|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
amaranthday
Data înscrierii: 21/Sep/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 1:44 pm Titlul subiectului: De evitat: DVB Travel & Marina Residence Hotel |
|
|
|
Am stat în hotelul Marina Residence 2 nopți, folosind un voucher achiziționat de la DVB Travel.
Pe site-ul agenției am aflat cum că hotelul are apartamente cu 2 dormitoare (în număr de 27) și am dorit să ne cazam, 4 persoane, într-unul din acestea. Deși am primit asigurări de la domnul Valeriu David (de la DVB Travel) că este vorba de 2 dormitoare separate, ajunși la hotel am fost informați că hotelul nu are asemenea apartamente și ca agenția ne-a indus în eroare. Apartamentul pentru care am plătit avea de fapt un dormitor și un living. În living se afla o canapea ce servea drept pat pentru 2 persoane. Vă asigur că nu a fost deloc confortabilă.
Mai erau acolo și alți turiști aflați în aceeași situație, destul de supărați, care refuzau să se cazeze. Ne-am fi bucurat să fim doar noi un caz izolat. Se pare, însă, că aceasta este politica agenției DVB Travel.
Revenind la hotel, acesta stă prost la capitolul curățenie. Bucătaria din living împrăștia un puternic miros de rânced și mucegai. Cuptorul cu microunde și cuptorul de la plită erau murdare, tăvile dinăuntru erau pătate cu mâncare. În debara exista o masă de călcat mucegăită. Canapeaua din living și păturile aveau de asemenea pete de murdărie.
Pentru 3*+ este inacceptabil să primești o cameră cu reale probleme de curățenie. Facilitățile oferite nu mai sunt deloc atractive. Mai mult, personalul de la recepție nu cunoștea măcar câteva cuvinte în limba engleză, încât să reușim o minimă comunicare.
Sper ca viitorii clienți ai Marina Residence vor avea parte de condiții mai bune de cazare.
Eu știu sigur că nu voi mai apela la serviciile agenției DVB Travel si nici de cazare în hotelul Marina Residence. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|