| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 4:00 pm Titlul subiectului: Franta |
|
|
|
Ce parere aveti despre Franta? In special despre Coasta de Azur ?! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 7:49 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Coasta de Azur= SCUMP, SCUMP.Parerea mea  |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 8:14 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Scump scump...dar merita vizitat macar o data in viata. Eu am stat acolo 2 luni si n-as mai fi vrut sa parasesc zona. |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 9:34 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Probabil ca ai stat atat pentru ca ai avut pe cineva acolo...pe cont propriu nu cred ca ti-ai fi putut permite. |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Sure , am stat la o matusa acolo. Insa ideea este ca merita sa mergi macar o data la Coasta de Azur... |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 9:39 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| cristianbluestar a scris: | Coasta de Azur= SCUMP, SCUMP.Parerea mea  | '
La fel cred si eu. Costa in jur de 570 de Euro un sejur de 7 zile la un hotel de 4 stele |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 7:50 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eh, o fi scump,dar putem visa ca vom ajunge si noi acolo,nu?  |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
da...acum cine stie cat de repede se implineste visul... |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| ruthless a scris: | | da...acum cine stie cat de repede se implineste visul... |
Mai repede decat visul cu Dubai , despre care am citit in alt thread  |
|
|
| Sus |
|
 |
lup08 Turist
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 31 Locație: Lupeni
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 5:57 pm Titlul subiectului: Franta |
|
|
|
Este o destinatie super...cred...daca ar fi sa aleg sa vizitez o tara straina ar fi cu siguranta Franta  |
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mar Feb 10, 2009 12:42 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Pai se poate sta pe Coasta de Azur in conditii decente la 60-70 de euro pe noapte camera dubla. Asta e un pret mai mult decat decent din punctul meu de vedere. Iar de ajuns acolo e destul de simplu: avion low-cost la Milano, apoi vreo 4 ore pe tren pana la Nisa. Dupa parerea mea poti iesi la 1000-1200 de euro cost total pt 2 persoane 7 zile pe Coasta de Azur, pret comparabil cu 7 nopti in Turcia sau Grecia cu avion la un hotel si o locatie buna. Sunt o gramada de localitati superbe acolo, pe langa Monte Carlo, Nisa si Cannes. Este un sat Eze care pe net pare superb (cocotat pe un deal, case si strazi inclinate din piatra, vedere a aproape intregii coaste - zona mai cunoscuta cel putin) sau Menton, Villefranche sur mer, Antibes. Evident ca la pretul asta mergi pe plajele gratuite, mananci in locatii relativ ieftine si eviti barurile/cluburile de fitze. Eu am pus Coasta de Azur pe lista scurta
Si cred ca Franta merita o sectiune separata, doar e tara cu cei mai multi vizitatori din lume (e drept, romani mai putini momentan - dar au inceput sa apara low-cost-urile spre Paris). _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
Mateea Turist
Data înscrierii: 17/Apr/2009 Mesaje: 14 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Marea e foarte adanca chiar de la mal in Nisa, iar plaja e acoperita cu pietre. Toata lumea are acolo un fel de talpici speciale pentru astfel de plaja. La Cannes, plaja e cu nisip, dar marea nu e la fel de curata, de albastra si de clara. Dimineata sunt valuri (formate de austrul care bate dinspre Sahara), iar seara marea e perfect lina. Atentie la meduze! Sunt altfel de meduze, mov, care urzica rau. Trebuie sa ai mereu la tine lamai sau orice citrice sa dai imediat. Exista si o crema speciala, dar e mai scumpa. |
|
|
| Sus |
|
 |
roxyy Turist
Data înscrierii: 21/Ian/2010 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Ian 21, 2010 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
scump, scump, dar merita  |
|
|
| Sus |
|
 |
Ang7
Data înscrierii: 26/Iun/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Iun 26, 2011 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| roxyy a scris: | scump, scump, dar merita  |
------------------
Eu zic ca daca iti iei bilet de avion din timp spre Paris, poti sa iesi destul de OK cu banii.
150€(avion dus intors cu Wizz)+120€ (2 nopti, camera de 2 pers la Etap)+11 € (biletele pe toate mijloacele de transport in comun)+vizitarea obiectivelor(gradini majoritatea free, muzee 10€/intrare, Sena cu vaporasul 12€...)... cu toate astea adunate nu ai ajuns inca la 300€.
Daca mergi toamna, iesi si mai ieftin.
In Paris ai o multime de obiective de vizitat, iti recomand niste note de calatorie : http :// www . plecat . ro/forum/note-calatorie/
Bon voyage!  |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 97 Locație: România
|
Trimis: Lun Iun 27, 2011 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|