Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

GRECIA -VS- ROMANIA cu ce ne intampina fiecare in 2010

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
palfi.andrei
Turist

Data înscrierii: 21/Aug/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 12, 2010 9:56 am    Titlul subiectului: GRECIA -VS- ROMANIA cu ce ne intampina fiecare in 2010 Răspunde cu citat (quote)

haideti sa discutam putin in acest topic despre sezonul estival 2010 si despre ce sunt gata sa faca grecii pentru a se redresa (cu totii stim ca marea parte a economiei elene este bazata pe turism ) si tot odata cu ce ne imbie hotelierii de la malul marii negre
palfi.andrei
Turist

Data înscrierii: 21/Aug/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 12, 2010 10:07 am    Titlul subiectului: pro si contra Răspunde cu citat (quote)

cu toate ca fac parte dintr-o "gasca" de oameni care prefera de departe litoralul grecesc si tot ceea ce presupune o vacanta de 8-9 zile in grecia , am fost invatat de mic cu marea neagra ...in fiecare an plecam in concediu cu ai mei la mare in hotelurile armatei din cap aurora unde serviciile erau ireprosabile -asta pana acum cativa ani...cand preturile au explodat si dotarea a ramas ca in anii '95...cand trebuia sa vii cu tv-ul sport in concediu ca sa poti viziona "dalass" ...
admit ca acum...conditiile s-au schimbat si ca serviciile hoteliere s-au aliniat la standardele "de afara" insa conceptia turistului se modifica destul de greu....nemaipunand la socoteala faptul ca e destul de naspa sa dai 50 de euro pe noapte pe o camera ...care in grecia proprietarul ti-o pune la dispozitie cu 20-25;)
pe langa toate acestea..cum am mai spus si in topicul "1 mai la mare"....daca fereasca Dumnezeu ploua pe litoral...nu ai ce face...esti nevoit sa te retragi la o terasa si sa astepti sa vina soarele....
pe cand in grecia sau in orice alta tara posesoare de litoral...nu iti ajunge ziua pentru tot ce ai putea sa vizitezi si pe unde sa te plimbi....
asa ca, turistule roman... te astept pe acest topic s aiti exprimi parerea despre plaja marii negre sau despre nisipurile mediteraniene multumesc:P
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Iun 13, 2010 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din punctul meu de vedere a aproape ca si cand ai incerca sa compari mere cu pere Smile

Totusi, avand in vedere ca ambele se numesc "mare" am putea incerca niste comparatii.

Eu o sa incerc acum doar prima parte, cea mai neconventionala, si anume sa prezint unele avantaje ale litoralului nostru.
Deci, avantaje litoral Romania vs Grecia:
- timp mai redus necesar a ajunge la mare (chiar si in varianta avion ia mai putin din bucuresti sa fii pe plaja din Romania decat pe cea din Grecia);
- preturi la cazare similare;
- tarife ceva mai mici in Romania la mancare;
- poti vorbi limba natala (ceea ce pt. unii este un mare avantaj avand in vedere ca nu sunt mari cunoscatopri de limbi straine);
-.... ma mai gandesc si revin...Smile
DragomirVali9
Turist

Data înscrierii: 18/Feb/2011

MesajTrimis: Joi Feb 24, 2011 2:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Grecia vs Romania ..

A6 vs Logan ..

Grecia normal1
daniel.ene
Turist

Data înscrierii: 16/Feb/2011

MesajTrimis: Vin Feb 25, 2011 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer pana acum cativa ani preferam litoralul romanesc. Dar ce am vazut anul trecut in Costinesti sincer m-a cam ingrozit (lasand preturile la o parte). Extrem de aglomerat, plaja mizerabila numai resturi din toate ambalajele posibile si nici apa nu era prea curata. Dupa cum ai spus si tu serviciile de cazare de la noi sunt la standarde ridicate dar si preturile pentru Romania sunt foarte mari. Sa te duci la un hotel sa dai 40-50 E/noapte nu mi se pare deloc normal. Cu aceeasi bani planificati pentru o sapt la noi cred ca ai putea sa mergi foarte lejer in afara (exceptand banii de drum).
kristyn

Data înscrierii: 12/Noi/2011

MesajTrimis: Sâm Noi 12, 2011 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

subscriu la ce spune daniel.ene .... preturile vs calitate la noi pe litoral lasa de dorit....se poate merge in exterior la preturi mai mici si calitatea serviciilor mult mai buna
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Joi Noi 17, 2011 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu sincer prefer sa plec in afara... Very Happy Very Happy Very Happy
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cu ce se lauda fiecare statiune 1
Nu sunt mesaje noi Preturi combustibili Grecia 2010 0
Nu sunt mesaje noi REVELION de Criza 2010 - Grecia ! 0