Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Hai sa vedem cat de departe ajungem

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 12:21 pm    Titlul subiectului: Hai sa vedem cat de departe ajungem Răspunde cu citat (quote)

Ma gandeam ca ar fi folositor forumului sa postam cat mai multe cuvinte cheie. Deci , problema sta asa , fiecare posteaza ce vrea ca raspuns in acest thread , dar trebuie sa precizeze anumite cuvinte cheie in raspuns. Acum ramane de vazut daca adminul ne va da un pic de ajutor cu cuvintele cheie, doar el stie ce urmareste!
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 12:26 pm    Titlul subiectului: Hai sa vedem cat de departe ajungem Răspunde cu citat (quote)

Fraza cheie principala este "Forum turism", cu derivatii gen "Forum discutii despre turism", "Comunitate online a utilizatorilor de servicii turistice" etc

In rest, cuvinte cheie sunt toate cuvintele care sunt cautate de romani pe net atunci cand vor sa plece in vacanta: numel de statiuni, tari, hoteluri etc

Bafta Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Okay , o sa incep eu atunci.

Parerea mea este ca un forum pentru turism este folositor oricarui roman. Adica , fiecare isi planifica din timp un concediu , poate la munte , poate la mare , poate intr-o statiune selecta in strainatate. Aici intervenim noi cu sfaturile .
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 3:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Okay , sa ma bag si eu in "jocul asta"

Sa zicem ca mi se pare folositoare aceasta Comunitate online a utilizatorilor de servicii turistice, deoarece este nevoie mereu de informatii in legatura cu serviciile hotelurilor , in legatura cu plajele din RO sau din strainatate sau in legatura cu frumoasele manastiri pe care le avem in tara.
tripper
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: Bacau

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 5:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am inteles prea multe din acest "joc" cu multe "cuvinte cheie" . Darkstar imi poti explica si mie ?
Sus
Sundin
Turist

Data înscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricine care vrea sa-si planifice un concediu , cauta informatii despre locurile in care ar vrea sa mearga , despre hoteluri , despre atmosfera din acel loc , despre preturi , etc .
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Joi Iul 19, 2007 5:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Jocul" va face forumul sa cuprinda cat mai multe cuvinte cheie legate de turism. Se stie ca atunci cand se face optimizare , exista optimizarea on-site si cea off-site ( link building ). Pentru optimizarea on-site este mai mult vorba de content , adica de ceea ce cuprinde site-ul / forumul. De aceea daca noi vom avea multe cuvinte cheie cum ar fi forum de turism sau forum pentru turisti sau ceva de genul asta , atunci cand o persoana va cauta pe google.ro cu respectivele keywords va gasi forumul mai repede.

Oare am fost cat de cat clar? Daca nu , spune`mi si o sa mai explic odata Smile
lup08
Turist

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Lupeni

MesajTrimis: Mie Aug 08, 2007 7:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Site-ul cu informatii din partea de turism este folositoare pentru oricine vrea sa afle mai multe despre locul in care merge sau sa afle locuri frumoas
e din aceasta tara si din afara ei.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi O masina inchiriata te duce departe de rutina zilnica 0