Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Frica de avion

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2007 2:29 pm    Titlul subiectului: Frica de avion Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu de ce dar imi este teama sa calatoresc cu avionul. Imi puteti recomanda niste pastile ?!
Cosmin
VIP

Locație: far away :)

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2007 2:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce pastile sa iti recomand insa...si eu am avut teama la inceput , pana sa decoleze...apoi nici nu realizam ca sunt la 10.000 m de pamant.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bogdan78
VIP

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2007 2:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ia jumata-te de pastila de Xanax.
Laura
VIP

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2007 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da , ms. Chiar ma gandeam la Xanax...poate asa voi si adormi si ma voi trezi cand ajungem. Laughing
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu zic sa iti iei inima in dinti ! Doar nu vrei sa faci 24 ore pana la destinatia visata Very Happy
Sus
Laura
VIP

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa o sa fac....dar o sa-mi iau si pastile Xanax la mine...in caz de... Rolling Eyes
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici macar nu stiu cum e cu avionul , deci nu stiu cum e cu frica asta de avion. Defapt nu inteleg de ce ar trebui sa mi se faca frica , mi se pare o chestie normala. Apar senzatii diferite fata de mersul cu masina cu 150 km/h ?
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu apar senzatii diferite , insa daca as avea bani numai cu avionul as calatori.
Sus
bogdan78
VIP

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mda...cu avionul nu prea sunt accidente , insa cand sunt slabe sanse de supravietuire.
Cristin
Turist expert

Data înscrierii: 04/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Iul 10, 2007 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ce sa va mai spun ca.... in octombrie vreau neaparat sa plec in Dubai si am o teama de avion f mare este si prima oara cand zbor si am inteles ca dureaza si vreo 8 9 ore zborul Shocked , pe deasupra am si niste probleme sunt claustrofoba si fac si niste mici atacuri de panica.Tot timpul mi-am dorit sa zbor cu avionul si acum cand e momentul imi este teama. Am inteles ca niste Xanax m-ar ajuta ???
Sus
Cosmin
VIP

Locație: far away :)

MesajTrimis: Mar Iul 10, 2007 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da , o jumatate de pastila de Xanax.
Sus
Cristin
Turist expert

MesajTrimis: Mar Iul 10, 2007 7:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vad ca majoritatea recomanda Xanax atunci chiar am sa-l incerc mersi frumos.Mie groaza cand ma gandesc ca o sa stau atatea ore in acel avion dar poate nu o sa fie atat de rau (trebuie sa imi infrunt frica).
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cristin a scris:
Vad ca majoritatea recomanda Xanax atunci chiar am sa-l incerc mersi frumos.Mie groaza cand ma gandesc ca o sa stau atatea ore in acel avion dar poate nu o sa fie atat de rau (trebuie sa imi infrunt frica).

Probabil o sa dormi si o sa te trezesti direct acolo. Eh prima data e mai special...
Cristin
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer chiar daca o sa iau Xanax tot nu cred ca am sa pot sa dorm Rolling Eyes ar fi bine macar cateva ore si ar fi ceva decat sa stau treaza tot zborul...
Sus
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cristin a scris:
Sincer chiar daca o sa iau Xanax tot nu cred ca am sa pot sa dorm Rolling Eyes ar fi bine macar cateva ore si ar fi ceva decat sa stau treaza tot zborul...

Nu iti fa grija in legatura cu zborul , gandeste-te ca mergi cu trenul . Cel mai bine te tratezi cu autosugestie. Daca te convingi pe tine ca e bine cum mergi , daca te convingi ca situatia e sub control , atunci nu o sa mai ai nevoie de pastile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Oferte bilete de avion 0
Nu sunt mesaje noi Am voie cu electronice in avion? 3