Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Hai in Turcia ! Da' unde in Turcia?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 8:29 pm    Titlul subiectului: Hai in Turcia ! Da' unde in Turcia? Răspunde cu citat (quote)

Din propria voastra experienta ,sau din auzite, ce statiuni recomandati? Ma intereseaza sa fiu tratat cu respect la hotel, si chiar sa merite banii pe care i dau, ptr. ca aici in Romania mi-au lasat un gust amar hotelierii nostri
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Turist

Data înscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Turcia este o alegere excelenta pentru vacanta. Nu m-am simtit nici unde mai bine tratat ca la ei (oameni prietenosi, cel mai bun all inclusive si zona antalya-lara-belek superba).
Sigur nu merita mers cu masina datorita distantei, caldurii, a drumurilor proaste si a motorinei scumpe (1.5) si proaste E bataie de cap avand in vedere ca daca alegi avionul pleci de acasa in bermude si papuci si te arunca direct pe plaja.
Dar orice hotel care are minim 5 stele turcesti si ultra all inclusive (adica si bauturi straine) zic ca e bun. In Lara stiu ca nici un hotel nu este mai vechi de 3 ani iar cele din Belek sunt renumite mai ales pentru golf si pentru plajele cu nisip ( nu glumesc, in general la turci malurile sunt cam pietroase).
Sus
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 4:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ooo,da, Turcia.Tare imi doresc sa vad Turcia..cu tot cu plajele ei, cu mixul acela de capitalism si rigori musulmane. Cunoasteti ceva preturi chartere + sejur (all inclusive, ofcourse)
Sus
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 5:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
Ooo,da, Turcia.Tare imi doresc sa vad Turcia..cu tot cu plajele ei, cu mixul acela de capitalism si rigori musulmane. Cunoasteti ceva preturi chartere + sejur (all inclusive, ofcourse)

Pai sa vedem ce am gasit : http://www.europatravel.ro/eutr/charter/kusadasi/kusadasi.php
Kusadasi - Turcia - charter

Ai aici o gramada de hoteluri bune ...ai de unde alege Very Happy
Sa ne spui ce ai ales Razz
Sus
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ady a scris:
SkinBlue a scris:

Pai sa vedem ce am gasit : http://www.europatravel.ro/eutr/charter/kusadasi/kusadasi.php
Kusadasi - Turcia - charter

Ai aici o gramada de hoteluri bune ...ai de unde alege Very Happy
Sa ne spui ce ai ales Razz

Merci de lista , e super folositoare !

SOZER HOTEL / 3* DEMIPENSIUNE , pare destul de interesant.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inclin spre Antalya, prietenii mi-au spus numai cuvinte frumoase despre statiunea asta. Ce hotel imi recomandati? La 3 stele, bineinteles..
Sus
lanasta
Turist

Data înscrierii: 19/Oct/2009
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Oct 19, 2009 8:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As dori mult sa vizitez Istambulul, bazarul, hagia sofia... ce imi mai recomandati?
roxyy
Turist

Data înscrierii: 21/Ian/2010

MesajTrimis: Joi Ian 21, 2010 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am prieteni care au fost in turcia si au fost incantati. n-au stat toata ziua la plaja, ci s-au plimbat si au vazut multe lucruri. m-ar tenta si pe mine sa merg anul asta Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Imperator
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Ian 24, 2010 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cea mai buna parte din Turcia este in Capadocia, de departe cea mai frumoasa si interesanta. O zona superba este in Kurdistan, in zona lacului Van
eusitu

Data înscrierii: 23/Oct/2010

MesajTrimis: Sâm Oct 23, 2010 9:27 am    Titlul subiectului: re:chartere Răspunde cu citat (quote)

salut. eu abia m-am intors din turcia... am tot cercetat oferte ...si cele mai bune ca si pret/destinatie dorita/transport/cazare le-am gasit aici:
http : // agatatravel . ro/chartere
si
http : // agatatravel . ro/sejur-turcia.
Nu incerc sa ii fac reclama dar totul a decurs cum mi-am dorit si am vrut sa impartasesc si altora un loc bun.
Sus
yeanne1986
Turist

Data înscrierii: 14/Oct/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 03, 2010 6:04 pm    Titlul subiectului: Turcia Răspunde cu citat (quote)

Vara trecuta am hotarat sa vizitez Turcia, cel putin partea vestica. A fost absolut superb Smile. Am dormit 1 noapte in Canakkale (aproximativ 700 km de Bucuresti; am trecut cu ferry boat-ul): statiune litorala pitoreasca, cu un farmec aparte, port, Calul Troian. Alte 5 nopti le-am dormit in Kusadasi. Intre Canakkale si Kusadasi am vizitat celebra Troia. Din Kusadasi am plecat catre Efes, Didim,Pamukkale, Cappadocia. La retur ne-am oprit 2 nopti la Istanbul (iti tb minim 2 zile sa intelegi ceva din acest oras superb).
A fost combinatia perfecta intre odihna, culturalizare, plaja, sporturi de apa. Recomand oricui!
0040724287574
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi TURCIA - ALANYA 5
Nu sunt mesaje noi sejur turcia 12
Nu sunt mesaje noi Chestionar Turcia 2