|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Mateea Turist
Data înscrierii: 17/Apr/2009 Mesaje: 14 Locație: Iasi
|
Trimis: Vin Apr 17, 2009 6:56 am Titlul subiectului: Excursie in China |
|
|
|
Doresc sa merg in China anul acesta. Am vazut ceva oferte pe la Agentii. As dori sa va intreb: daca ati fost deja, aveti [i]tips [/i]pentru mine (ce agentie, care circuit este mai bun, sfaturi de vizite, sfaturi de bagaj, cumparaturi, etc.)?
Patria recunoscatoare! :D |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Criys
Data înscrierii: 08/Iul/2009 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 08, 2009 12:06 pm Titlul subiectului: China |
|
|
|
buna, mai stiu un site bun www . myadventure . ro, au niste excursii superbe in China si nu numai, agentia este Round The World Travel www . rtw . ro, poti cere mai multe detalii si chiar o oferta la agentie.
sper ca am fost de ajutor
 |
|
|
| Sus |
|
 |
Imperator Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: Dum Noi 29, 2009 1:28 pm Titlul subiectului: Re: Excursie in China |
|
|
|
[quote="Mateea"]Doresc sa merg in China anul acesta. Am vazut ceva oferte pe la Agentii. As dori sa va intreb: daca ati fost deja, aveti [i]tips [/i]pentru mine (ce agentie, care circuit este mai bun, sfaturi de vizite, sfaturi de bagaj, cumparaturi, etc.)?
Patria recunoscatoare! [/quote]
N-am fost cu nici o agentie, am fost de cateva ori:
O data: Beijing - Wuhan - Shanghai - Guangzhou - Hong Kong - Macao, a 2-a oara Hong Kong - Shenzen - Tibet, a 3-a oara la olimpiada la Beijing si asta-vara prin Hong Kong si Macao, dar venind din Asia de Sud Est _________________ http://imperatortravel.blogspot.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|