| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
drnmaster Turist
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Dum Mai 20, 2007 6:42 pm Titlul subiectului: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki |
|
|
|
Vreau si eu sa merg anul asta cu masina pana in Grecia. Care varianta prin Bulgaria imi recomandati? Varianta data de viamichellin prin Sofia sau varianta cu Bulgaria mai scurta prin veliko Tirnovo si Stara Zagora?
Multumesc |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
dragosv
Data înscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 8:11 pm Titlul subiectului: Re: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki |
|
|
|
| drnmaster a scris: | Vreau si eu sa merg anul asta cu masina pana in Grecia. Care varianta prin Bulgaria imi recomandati? Varianta data de viamichellin prin Sofia sau varianta cu Bulgaria mai scurta prin veliko Tirnovo si Stara Zagora?
Multumesc |
De departe iti recomand drumul spre Sofia. Anul trecut am fost in insula Thassos, si am luat-o prin Veliko Tarnovo. Drumul se strica profund in sudul Bulgariei, ajungi in niste zone extrem de salbatice, desertice, cu sate uitate de lume, fara indicatoare, si cu greu descoperi vama. In plus, tot drumul este
plin de sate....
In concluzie, recomand drumul prin Sofia, drumurile sunt in mare parte refacute, se circula bine, pe autostrada se circula bine. Noi am scutit vreo 4 ore de drum prin Sofia... |
|
|
| Sus |
|
 |
drnmaster Turist
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Merci.
Cat ati facut pana in Grecia? De fapt cat ati facut la intoarcere ar fi o intrebare mai buna  |
|
|
| Sus |
|
 |
dragosv
Data înscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| drnmaster a scris: | Merci.
Cat ati facut pana in Grecia? De fapt cat ati facut la intoarcere ar fi o intrebare mai buna  |
Am plecat la 9.00 din Skala Rachoni, si la ora 23.30 eram in Bucuresti. Dar mai mult de 3 ore le-am pierdut la vama, ceea ce nu mai e cazul de anul asta si vreo 2 ore de plimbare prin kavala. Drumul cu ferryboat-ul a fost super misto, pentru cei carora le plac drumurile pe mare. |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 6:28 pm Titlul subiectului: Re: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki |
|
|
|
| drnmaster a scris: | Vreau si eu sa merg anul asta cu masina pana in Grecia. Care varianta prin Bulgaria imi recomandati? Varianta data de viamichellin prin Sofia sau varianta cu Bulgaria mai scurta prin veliko Tirnovo si Stara Zagora?
Multumesc |
Unde mergi in Grecia? Pe cont propriu sau ai deja rezevare? Hotel? Pensiune?  |
|
|
| Sus |
|
 |
drnmaster Turist
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:17 pm Titlul subiectului: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki |
|
|
|
Mergem in Sithonia, statiunea se numeste Neos Marmaras. Sunt mai multe oferte in acea zona de la agentia de turism Romadria. Noi am ales Miramare Bungalows. Cazarea este de 3*, camere duble cu aer conditionat si cu o mica bucatarie in camera. Vilele sunt situate chiar langa plaja Paradissos. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:49 am Titlul subiectului: Re: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki |
|
|
|
| drnmaster a scris: | | Mergem in Sithonia, statiunea se numeste Neos Marmaras. Sunt mai multe oferte in acea zona de la agentia de turism Romadria. Noi am ales Miramare Bungalows. Cazarea este de 3*, camere duble cu aer conditionat si cu o mica bucatarie in camera. Vilele sunt situate chiar langa plaja Paradissos. |
Dar de ce in statiunea asta? Ptr. ca efectiv de multe ori eu nu ma pot hotari ce oferta sa aleg, atunci cand am de ales intre mai multe pachete turistice  |
|
|
| Sus |
|
 |
drnmaster Turist
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 9:50 pm Titlul subiectului: Drum cu masina catre Grecia, Halkidiki |
|
|
|
Well...a fost intr-un fel cam aleatoare alegerea... in sensul ca am vazut 2-3 oferte, ne-a placut aici, ne-a convenit pretul si asta a fost. |
|
|
| Sus |
|
 |
carmen15 Turist
Data înscrierii: 26/Iun/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Sep 01, 2008 2:38 pm Titlul subiectului: grecia |
|
|
|