| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
serendipity Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2009 Mesaje: 49
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2009 5:40 pm Titlul subiectului: excursie grecia |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
andrei
Data înscrierii: 13/Mar/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Mar 13, 2009 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
|
conteaza cat timp petreci, daca mergi individual cu masina sau cu un grup insotit.....ofertele sunt foarte variate si sunt obiective turistice la tot pasul, acum depinde ce te-ar interesa si pe tine
da-mi mai multe detalii si o sa incerc sa te ajut in continuare |
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Lun Mar 16, 2009 8:49 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
lenny Turist
Data înscrierii: 26/Mar/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Mar 26, 2009 10:09 pm Titlul subiectului: Sfaturi |
|
|
|
Si noi am gasit oferta foarte buna in Grecia cu autocarul dar vreau sa spun ca tot ce se poate misca pe un corp ma durea pana am ajuns akolo, iar pretzurile din Grecia mi s-au parut extrem de ridicate. Intr-adevar e frumoasa Grecia dar daca ai posibilitatea sa mergi cu avionul sau cu masina proprie, itzi recomand cu caldura... |
|
|
| Sus |
|
 |
annina
Data înscrierii: 07/Mai/2009 Mesaje: 2 Locație: Sibiu
|
Trimis: Joi Mai 07, 2009 6:47 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost de multe ori in Grecia si nu m-am saturat de tot ce-i de vazut pe-acolo. Deci nu trebuie ratate excursiile optionale, Orice agentie ti le poate oferi. eu am fost o data in Leptokaria, o data in Salonic si de 2 ori in Paralia Katerini. De fiecare data am fost in insula Skiathos in excursie ,e ata de frumos de nu poti sa crezi ca e adevarat. Am calatorit cu mai multe agentii, dar cei mai ok au fost cei de la Vacanta de vis, vezi ca au si un site, au ft mare grija de turisti in timpul sejurului, astfel incat sa nu te simti singur printre straini, sunt ft bine organizati. Eu cred ca o sa merg si anul asta...ca deja mi-e dor de Paralia Katerini, mai ales ca au niste tarife...de am calculat si ies mai ieftin decat la noi la mare, mai ales ca la conditii...nici nu dicutam. |
|
|
| Sus |
|
 |
Mirabela Popa Turist
Data înscrierii: 15/Iun/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Iun 15, 2009 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
am aici un site care v-ar putea ajuta: nonametravel.ro.este si o oferta speciala pentru Grecia, in jur de 332 euro. Chestia tare la acest site este ca puteti compara preturile in functie de preferinte. |
|
|
| Sus |
|
 |
cambes1 Turist
Data înscrierii: 06/Iun/2009 Mesaje: 11 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 29, 2009 12:53 pm Titlul subiectului: Re: excursie grecia |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mar Iun 30, 2009 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Obiective istorice ar fi mai multe la Atena (Acropole + imprejurimi), palatul Knossos din Creta, orasul medieval Rhodos, cetatea/Turnul Alb/bisericile foarte vechi din Salonic, mormantul lui Philip al 2-lea (tatal lui Alexandru Macedon) de la Vergina, siturile arheologice de la Delphi, Olympia, orasul vechi Corfu/Kerkyra, manastirile de la muntele Athos si Meteora, muzeele arheologice din Atena si Salonic, etc. Probabil cel mai indicat e sa combini relaxarea cu vizitarea a diverse obiective ... din punctul asta de vedere probabil Rhodos, Corfu si Creta sunt cele mai potrivite daca ai un buget mai mare. Pentru buget mai mic poti merge pe Riviera Olimpica (Paralia Katerini/Olympic Beach/Nei Pori) sau in Halkidiki, de unde esti relativ aproape de Meteora, Salonic, Vergina, etc (cam toate sunt mai aproape de pe Riviera Olimpica decat din Halkidiki) si mai poti urca si pe muntele Olimp care e cel mai mare din Grecia sau vizita insula Skiathos. Daca chiar ai chef de vizitat, poti merge chiar si la Atena, din Katerini pana la Atena cel mai rapid tren face 4 ore (dar e cam obositor sa mergi si sa vii inapoi in aceiasi zi). _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|