| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
luciamanta
Data înscrierii: 17/Aug/2008 Mesaje: 1 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 2:19 pm Titlul subiectului: excursii de 2 zile |
|
|
|
Buna ziua. Va rog mult de tot sa aveti amabilitatea de a-mi recomanda agentii de turism serioase din Romania care pot organiza excursii de 2 zile in tara. Va multumesc si va doresc sanatate, impliniri pe toate planurile si fericire!  _________________ DOAMNE AJUTA! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Mie Aug 27, 2008 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu va incurcati cu agentiile, ca nici ele nu se incurca cu dvs pentru 2 zile . Acum doar e la moda turismul "hai sa bagam in noi ca porcii", alias "all inclusive" . Cel mai bine luati un bilet de tren in circuit, rezervati pe net la o pensiune pentru casa si masa, si vizitati tot ce va intereseaza. Nu uitati sa faceti abstractie de mormanele de gunoaie lasate de romanii din specia "marlanus valachicus", care cred ca vin turistii straini sa stranga jegul dupa ei. Daca aveti nevoie, va pot da ceva sugestii pentru minivacante reusite. Distractie placuta. _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
de-weekend Turist
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 06, 2009 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
aditza001cc Turist
Data înscrierii: 13/Oct/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Oct 18, 2009 2:20 pm Titlul subiectului: excursii 2 zile |
|
|
|
puteti sa va cazati la pensiunea Ana Lacramioara din baile olanesti, si de aici puteti sa mergeti in excursii organizate cu microbuzul la diferite manastiri, obiective turistice din judetul valcea si nu numai
tel ana lacramioara 0742359396 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|