Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Experiente neplacute

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 2:18 pm    Titlul subiectului: Experiente neplacute Răspunde cu citat (quote)

Am zis sa creez un thread pentru cei care au avut experiente neplacute pe litoralul romanesc. Eu unul nu am avut pana acum asa ceva , adica , consider ca de aia ma duc , sa ma relaxez. Nu am lasat pe nimeni sau nimic sa ma supere in vacanta mea.
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 3:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Experiente neplacute in legatura cu ce ? Cu locul unde ne-am cazat?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 3:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca este in legatura cu locul unde am fost cazati. Mai este un topic asemanator la "Discutii generale"
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Experiente neplacute in general , adica oameni care sa va supere pe plaja cu chestionare enervante , ati gasit cioburi in mancare sau mai stiu eu ce. Nu este vorba neaparat despre cazare .
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,am ramas fara portofel, in Neptun, pe plaja Ce zici, asta e o experienta neplacuta?
Sus
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
Da,am ramas fara portofel, in Neptun, pe plaja Ce zici, asta e o experienta neplacuta?

cu siguranta ca este... Sad Eu am o amica care a ramas fara telefon , dar nu stie sigur daca i l-a furat sau l-a pierdut... Embarassed
Sus
derek
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:
SkinBlue a scris:

cu siguranta ca este... Sad Eu am o amica care a ramas fara telefon , dar nu stie sigur daca i l-a furat sau l-a pierdut... Embarassed

Am fost si eu in situatia asta acum 2 ani . Tot pe plaja , tot telefonul...nici acum nu stiu daca mi-a facut picioare sau l-am pierdut eu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Experiente cu ofertele de turism de pe site-uri de reduceri 2
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje Rezervari online, siteuri de turism - experiente, intrebari 1