Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

De ce se teme lumea de tzantzari?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 7:03 pm    Titlul subiectului: De ce se teme lumea de tzantzari? Răspunde cu citat (quote)

De atatia ani merg in Delta, si pot spune ca o singura data am intalnit tzantzari mai agresivi ca in Galati: in august 2005 dimineata mergeam prin Sf. Gheorghe spre pasager sa ne imbarcam pentru Tulcea. Erau niste namile agresive de tzantzari care piscau prin haine, ne dadusem cu spray pe fetze si parca mai rau ne piscau Shocked . Era zona de apa statuta de langa debarcaderul vechi (acum s-a mutat mai in aval). In alte parti din Delta tzantzarii mi-au parut la fel ca in Galati, si adevarul e ca parca n-ar avea farmec Delta fara ei Very Happy . Daca aveti experiente, va rog sa ni le povestiti si sa stim ce avem de facut, eu folosesc de obicei spray Raid, dar ma intorc cu el aproape plin de fiecare data Smile.
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 7:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba eu spun ca Delta ar avea si mai mult fara tantari. Am fost in Delta si pot sa ti spun ca motiul pentru care nu as mai merge in Delta il reprezinta tocmai " fermecatorii" tantari.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vali
Turist expert

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci avem o parere, poate pe mine nu ma deranjeaza ca sunt mai "baltaret" Smile. Ar fi bune si alte opinii. Important e de stiut "orarul" lor de activitate, in general seara si dimineata sunt deranjanti, nu am remarcat anumite ore, cum spun unii. Totusi, avand in vedere modernizarile spatiilor de cazare- termopan cu plase de insecte, unde e cazul, n-ar trebui sa ne speriem prea tare. Eu merg deseori cu cortul, si ma adapostesc atunci cand incep sa devina agresivi.
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 6:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cand mergem vara si stam la cort sunt probleme doar dimineatza si seara.
Dimineata este rezonabil, mai ales daca nu e f. devreme.
Seara se rezolva prin umbrar cu peretii cusuti din perdea. Crema/lotiune antitzantari + 2-3 fas-uri cu spray 10 min inainte de a intra in cort pt. somn Smile
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 10:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Care e diferenta dintre tantarii din delta si cei "autohtoni" zonei unde locuiti ? Mie mi se pare ca toti se comporta la fel ....
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

darkstar_tfd a scris:
Care e diferenta dintre tantarii din delta si cei "autohtoni" zonei unde locuiti ? Mie mi se pare ca toti se comporta la fel ....

Aceeasi intrebare o am si eu. E vreo diferenta intre felul cum musca tantarii de Delta si cei din zona unde locuiesc ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 7:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu, nu am stat sa i compar, insa in Delta sunt mai multi si parca ma simt mai vulnerabil decat la mine in oras
Sus
Vali
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 6:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depinde de zona unde locuiti. Galatiul e situat intre ape, deci tantarii sunt destul de numerosi, chiar daca in ultimii ani se stropeste regulat cu insecticide. Densitatea lor e mai mare in Delta, din cauza suprafetelor mlastinoase mari. De piscat pisca la fel Smile, insa , dupa cum spuneam, in august 2005 la Sf. Gheorghe parca erau mai agresivi decat de obicei. Nu aveti de ce sa va simtiti vulnerabil, daca sunteti pregatit. Un spray "Raid", o crema protectoare, si poate un "polog" - o perdea suspendata de forma conica, sub care sa va adapostiti, chiar si in aer liber, sau cort iglu cu plasa.
DaNN
VIP

MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 1:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mitul tantarilor in Delta spulberat...click aici
lumi
Turist

Data înscrierii: 20/Aug/2007

MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noi am stat 5 zile la sulina si nu au fost tintari decit intr-o seara , dar nu erau multi. I-am rezolvat cu autan .
Sus
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lumi a scris:
Noi am stat 5 zile la sulina si nu au fost tintari decit intr-o seara , dar nu erau multi. I-am rezolvat cu autan .

Autan ce e ? Spray ? De unde pot cumpara?
Sus
lumi
Turist

Data înscrierii: 20/Aug/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 4:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Autanul se cumpara din farmacie si este un spray parfumat . Are efect garantat cam 2 ore , dupa care trebuie dat din nou cu el. Dupa parerea mea este toxic , nu m-as da cu el in fiecare zi , dar citeva zile in delta merge .
Sus
AlexCalator
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 9:09 am    Titlul subiectului: Spray sau crema Răspunde cu citat (quote)

Spray sau crema si GATA. nu mai ai treaba (macar pana le trece efectul).
Sus
roxanana
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 29, 2009 7:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nici pe mine nu m-au muscat deloc. in schimb nu ma asteptam sa ma muste frigul noaptea asa tare Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Rezerva-ti hotelul potrivit in toata lumea! 0
Nu sunt mesaje noi Lumea din cluburile din Mamaia 3
Nu sunt mesaje noi Waterpark-uri din toata lumea 11