|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 9:17 am Titlul subiectului: Elvetia...dar unde ? |
|
|
|
Ce orase/statiuni din Elvetia merita vizitate? A fost cineva pe aici ? _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Saas Fee undeva in nordul Elvetiei este o statiune montana ce merita a fi vizitata...daca iti plac drumetiile ... _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 9:27 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Si Zurich merita vizitata...insa Elvetia este o tara cu nivel de trai foarte ridicat...de aceea preturile cam mari  |
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Sâm Dec 20, 2008 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Dupa parerea mea regiunea Jungfrau este superba ... langa Interlaken. Munti de 4000m, cascade superbe (Lauterbrunnen), trenuri care urca pana la 3500 de metri altitudine, ghetari, lacuri, ski iarna ... munte la superlativ. Nu ma fost inca, am vazut doar ceva reportaje pe TravelChannel si filmulete si poze pe internet, dar e pe lista scurta a mea. Un pic cam scump ... ca mai toata Elvetia dealtfel. _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am mai vazut cateva reportaje despre Elvetia (deh, Travel Channel fan) si pot sa zic ca o alta destinatie de top e Zermatt, in sudul Elvetiei, aproape de granita cu Italia. Zermatt a aproape de Matterhorn, care e probabil cel mai cunoscut varf din Alpi ca si imagine (e pe ciocolatile Toblerone). Bineinteles ca sunt si partii de ski, cable-car-uri, lacuri superbe, etc. Am vazut si un reportaj cu o excursie superba de la Chamonix din Franta pana la Zermatt, mers pe schiuri 180 de km in 7 zile cu cazare la cabane aflate la 3000-3500 de metri altitudine. Super tare, deja ma gandesc ca poate o sa am si eu ocazia candva sa fac traseul ala Ii zice Haute Route. La un momentdat au ajuns pe un varf de unde vedeau Elvetia, Franta si Italia si diverse varfuri gen Mont Blanc, Matterhorn, etc ... se vedea la cativa zeci de kilometri departare ... superb. _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
Mateea Turist
Data înscrierii: 17/Apr/2009 Mesaje: 14 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mie mi-a placut tare mult Berna. E foarte cocheta, usor medievala, curata si foarte civilizata. Si Geneva e OK, dar e alt stil, mai latin daca pot spune asa. Nu am vazut muntii cei inalti, banuiesc ca sunt in sud. Eu sunt mai mult un turist citadin... |
|
|
| Sus |
|
 |
Imperator Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: Dum Noi 29, 2009 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Mateea a scris: | | Mie mi-a placut tare mult Berna. E foarte cocheta, usor medievala, curata si foarte civilizata. Si Geneva e OK, dar e alt stil, mai latin daca pot spune asa. Nu am vazut muntii cei inalti, banuiesc ca sunt in sud. Eu sunt mai mult un turist citadin... |
As zice ca orase - Luzern, Bern, Zurich, St. Gallen, Neuchatel.
Ca munti - incearca zona de langa Interlaken, Pilatus langa Lucerna, si normal ca Zermatt-ul ! _________________ http://imperatortravel.blogspot.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|