|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
IcarTours Turist
Data înscrierii: 01/Feb/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Feb 01, 2010 8:57 am Titlul subiectului: Din pasiune pentru turism, ne-am facut blog |
|
|
|
Suntem pasionati de tot ce inseamna turism si vrem sa impartasim aceasta pasiune cu clientii nostri. Asa ca dupa cateva discutii am decis sa ne facem blog.
Pentru ca sunt multe informatii pe care un site si un cont de Twitter, Facebook sau LinkedIn nu le pot face, ne-am hotarat sa aratam lumii ce inseamna sa lucrezi in turism si mai ales la Icar Tours. Asadar, ne-am pus pe treaba si ne-am apucat de scris.
Despre ce? Informatii utile despre calatorii, povestiri ale clientilor nostri, sfaturi si tipsuri despre serviciile de turism, prezentari ale unitatilor de cazare, interviuri cu personalitati din domeniu, evenimente interne si internationale, noutati de la echipa Icar Tours, oferte speciale, toate le veti gasi pe blogul nostru.
Daca aveti povestiri din calatoriile voastre, anunturi despre evenimente, intrebari legate de calatorii si de conditii de calatorie, prezentari ale unitatilor de cazare, sugestii, cerinte si comentarii, le asteptam pe toate pe pr@icar.ro si bineinteles in comentariile de pe blog.icar.ro
Din pasiune pentru turismul de calitate,
Andreea Marc
Icar Tours
0232216319
pr@icar.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Mie Oct 26, 2011 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Si foarte bine ati facut, un site informational este excelent, felicitarile mele...  _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|