| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:21 pm Titlul subiectului: Hai sa vedem cat de departe ajungem |
|
|
|
Ma gandeam ca ar fi folositor forumului sa postam cat mai multe cuvinte cheie. Deci , problema sta asa , fiecare posteaza ce vrea ca raspuns in acest thread , dar trebuie sa precizeze anumite cuvinte cheie in raspuns. Acum ramane de vazut daca adminul ne va da un pic de ajutor cu cuvintele cheie, doar el stie ce urmareste! _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:26 pm Titlul subiectului: Hai sa vedem cat de departe ajungem |
|
|
|
Fraza cheie principala este "Forum turism", cu derivatii gen "Forum discutii despre turism", "Comunitate online a utilizatorilor de servicii turistice" etc
In rest, cuvinte cheie sunt toate cuvintele care sunt cautate de romani pe net atunci cand vor sa plece in vacanta: numel de statiuni, tari, hoteluri etc
Bafta  |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Okay , o sa incep eu atunci.
Parerea mea este ca un forum pentru turism este folositor oricarui roman. Adica , fiecare isi planifica din timp un concediu , poate la munte , poate la mare , poate intr-o statiune selecta in strainatate. Aici intervenim noi cu sfaturile . _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Okay , sa ma bag si eu in "jocul asta"
Sa zicem ca mi se pare folositoare aceasta Comunitate online a utilizatorilor de servicii turistice, deoarece este nevoie mereu de informatii in legatura cu serviciile hotelurilor , in legatura cu plajele din RO sau din strainatate sau in legatura cu frumoasele manastiri pe care le avem in tara. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
tripper Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 155 Locație: Bacau
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu am inteles prea multe din acest "joc" cu multe "cuvinte cheie" . Darkstar imi poti explica si mie ? |
|
|
| Sus |
|
 |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Oricine care vrea sa-si planifice un concediu , cauta informatii despre locurile in care ar vrea sa mearga , despre hoteluri , despre atmosfera din acel loc , despre preturi , etc . |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 5:57 am Titlul subiectului: |
|
|
|
"Jocul" va face forumul sa cuprinda cat mai multe cuvinte cheie legate de turism. Se stie ca atunci cand se face optimizare , exista optimizarea on-site si cea off-site ( link building ). Pentru optimizarea on-site este mai mult vorba de content , adica de ceea ce cuprinde site-ul / forumul. De aceea daca noi vom avea multe cuvinte cheie cum ar fi forum de turism sau forum pentru turisti sau ceva de genul asta , atunci cand o persoana va cauta pe google.ro cu respectivele keywords va gasi forumul mai repede.
Oare am fost cat de cat clar? Daca nu , spune`mi si o sa mai explic odata  _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
lup08 Turist
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 31 Locație: Lupeni
|
Trimis: Mie Aug 08, 2007 7:04 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Site-ul cu informatii din partea de turism este folositoare pentru oricine vrea sa afle mai multe despre locul in care merge sau sa afle locuri frumoas
e din aceasta tara si din afara ei. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|