| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 8:29 pm Titlul subiectului: Hai in Turcia ! Da' unde in Turcia? |
|
|
|
Din propria voastra experienta ,sau din auzite, ce statiuni recomandati? Ma intereseaza sa fiu tratat cu respect la hotel, si chiar sa merite banii pe care i dau, ptr. ca aici in Romania mi-au lasat un gust amar hotelierii nostri |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
mihai Turist
Data înscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 12:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Turcia este o alegere excelenta pentru vacanta. Nu m-am simtit nici unde mai bine tratat ca la ei (oameni prietenosi, cel mai bun all inclusive si zona antalya-lara-belek superba).
Sigur nu merita mers cu masina datorita distantei, caldurii, a drumurilor proaste si a motorinei scumpe (1.5) si proaste E bataie de cap avand in vedere ca daca alegi avionul pleci de acasa in bermude si papuci si te arunca direct pe plaja.
Dar orice hotel care are minim 5 stele turcesti si ultra all inclusive (adica si bauturi straine) zic ca e bun. In Lara stiu ca nici un hotel nu este mai vechi de 3 ani iar cele din Belek sunt renumite mai ales pentru golf si pentru plajele cu nisip ( nu glumesc, in general la turci malurile sunt cam pietroase). |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ooo,da, Turcia.Tare imi doresc sa vad Turcia..cu tot cu plajele ei, cu mixul acela de capitalism si rigori musulmane. Cunoasteti ceva preturi chartere + sejur (all inclusive, ofcourse) |
|
|
| Sus |
|
 |
ady Turist expert
Data înscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | | Ooo,da, Turcia.Tare imi doresc sa vad Turcia..cu tot cu plajele ei, cu mixul acela de capitalism si rigori musulmane. Cunoasteti ceva preturi chartere + sejur (all inclusive, ofcourse) |
Pai sa vedem ce am gasit : http://www.europatravel.ro/eutr/charter/kusadasi/kusadasi.php
Kusadasi - Turcia - charter
Ai aici o gramada de hoteluri bune ...ai de unde alege
Sa ne spui ce ai ales  |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| ady a scris: | | SkinBlue a scris: | | Ooo,da, Turcia.Tare imi doresc sa vad Turcia..cu tot cu plajele ei, cu mixul acela de capitalism si rigori musulmane. Cunoasteti ceva preturi chartere + sejur (all inclusive, ofcourse) |
Pai sa vedem ce am gasit : http://www.europatravel.ro/eutr/charter/kusadasi/kusadasi.php
Kusadasi - Turcia - charter
Ai aici o gramada de hoteluri bune ...ai de unde alege
Sa ne spui ce ai ales  |
Merci de lista , e super folositoare !
SOZER HOTEL / 3* DEMIPENSIUNE , pare destul de interesant. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Inclin spre Antalya, prietenii mi-au spus numai cuvinte frumoase despre statiunea asta. Ce hotel imi recomandati? La 3 stele, bineinteles.. |
|
|
| Sus |
|
 |
lanasta Turist
Data înscrierii: 19/Oct/2009 Mesaje: 9 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Oct 19, 2009 8:02 am Titlul subiectului: |
|
|
|
As dori mult sa vizitez Istambulul, bazarul, hagia sofia... ce imi mai recomandati? _________________ Laura |
|
|
| Sus |
|
 |
roxyy Turist
Data înscrierii: 21/Ian/2010 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Ian 21, 2010 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
si eu am prieteni care au fost in turcia si au fost incantati. n-au stat toata ziua la plaja, ci s-au plimbat si au vazut multe lucruri. m-ar tenta si pe mine sa merg anul asta  |
|
|
| Sus |
|
 |
Imperator Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: Dum Ian 24, 2010 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cea mai buna parte din Turcia este in Capadocia, de departe cea mai frumoasa si interesanta. O zona superba este in Kurdistan, in zona lacului Van _________________ http://imperatortravel.blogspot.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
eusitu
Data înscrierii: 23/Oct/2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Oct 23, 2010 9:27 am Titlul subiectului: re:chartere |
|
|
|
salut. eu abia m-am intors din turcia... am tot cercetat oferte ...si cele mai bune ca si pret/destinatie dorita/transport/cazare le-am gasit aici:
http : // agatatravel . ro/chartere
si
http : // agatatravel . ro/sejur-turcia.
Nu incerc sa ii fac reclama dar totul a decurs cum mi-am dorit si am vrut sa impartasesc si altora un loc bun. |
|
|
| Sus |
|
 |
yeanne1986 Turist
Data înscrierii: 14/Oct/2010 Mesaje: 7 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 03, 2010 6:04 pm Titlul subiectului: Turcia |
|
|
|
Vara trecuta am hotarat sa vizitez Turcia, cel putin partea vestica. A fost absolut superb . Am dormit 1 noapte in Canakkale (aproximativ 700 km de Bucuresti; am trecut cu ferry boat-ul): statiune litorala pitoreasca, cu un farmec aparte, port, Calul Troian. Alte 5 nopti le-am dormit in Kusadasi. Intre Canakkale si Kusadasi am vizitat celebra Troia. Din Kusadasi am plecat catre Efes, Didim,Pamukkale, Cappadocia. La retur ne-am oprit 2 nopti la Istanbul (iti tb minim 2 zile sa intelegi ceva din acest oras superb).
A fost combinatia perfecta intre odihna, culturalizare, plaja, sporturi de apa. Recomand oricui! _________________ Ioana Hagiu
www.haisamergem.ro
ioana@ghidulcalatorului.ro
0040724287574 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|