|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
E un banc in maghiara... Secuiul il invata pe fiul despre cateva lucruri importante in viata:
1. Berea nu e bautura.
2. Femeia nu e om.
3. Ursul nu e jucarie. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Mar Oct 02, 2007 8:38 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| darkstar_tfd a scris: | | Oare sa deschidem un thread unde sa postam si poze cu noi ca sa ne cunoastem mai bine ?! |
Mai bine sa deschidem un thread unde sa postam si poze cu noi ca sa ne cunoastem mai bine, dar sa-mi spuna si mie cineva cum sa imi postez poza ... Mai spuneti si voi cate ceva, sa nu spunem ca daca s-au terminat concediile nu mai avem material .
Bula si Strul la un chef in Delta pe un ponton dormitor. Bula se baga la mancare, Strul bea tot ce gaseste. Strul se imbata ca porcu' si adoarme pe o banca la pupa. De atata mancare, lui Bula ii vine sa se ..., dar la singura buda scrie "defect". Ce sa faca Bula? Se duce la Strul, ii da pantalonii jos si se usureaza in pantalonii lui Strul.
A doua zi dimineata, Strul vorbea singur: "Asta se poate, asta se poate, da asta nu se poate!"
Intreaba Bula: Ce tot indrugi acolo, bai nebunule?
Strul, nimic, o tinea pe a lui: "Asta se poate, asta se poate, da asta nu se poate!"
Bula: Bah, imi spui odata ce vrei sa zici?
Strul: Bai Bula, sa ma fi imbatat ca porcu - se poate, sa ma fi kk pe mine -se poate, da' sa ma kk intre izmene si pantaloni, asta nu se mai poate!!! _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
thassos Turist
Data înscrierii: 21/Sep/2007 Mesaje: 13 Locație: In buricu' tzarii
|
Trimis: Mar Oct 02, 2007 12:07 pm Titlul subiectului: Rugaciunea turistului |
|
|
|
Rugaciunea turistului
Doamne Dumnezeule,
slujitorii Tai amabili si fideli de a voiaja si de a parcurge lumea intreaga, de a face fotografii, de a trimite vederi, de a cumpara suveniruri, de a purta imbracaminte din materiale nesifonabile, noi te imploram, o Doamne, de a veghea ca avionul nostru sa nu fie deturnat, valizele noastre pierdute si suplimentul mic de greutate la bagaje sa treaca fara sa fie bagat in seama.
Da-ne, Doamne, astazi, inspiratia divina pentru a gasi un hotel.
Te imploram, Doamne, ca telefonul din camera sa functioneze, ca centralista sa inteleaga limba noastra si ca la receptie sa nu ne astepte nici o telegrama de la copii nostrii care sa ne faca sa ne intoarcem precipitat acasa.
Condu-ne, Doamne, catre un bun restaurant, nu prea scump, unde pretul pentru vin este inclus in pretul de meniu.
Da-ne noua, Doamne, stiinta si forta de a da bacsis in bani necunoscuti (eventual in tugriky din Mongolia).
Fa, Doamne, in asa fel ca oamenii din tara pe care o vizitam sa ne iubeasca pentru ceea ce noi suntem si nu pentru contributia pe care le-o aducem la dezvoltarea economica locala.
Da-ne, Doamne, forte suficiente de a vizita muzeele, catedralele, palatele si daca uneori renuntam la un monument istoric pentru a face un mic somn dupa amiza, iarta-ne, Doamne, pentru ca corpul nostru este slab.
Milostive Doamne, apara sotiile noastre de asa numitele -bune ocazii- inutile si in afara de mijloacele lor, elibereaza-le de tentatii caci ele nu stiu ce fac.
Doamne Dumnezeule, apara pe sotii nostrii de a privi la frumoasele straine si de a le compara cu noi. Apara-i de a-si pierde spiritul in localuri de noapte si nu le scuza lor intotdeauna ofensele lor fata de noi, pentru ca ei stiu foarte bine ce fac.
Cand voiajul nostru se va termina, acorda-ne, Doamne, posibilitatea de a gasi pe cineva care este interesat de filmele noastre de amatori si de a le povesti istorioarele noastre, lucruri ce denota ca nu ne-am pierdut timpul degeaba.
Toate aceste lucruri Te rugam, Doamne, in numele lui Conrad Hilton, Thomas Cook si in numele Visa si American Express.
Amin. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|