| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Sâm Iul 07, 2007 2:29 pm Titlul subiectului: Frica de avion |
|
|
|
Nu stiu de ce dar imi este teama sa calatoresc cu avionul. Imi puteti recomanda niste pastile ?! _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Sâm Iul 07, 2007 2:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu stiu ce pastile sa iti recomand insa...si eu am avut teama la inceput , pana sa decoleze...apoi nici nu realizam ca sunt la 10.000 m de pamant. |
|
|
| Sus |
|
 |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Sâm Iul 07, 2007 2:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ia jumata-te de pastila de Xanax. _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
|
Trimis: Sâm Iul 07, 2007 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da , ms. Chiar ma gandeam la Xanax...poate asa voi si adormi si ma voi trezi cand ajungem.  _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 8:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu zic sa iti iei inima in dinti ! Doar nu vrei sa faci 24 ore pana la destinatia visata  |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Asa o sa fac....dar o sa-mi iau si pastile Xanax la mine...in caz de...  _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nici macar nu stiu cum e cu avionul , deci nu stiu cum e cu frica asta de avion. Defapt nu inteleg de ce ar trebui sa mi se faca frica , mi se pare o chestie normala. Apar senzatii diferite fata de mersul cu masina cu 150 km/h ? _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu apar senzatii diferite , insa daca as avea bani numai cu avionul as calatori. |
|
|
| Sus |
|
 |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 7:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mda...cu avionul nu prea sunt accidente , insa cand sunt slabe sanse de supravietuire. _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
Cristin Turist expert
Data înscrierii: 04/Iul/2007 Mesaje: 86
|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu ce sa va mai spun ca.... in octombrie vreau neaparat sa plec in Dubai si am o teama de avion f mare este si prima oara cand zbor si am inteles ca dureaza si vreo 8 9 ore zborul , pe deasupra am si niste probleme sunt claustrofoba si fac si niste mici atacuri de panica.Tot timpul mi-am dorit sa zbor cu avionul si acum cand e momentul imi este teama. Am inteles ca niste Xanax m-ar ajuta ??? |
|
|
| Sus |
|
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da , o jumatate de pastila de Xanax. |
|
|
| Sus |
|
 |
Cristin Turist expert
|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Vad ca majoritatea recomanda Xanax atunci chiar am sa-l incerc mersi frumos.Mie groaza cand ma gandesc ca o sa stau atatea ore in acel avion dar poate nu o sa fie atat de rau (trebuie sa imi infrunt frica). |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Cristin a scris: | | Vad ca majoritatea recomanda Xanax atunci chiar am sa-l incerc mersi frumos.Mie groaza cand ma gandesc ca o sa stau atatea ore in acel avion dar poate nu o sa fie atat de rau (trebuie sa imi infrunt frica). |
Probabil o sa dormi si o sa te trezesti direct acolo. Eh prima data e mai special... _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Cristin Turist expert
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Sincer chiar daca o sa iau Xanax tot nu cred ca am sa pot sa dorm ar fi bine macar cateva ore si ar fi ceva decat sa stau treaza tot zborul... |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Cristin a scris: | Sincer chiar daca o sa iau Xanax tot nu cred ca am sa pot sa dorm ar fi bine macar cateva ore si ar fi ceva decat sa stau treaza tot zborul... |
Nu iti fa grija in legatura cu zborul , gandeste-te ca mergi cu trenul . Cel mai bine te tratezi cu autosugestie. Daca te convingi pe tine ca e bine cum mergi , daca te convingi ca situatia e sub control , atunci nu o sa mai ai nevoie de pastile. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|