Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Excursie in China

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mateea
Turist

Data înscrierii: 17/Apr/2009
Locație: Iasi

MesajTrimis: Vin Apr 17, 2009 6:56 am    Titlul subiectului: Excursie in China Răspunde cu citat (quote)

Doresc sa merg in China anul acesta. Am vazut ceva oferte pe la Agentii. As dori sa va intreb: daca ati fost deja, aveti [i]tips [/i]pentru mine (ce agentie, care circuit este mai bun, sfaturi de vizite, sfaturi de bagaj, cumparaturi, etc.)?
Patria recunoscatoare! :D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Criys

Data înscrierii: 08/Iul/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iul 08, 2009 12:06 pm    Titlul subiectului: China Răspunde cu citat (quote)

buna, mai stiu un site bun www . myadventure . ro, au niste excursii superbe in China si nu numai, agentia este Round The World Travel www . rtw . ro, poti cere mai multe detalii si chiar o oferta la agentie.
sper ca am fost de ajutor
Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Imperator
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 29, 2009 1:28 pm    Titlul subiectului: Re: Excursie in China Răspunde cu citat (quote)

[quote="Mateea"]Doresc sa merg in China anul acesta. Am vazut ceva oferte pe la Agentii. As dori sa va intreb: daca ati fost deja, aveti [i]tips [/i]pentru mine (ce agentie, care circuit este mai bun, sfaturi de vizite, sfaturi de bagaj, cumparaturi, etc.)?
Patria recunoscatoare! Very Happy[/quote]
N-am fost cu nici o agentie, am fost de cateva ori:
O data: Beijing - Wuhan - Shanghai - Guangzhou - Hong Kong - Macao, a 2-a oara Hong Kong - Shenzen - Tibet, a 3-a oara la olimpiada la Beijing si asta-vara prin Hong Kong si Macao, dar venind din Asia de Sud Est
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Excursie la Viena 0
Nu sunt mesaje noi excursie grecia 7
Nu sunt mesaje noi Excursie la Brasov 0