|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Mar Sep 01, 2009 1:01 pm Titlul subiectului: Groningen, Olanda- mic reportaj(personal) de calatorie. |
|
|
|
Ei bine dragilor, in seara asta voi posta cateva cuvinte, dar si poze cu una dintre cele mai frumoase tari(pe langa Romania,bineintele) din Europa.
Am avut ocazia sa vizitez Groningen-ul, la circa 180 de kilometri de Amsterdam, iar locul acesta mi-a ramas intiparit in minte(si suflet).
Dar despre asta, va voi povesti diseara.
Aruncati un ochi pe aici! _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
piatra_elfa Turist
|
Trimis: Sâm Sep 05, 2009 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Asadar, cum v-am promis, iata mica mea incursiune in tara lalelelor.
Mi-am luat bilet dus-intors de la Atlassib, si sincer, nu stiu daca as mai face asta inca o data. Desi pretul a fost cat se poate de ok (175 de euro dus-intors, spre Amsterdam), conditiile au lasat de dorit. Dar despre asta, va voi povesti pe parcurs.
Asadar, am plecat in jurul orei 2 noaptea spre Bacau, acolo unde trebuia sa luam un autocar spre Sibiu. Toate bune si frumoase pana aici. La Bacau insa, desi autocarul a fost cat de cat ok, pasagerii au fost sub orice critica de nesimtiti, mirosind a branza stricata. Mirosea in autocar de imi venea acru, dar noroc de aerul conditionat care functiona.
In fine, dupa un lung drum spre Sibiu, si apoi spre vama Arad. Am avut bafta la vama, si nu am fost controlati, si spre norocul nostru, al tuturor pasagerilor din autocar (in care duduia muzica populara si acelasi miros de branza acra), am intrat in Ungaria.
Trebuie sa va spun ca, imediat cum intri in Ungaria, totul se schimba: de la ora la recolte. Ungurii sunt mai dezvoltati, mai cu simt practic. Ce e drept, poate si legislatia ii ajuta, dar nu am vazut la ei parcele goale, neinsamtate. Pe cand la noi, lucrurile stau exact invers. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
piatra_elfa Turist
|
Trimis: Sâm Sep 05, 2009 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
piatra_elfa Turist
|
Trimis: Sâm Sep 05, 2009 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|