Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Gura Portita

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 7:35 am    Titlul subiectului: Gura Portita Răspunde cu citat (quote)

Chiar daca exista informatii pe forumul Softpedia, m-am gandit, cam devreme ce-i drept, sa facem o sectiune aici despre paradisul de la Portita. Devreme pt ca intentionam sa merg anul asta acolo si sa postez dupa aceea. Am fost acolo in 1989, 1993, 1998, 2001 si 2002. Cel mai ciudat a fost in '93, totul ramas de izbeliste ca dupa Revolutie, campingul lacustru "Copiii Soarelui" putrezind in smarcul care mai ramasese din balta initiala, cherhanaua in amortire economica, si, cu toate astea, lume fericita venita cu cortul din toata tara. In 2002 deja se concesionase actualilor proprietari obscuri Wink , se infiintase "Satul de vacanta Portita", cu dotari moderne, cazare de calitate etc., problemele ramanand insa aceleasi: e bine sa-ti aduci totul de pe "continent", sa nu ramai la mana talharilor de acolo Smile , salupele pleaca mai devreme decat ora anuntata ca sa nu se supraincarce cu turisti etc. In cateva zile am sa ajung acolo si am sa astern impresii noi, sper bune. Astept si de la voi.
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 9:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Well...asteptam poze si detalii de la fata locului, Vali. Am auzit multe vorbe frumoase despre Gura Portitei Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vali
Turist expert

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2007 9:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate n-am ajuns inca la Portita. Daca ajungeti, ca mine, dupa amiaza cu masina in Jurilovca, singura solutie e sa luati o barca particulara, care costa 120 ron pentru 16 km de traversada! Shocked Eu n-am sa dau vreodata banii astia, daca ma gandesc ca de la Tulcea la Sf Gheorghe sunt peste 100km si costa doar 26 ron pasagerul. Daca as fi asteptat pana a 2-a zi, as fi putut eventual sa prind locuri la o salupa cu 25 ron, dar fara certitudinea ca as fi avut acelasi pret si la intoarcere. Oricum , pentru amatorii de Portita, aveti grija ca toata lumea spune acelasi lucru: e cea mai mare jecmaneala de pe tot litoralul, cei care administreaza se schimba in fiecare an si toti vor doar sa isi scoata cat mai mult pe sezon. Cat despre mine, daca mai ajung pe acolo am sa ma duc cu ambarcatiunea proprie, fara sa fiu nevoit sa ajung la mana lor. Asta e a 3-a oara in ultimii 5 ani cand plec de la Jurilovca cu cel mai amar gust, mai scarbit chiar decat de Vama Veche Laughing
Vali
Turist expert

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2007 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pacat de locul asta de vis, sunt oameni care doar aici isi faceau concediile inca de pe vremea lui Ceasca, sunt toti dezamagiti. Totusi, nu imi fac probleme, exista de exemplu posibilitatea de acces pe Grindu Lupilor pana la Portita si Periboina, cu conditia sa mergi cu un motor enduro, singurul vehicul care face fatza terenului. Tocmai pe asta se si bazeaza cei care administreaza, iti spun verde in fatza ca singura cale de acces este pe apa si doar cu salupele lor, la preturile lor, si din pacate multi le cad in plasa, ca sa nu mai vorbim de burtosii cu jeep-uri pentru care scorul nu conteaza Laughing . Cred ca e mai bine ca n-am ajuns, ma gandesc ce reactie as fi avut daca as fi "savurat" vreun album al lui Guta sau Adi de Vito la Gura Portita Twisted Evil
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum