Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Drum cu masina catre Viena, Austria

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Austria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
drnmaster
Turist

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 8:50 am    Titlul subiectului: Drum cu masina catre Viena, Austria Răspunde cu citat (quote)

Hello,

Cine poate sa-mi descrie si mie drumul pana la Viena cu masina? ce varianta e mai buna? cea prin Sibiu-Arad sau cea prin Brasov, Cluj-Napoza-Oradea?
Cam cat timp se face pana la Viena?

Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
florian

Data înscrierii: 19/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Mai 28, 2007 7:38 pm    Titlul subiectului: Drum cu masina catre Viena, Austria Răspunde cu citat (quote)

Presupun ca esti din Bucuresti.
Cel mai simplu este prin Sibiu-Deva-Arad-Nadlac. Drumul prin Romania este mai scurt si apoi in Ungaria ai autostrada la cam 50 de km de granita.
In noile conditi de trecere a frontierei, ajungi la Viena in maxim 15 ore de mers destul de lejer (ca viteza doar, pentru ca dpdv trafic este cam nasoala situatia chiar si daca pleci in weekend).
Drum bun.
Sus
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 12:19 am    Titlul subiectului: Re: Drum cu masina catre Viena, Austria Răspunde cu citat (quote)

drnmaster a scris:
Hello,

Cine poate sa-mi descrie si mie drumul pana la Viena cu masina? ce varianta e mai buna? cea prin Sibiu-Arad sau cea prin Brasov, Cluj-Napoza-Oradea?
Cam cat timp se face pana la Viena?

Multumesc

Vrei sa stai in Viena sau si in alte orase din Austria?
Sus
drnmaster
Turist

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai vara asta as vrea sa ajung prin Viena, sa stam acolo vre-o 3 zile, deci o minivacanta de cam 5 zile cu tot cu drum, daca este posibil.
La iarna poate mergem si la sky Smile
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa ajungi si prin Salzburg, e un oras minunat. Imi vei da dreptate cand te intorci
Sus
lauraemilia
Turist

Data înscrierii: 31/Iul/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 31, 2007 2:42 pm    Titlul subiectului: Drum cu masina catre Viena, Austria Răspunde cu citat (quote)

Hello!
Ar trebui sa stiti ca e destul de obositor drumul spre Viena. se fac intr-adevar aproximativ 15 ore dintre care cam 8 ore in tara si 7 in afara. Insa merita. Viena este un oras superb. Am fost de 3 ori si tot as mai avea ce sa vizitez. Aveti grija la parcari. Luati tichete de parcare de la chiosc-urile TABAK-TRAFFIC bifati-le si puneti-le in geam. In rest: distractie placuta!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 31, 2007 6:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat costa tichetele de parcare?
Sus
lauraemilia
Turist

Data înscrierii: 31/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 7:13 am    Titlul subiectului: Drum cu masina catre Viena, Austria Răspunde cu citat (quote)

Tichetele de parcare costa 0.80 eurocenti / ora. Poti sa iei tichet valabil mai multe ore sau chiar o zi.
Sus
alinalin0
Turist

Data înscrierii: 02/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce vrei sa mergi cu masina? Mie mi se pare extrem de obositor drumul acesta. L-am facut o singura data si am jurat ca nu o sa mai repet isprava Very Happy
Boogdi
Turist

Data înscrierii: 14/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 8:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am o prietena care la sfarsitul saptamanii merge la mama ei la Viena. Din cate imi spune ea , drumurile sun foarte bune si nu dureaza foarte mult avand in vedere ca orasul in care suntem este la 20 km de granita cu Ungaria.
Sus
iceman
Turist

Data înscrierii: 04/Oct/2010
Locație: Bucuresti Romania

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 11:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Drumul cu masina este obositor intradevar dar ai avantajul ca odata ajuns ai o libertate mai mare de miscare asta mai ales daca vrei sa vizitezi si alte orase.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Austria Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Tarom reia zborurile catre Amsterdam 5
Nu sunt mesaje noi Transport catre Mila 23 8
Nu sunt mesaje noi Variante de mers catre Straja cu trenul 0