Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

De evitat: DVB Travel & Marina Residence Hotel

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
amaranthday

Data înscrierii: 21/Sep/2010

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 1:44 pm    Titlul subiectului: De evitat: DVB Travel & Marina Residence Hotel Răspunde cu citat (quote)

Am stat în hotelul Marina Residence 2 nopți, folosind un voucher achiziționat de la DVB Travel.
Pe site-ul agenției am aflat cum că hotelul are apartamente cu 2 dormitoare (în număr de 27) și am dorit să ne cazam, 4 persoane, într-unul din acestea. Deși am primit asigurări de la domnul Valeriu David (de la DVB Travel) că este vorba de 2 dormitoare separate, ajunși la hotel am fost informați că hotelul nu are asemenea apartamente și ca agenția ne-a indus în eroare. Apartamentul pentru care am plătit avea de fapt un dormitor și un living. În living se afla o canapea ce servea drept pat pentru 2 persoane. Vă asigur că nu a fost deloc confortabilă.
Mai erau acolo și alți turiști aflați în aceeași situație, destul de supărați, care refuzau să se cazeze. Ne-am fi bucurat să fim doar noi un caz izolat. Se pare, însă, că aceasta este politica agenției DVB Travel.

Revenind la hotel, acesta stă prost la capitolul curățenie. Bucătaria din living împrăștia un puternic miros de rânced și mucegai. Cuptorul cu microunde și cuptorul de la plită erau murdare, tăvile dinăuntru erau pătate cu mâncare. În debara exista o masă de călcat mucegăită. Canapeaua din living și păturile aveau de asemenea pete de murdărie.
Pentru 3*+ este inacceptabil să primești o cameră cu reale probleme de curățenie. Facilitățile oferite nu mai sunt deloc atractive. Mai mult, personalul de la recepție nu cunoștea măcar câteva cuvinte în limba engleză, încât să reușim o minimă comunicare.
Sper ca viitorii clienți ai Marina Residence vor avea parte de condiții mai bune de cazare.
Eu știu sigur că nu voi mai apela la serviciile agenției DVB Travel si nici de cazare în hotelul Marina Residence.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi VARIANT TRAVEL 1
Nu sunt mesaje noi Fun IQ travel game 0
Nu sunt mesaje noi nicro travel 4