|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
danielviseu
Data înscrierii: 09/Oct/2008 Mesaje: 1 Locație: Romania
|
Trimis: Joi Oct 09, 2008 1:59 pm Titlul subiectului: ECOTURISM |
|
|
|
Salut, ma bucur ca m-am inscris pe acest forum. Ma numesc Daniel am terminat Facultatea de Geografie, specializare turism. Imi place ca turismul din Romania a inceput sa se dezvolte si sa satisfaca cat de cat turistul. Exista inca probleme mari cu care trebuie sa ne confruntam si sunt sigur ca cu timpul se vor rezolva. Imi place idee de turism ecologic si dezvoltare turistica, existand o mica diferenta intre cele doua termene totusi au o idee clara protejarea naturii si pastrarea valorilor naturale pentru generatile viitoare. Doresc sa imi impartasiti ideeile voastre despre ecoturism. Stiu ca in ziua de azi se cauta turismul de tip agro, de agrement, shopping, insa sa nu uitam si de valorile naturii, de nevoia de recreere, observare si aventura. Am inceput putin sa lucrez la niste site-uri incepand de la aceasta idee, am pus in valoare si valoarea antropica a unei zone din nordul Maramuresului. Este inca in constructie insa daca imi puteti impartasi ceea ce doriti sa gasiti intr-o amenajare ecoturistica. Nu castig din asa ceva, inca sunt in cadrul unei facultati dar poate ca pe viitor as incerca asa ceva. Incercati sa vizitati :
http :// turismeco.bravehost.com
Va multumesc! _________________ http://friends87.page.tl |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
iubaretzu Turist
Data înscrierii: 11/Aug/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: Lun Feb 02, 2009 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
informatii despre destinatii turistice la [......]
Admin: link sters, pe motiv de offtopic, exista semnatura pt. astfel de link-uri |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Lun Feb 02, 2009 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Bine ai venit Daniel.
Pentru a fi corect fata de toti userii, o sa scot link-ul propus de tine dpdv transmitere de PR. Peste 5 posturi se permit si link-uri cu transfer de PR daca acestea sunt ontopic si nu se face exces de autopromovare. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|