|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Joi Apr 09, 2009 6:57 am Titlul subiectului: Eurolines |
|
|
|
Aici as vrea sa discutam despre serviciile acestei companii.
Cine a avut experiente placute, cine nu a avut experiente placute, daca au fost probleme etc,etc. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
ingerii_patriei Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Sâm Apr 25, 2009 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
m-am interesat recent de un bilet dus-intors pana in Paris.
Costa in jur de 190 de euro, ceea ce mi se pare extrem de mult, dat fiind faptul ca se poate face acelasi tip de bilet cu una dintre companiile aeriene low cost la jumate de pret. dezavantajul la companiile aeriene e faptul ca biletul de intors e valabil doar intr-o anumita zi, si nu pe parcursul unei perioade de timp, asa cum este la Eurolines. |
|
|
| Sus |
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 9:00 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Alt avantaj al celor de la Eurolines ar fi faptul ca ajung in mai multe puncte decat companiile aeriene. Daca locul unde vrei sa ajungi e mai indepartat de aeroport si ai si bagaje multe, crede-ma ca se merita Eurolines. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
|
inca ceva, referitor la bagaje. Ai avantajul ca nu mai trebuie sa platesti taxele enorme de la avion, si in plus, poti sa ai norocul sa te lase exact in fata portii autocarul de la Eurolines. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|