Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
drnmaster
Turist

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 6:42 pm    Titlul subiectului: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki Răspunde cu citat (quote)

Vreau si eu sa merg anul asta cu masina pana in Grecia. Care varianta prin Bulgaria imi recomandati? Varianta data de viamichellin prin Sofia sau varianta cu Bulgaria mai scurta prin veliko Tirnovo si Stara Zagora?
Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragosv

Data înscrierii: 21/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 8:11 pm    Titlul subiectului: Re: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki Răspunde cu citat (quote)

drnmaster a scris:
Vreau si eu sa merg anul asta cu masina pana in Grecia. Care varianta prin Bulgaria imi recomandati? Varianta data de viamichellin prin Sofia sau varianta cu Bulgaria mai scurta prin veliko Tirnovo si Stara Zagora?
Multumesc

De departe iti recomand drumul spre Sofia. Anul trecut am fost in insula Thassos, si am luat-o prin Veliko Tarnovo. Drumul se strica profund in sudul Bulgariei, ajungi in niste zone extrem de salbatice, desertice, cu sate uitate de lume, fara indicatoare, si cu greu descoperi vama. In plus, tot drumul este
plin de sate....
In concluzie, recomand drumul prin Sofia, drumurile sunt in mare parte refacute, se circula bine, pe autostrada se circula bine. Noi am scutit vreo 4 ore de drum prin Sofia...
Sus
drnmaster
Turist

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci. Smile
Cat ati facut pana in Grecia? De fapt cat ati facut la intoarcere ar fi o intrebare mai buna Smile
Sus
dragosv

Data înscrierii: 21/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

drnmaster a scris:
Merci. Smile
Cat ati facut pana in Grecia? De fapt cat ati facut la intoarcere ar fi o intrebare mai buna Smile

Am plecat la 9.00 din Skala Rachoni, si la ora 23.30 eram in Bucuresti. Dar mai mult de 3 ore le-am pierdut la vama, ceea ce nu mai e cazul de anul asta si vreo 2 ore de plimbare prin kavala. Drumul cu ferryboat-ul a fost super misto, pentru cei carora le plac drumurile pe mare.
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 6:28 pm    Titlul subiectului: Re: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki Răspunde cu citat (quote)

drnmaster a scris:
Multumesc

Unde mergi in Grecia? Pe cont propriu sau ai deja rezevare? Hotel? Pensiune? Very Happy
Sus
drnmaster
Turist

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 11:17 pm    Titlul subiectului: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki Răspunde cu citat (quote)

Mergem in Sithonia, statiunea se numeste Neos Marmaras. Sunt mai multe oferte in acea zona de la agentia de turism Romadria. Noi am ales Miramare Bungalows. Cazarea este de 3*, camere duble cu aer conditionat si cu o mica bucatarie in camera. Vilele sunt situate chiar langa plaja Paradissos.
Sus
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 2:49 am    Titlul subiectului: Re: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki Răspunde cu citat (quote)

drnmaster a scris:
Mergem in Sithonia, statiunea se numeste Neos Marmaras. Sunt mai multe oferte in acea zona de la agentia de turism Romadria. Noi am ales Miramare Bungalows. Cazarea este de 3*, camere duble cu aer conditionat si cu o mica bucatarie in camera. Vilele sunt situate chiar langa plaja Paradissos.

Dar de ce in statiunea asta? Ptr. ca efectiv de multe ori eu nu ma pot hotari ce oferta sa aleg, atunci cand am de ales intre mai multe pachete turistice Crying or Very sad
Sus
drnmaster
Turist

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 9:50 pm    Titlul subiectului: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki Răspunde cu citat (quote)

Well...a fost intr-un fel cam aleatoare alegerea... in sensul ca am vazut 2-3 oferte, ne-a placut aici, ne-a convenit pretul si asta a fost.
Sus
carmen15
Turist

Data înscrierii: 26/Iun/2008

MesajTrimis: Lun Sep 01, 2008 2:38 pm    Titlul subiectului: grecia Răspunde cu citat (quote)

merge cineva in grecia pe 3 septembrie (2008).
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi IN HALKIDIKI CU MASINA VIA SERBIA 1
Nu sunt mesaje noi Drum cu masina catre Viena, Austria 10
Nu sunt mesaje noi Grecia vazuta din masina 1