Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Grecia sau Bulgaria

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
motociclistcom
Turist

Data înscrierii: 27/Mar/2009

MesajTrimis: Dum Iun 07, 2009 12:44 am    Titlul subiectului: Grecia sau Bulgaria Răspunde cu citat (quote)

in vara asta as vrea sa plec macar o saptamana pe la mare. unde sa ma duc .. in bulgaria sau in grecia?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
eggprotect
Turist

Data înscrierii: 28/Mar/2009

MesajTrimis: Dum Iun 07, 2009 12:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic grecia
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Iun 08, 2009 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tot grecia
Sus
cambes1
Turist

Data înscrierii: 06/Iun/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iun 10, 2009 8:25 am    Titlul subiectului: Clar Grecia! Răspunde cu citat (quote)

Poate te costa mai putin Bulgaria, dar iti garantez ca e diferenta de la cer la pamant!!!

http://cambesteanu.blogspot.com/2009/05/de-ce-sa-alegi-skiathos.html
Sus
motociclistcom
Turist

Data înscrierii: 27/Mar/2009

MesajTrimis: Dum Iun 14, 2009 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc mult
Sus
Mirabela Popa
Turist

Data înscrierii: 15/Iun/2009

MesajTrimis: Lun Iun 15, 2009 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei, te pot sfatui sa intri pe site-ul nonametravel.ro unde poti compara preturile dupa preferinte....si poate asta te va ajuta sa te hotarasti.
Sus
cambes1
Turist

Data înscrierii: 06/Iun/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 29, 2009 12:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un prieten al meu a fost la nisipurile de aur - bulgarii la all inclusive muta mancarea nemancata de colo colo. Bautura iti dau la greu, daca vrei. Si e scump in draci. Asa ca eu raman la marea mea dragoste - Grecia - Skiathos, desi sunt ok si celelalte insule si nu numai. Anu asta ma duc in Asprovalta. Revin cu detalii dupa 17 iulie. Numai bine tuturor!

http://cambesteanu.blogspot.com/2009/06/ma-gandesc-la-concediu.html
Sus
atravel

Data înscrierii: 14/Oct/2010

MesajTrimis: Joi Oct 14, 2010 9:29 pm    Titlul subiectului: Super sejururi Răspunde cu citat (quote)

uite aici http : // agatatravel . ro /sejur-grecia cu zeci de oferte pe statiuni, hoteluri si pensiuni.
ai de unde alege.
Sus
georgepopescu81
Turist

Data înscrierii: 17/Sep/2010

MesajTrimis: Mar Oct 19, 2010 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unu as alege bulgaria e mult mai aproape de noi si au servicii la hoteluri de 5 stele ireprosabile.
Turism247_ro
Turist

Data înscrierii: 02/Ian/2011
Locație: Turism247.ro

MesajTrimis: Dum Ian 02, 2011 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Raport calitate/pret -> Grecia!
Sus
Traveller
Turist

Data înscrierii: 31/Ian/2011

MesajTrimis: Lun Ian 31, 2011 7:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Evident ca in Grecia, iar pentru cine vrea liniste se gasec pe net oferte de vile sau case (chiar si de 2 persoane- o camera si un living, si normal terasa spre mare prin Creta sau in partea de sud a Greciei).

Eu am fost si nu-mi mai doresc sa merg in alta parte, cu atat mai putin la pensiuni sau hoteluri. Wink
Sus
vilasantana
Turist

Data înscrierii: 21/Feb/2011

MesajTrimis: Lun Feb 21, 2011 11:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Grecia cred ca am mult mai mult de vizitat! Eu as opta pentru Grecia, si daca sunt acolo m-as duce la muntele Olimp si as bea ceva vin bun grecesc.
Sus
crama
Turist expert

Data înscrierii: 10/Feb/2011
Locație: Predeal

MesajTrimis: Joi Feb 24, 2011 8:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Grecia clar.. nu cred ca se compara Grecia cu Bulgaria. In grecia ai mult mai multe de vazut plus ca peisajul este mult mai frumos.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi oferte bulgaria 7
Nu sunt mesaje noi Ski Bulgaria 0
Nu sunt mesaje noi Bulgaria Sau Grecia? 7