Mamaia, asa ca inainte sa vorbesti fa o mica comparatie ca sa vezi o mare diferenta de pret/calitate
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi CAZARE LA HOTEL USLAN, KUSADASI 0
Nu sunt mesaje noi Pigale kusadasi 0
Nu sunt mesaje noi kusadasi 0