Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

harta Halkidiki

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cap ou pas cap
Turist

Data înscrierii: 14/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 1:52 pm    Titlul subiectului: harta Halkidiki Răspunde cu citat (quote)

Discutam cu cineva care imi zicea de Halkidiki.La inceput am crezut ca glumeste,fiindca nu auzisem in viata mea numele asta,asa ca am dat un search pe google.Am descoperit ca e pe undeva prin Grecia si am aruncat o privire pe harta : http://www.e-tur.ro/Grecia/Halkidiki/harta (incercati si varianta 3D)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lenny
Turist

Data înscrierii: 26/Mar/2009

MesajTrimis: Joi Mar 26, 2009 10:06 pm    Titlul subiectului: Merita vazut Răspunde cu citat (quote)

Cel mai frumos loc in care am fost vreodata. Va recomand sa vizitati in realitate locul
Sus
theophillina

Data înscrierii: 05/Apr/2009

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu locuiesc in Halkidiki.....intr-adevar este cea mai frumoasa zona a Greciei continentale......este absolut superba combinatia dintre albastrul marii si verdele padurilor.....si sunt multe de spus despre Halkidiki Wink
Sus
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 6:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si mie mi-a placut mai mult in Halkidiki decat in Thassos de exemplu.
Sus
Boogdi
Turist

Data înscrierii: 14/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 8:05 am    Titlul subiectului: Re: harta Halkidiki Răspunde cu citat (quote)

cap ou pas cap a scris:
Discutam cu cineva care imi zicea de Halkidiki.La inceput am crezut ca glumeste,fiindca nu auzisem in viata mea numele asta,asa ca am dat un search pe google.Am descoperit ca e pe undeva prin Grecia si am aruncat o privire pe harta : http://www.e-tur.ro/Grecia/Halkidiki/harta (incercati si varianta 3D)

Deci ori sunt chior ori nu vad nici un Halkidiki ( sau cum so numea )pe harta pe care ai pus-o tu in mesajul tau. Daca vrei sa mergi in Grecia iti sugerez
1. Tursimul pentru cultura . Vizitezi orasele cum ar fi Athena si Thesalonik , mergi la uzee cunsoti traditii ( orase vechi )
2.Tursimul Balneo-Maritimplaje .Du-te in Santorini sau in Creta sau prin alte 1000 de insule ale Greciei ca sunt nu gluma!
3. Turismul religios , In caz ca esti de sex masculin , nu esti ateu si esti credincios/oasa incearca sa mergi la Muntele Athos
Sus
Boogdi
Turist

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 8:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti_adm a scris:
Si mie mi-a placut mai mult in Halkidiki decat in Thassos de exemplu.

Deci ce norocosi sunteti !
Eu nu am mers in nici o tara decat in Romania pana acum! Embarassed Evil or Very Mad Twisted Evil
In luna Mai am o posibilitate sa vad Centrul si Estul Europei!
Dar nu inteleg cum de aveti atata noroc sa mergeti in statiunile astea .
Cica: "mi-a placut mai mult in Halkidiki decat in Thassos" , eu mas multumi sa vad doar uan dintre aceste statiuni!
Sus
matei_iurea
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai sa vezi ca mai incolo, cand ai sa cresti, si cand ai sa fii pe banii tai, o sa iti fie mai usor sa te mai misti pe ici-colo!
Boogdi
Turist

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai io tot cresc de 14 ani da nu ajung odata la maturitate Embarassed !Off!
Sus
cristi26_focsani

Data înscrierii: 05/Mai/2009

MesajTrimis: Mar Mai 05, 2009 7:59 pm    Titlul subiectului: Buna! Răspunde cu citat (quote)

theophillina a scris:
Eu locuiesc in Halkidiki.....intr-adevar este cea mai frumoasa zona a Greciei continentale......este absolut superba combinatia dintre albastrul marii si verdele padurilor.....si sunt multe de spus despre Halkidiki Wink

Salut!Cristi ma numesc.Vara aceasta voi pleca in concediu impreuna cu prietena in Halkidiki.Vom ajunge pe 20 iunie insa anul acesta nu am reusit sa ne sincronizam concediile cu nimeni,asa incat vom fi "cam" singuri. Sad Ne-ar face placere sa te cunoastem si sa stam la un pahar de vorba daca tot spui ca locuiesti acolo si te numeri deja printre bastinasi.Ai un id de messenger,ceva?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi harta Sibiu 1
Nu sunt mesaje noi harta Pitesti 1
Nu sunt mesaje noi harta Timisoara 0