| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 23, 2007 10:06 am Titlul subiectului: Hotel Batihan , Kusadasi |
|
|
|
Recomand acest hotel tuturor...Este super , am avut camere cu vedere la mare . Camera este mare si mobilierul este nou. Gradina hotelului este foarte frumoasa... Plaja este privata , nu foarte lunga...insa plina de sezlonguri si saltele gratuit. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Madalina VIP
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 235
|
Trimis: Joi Aug 23, 2007 10:08 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Trebuie spus ca sezlongurile pe plaja nu sunt suficiente. De asemenea ca sa pot sta langa piscina trebuia sa ma trezesc dimineata pe la 7:30 sa-mi pun un prosop pe sezlong. _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Joi Aug 23, 2007 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
|
De asemenea , trebuie stiu faptul ca la Mamaia pretul unui hotel de 3 stele cu mic dejun inclus e cat la Batihan cu all inclusive.... |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 23, 2007 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Cosmin a scris: | | De asemenea , trebuie stiu faptul ca la Mamaia pretul unui hotel de 3 stele cu mic dejun inclus e cat la Batihan cu all inclusive.... |
Ai dreptate , asa este.  |
|
|
| Sus |
|
 |
alleku
Data înscrierii: 31/Mar/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Mar 31, 2008 10:51 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu mai vorbiti doar ca sa sustinem litoralul romanesc, e la pamant, praf ziceti-i cum vreti dar asta e realitatea.
- conditii proaste
- plaja nasoala
- sezlongurile
- vreme instabila
si pt cel care compara un hotel din Mamaia cu Batihanul ( nu ca ar fi cel mai bun ) micul ala dejun e sa nu zici k nu e la Mamaia, asa ca inainte sa vorbesti fa o mica comparatie ca sa vezi o mare diferenta de pret/calitate |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|