Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Din pasiune pentru turism, ne-am facut blog

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Revista presei turism - Comunicate de presa
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
IcarTours
Turist

Data înscrierii: 01/Feb/2010

MesajTrimis: Lun Feb 01, 2010 8:57 am    Titlul subiectului: Din pasiune pentru turism, ne-am facut blog Răspunde cu citat (quote)

Suntem pasionati de tot ce inseamna turism si vrem sa impartasim aceasta pasiune cu clientii nostri. Asa ca dupa cateva discutii am decis sa ne facem blog.

Pentru ca sunt multe informatii pe care un site si un cont de Twitter, Facebook sau LinkedIn nu le pot face, ne-am hotarat sa aratam lumii ce inseamna sa lucrezi in turism si mai ales la Icar Tours. Asadar, ne-am pus pe treaba si ne-am apucat de scris.

Despre ce? Informatii utile despre calatorii, povestiri ale clientilor nostri, sfaturi si tipsuri despre serviciile de turism, prezentari ale unitatilor de cazare, interviuri cu personalitati din domeniu, evenimente interne si internationale, noutati de la echipa Icar Tours, oferte speciale, toate le veti gasi pe blogul nostru.

Daca aveti povestiri din calatoriile voastre, anunturi despre evenimente, intrebari legate de calatorii si de conditii de calatorie, prezentari ale unitatilor de cazare, sugestii, cerinte si comentarii, le asteptam pe toate pe pr@icar.ro si bineinteles in comentariile de pe blog.icar.ro

Din pasiune pentru turismul de calitate,

Andreea Marc
Icar Tours

0232216319
pr@icar.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Mie Oct 26, 2011 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si foarte bine ati facut, un site informational este excelent, felicitarile mele... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Revista presei turism - Comunicate de presa Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi turism pentru evenimente sportive se poate face cel mai bine 0
Nu sunt mesaje noi Turism....matrimonial sau turism pentru cei singuri 6
Nu sunt mesaje noi Oferta de turism pentru germania sau italia 1
Nu sunt mesaje noi Pericole pentru Turisti si pentru Agentiile de Turism 0
Nu sunt mesaje noi www.jobshoreca.ro recrutare exclusiv pentru turism 0