| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 2:18 pm Titlul subiectului: Experiente neplacute |
|
|
|
Am zis sa creez un thread pentru cei care au avut experiente neplacute pe litoralul romanesc. Eu unul nu am avut pana acum asa ceva , adica , consider ca de aia ma duc , sa ma relaxez. Nu am lasat pe nimeni sau nimic sa ma supere in vacanta mea. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Experiente neplacute in legatura cu ce ? Cu locul unde ne-am cazat? |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca este in legatura cu locul unde am fost cazati. Mai este un topic asemanator la "Discutii generale" |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Experiente neplacute in general , adica oameni care sa va supere pe plaja cu chestionare enervante , ati gasit cioburi in mancare sau mai stiu eu ce. Nu este vorba neaparat despre cazare . _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 7:09 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da,am ramas fara portofel, in Neptun, pe plaja Ce zici, asta e o experienta neplacuta? |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | | Da,am ramas fara portofel, in Neptun, pe plaja Ce zici, asta e o experienta neplacuta? |
cu siguranta ca este... Eu am o amica care a ramas fara telefon , dar nu stie sigur daca i l-a furat sau l-a pierdut...  |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Alice a scris: | | SkinBlue a scris: | | Da,am ramas fara portofel, in Neptun, pe plaja Ce zici, asta e o experienta neplacuta? |
cu siguranta ca este... Eu am o amica care a ramas fara telefon , dar nu stie sigur daca i l-a furat sau l-a pierdut...  |
Am fost si eu in situatia asta acum 2 ani . Tot pe plaja , tot telefonul...nici acum nu stiu daca mi-a facut picioare sau l-am pierdut eu. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|