| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Madalina VIP
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 235
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 5:29 pm Titlul subiectului: De ce alegeti Tunisia? |
|
|
|
Care sunt motivele pentru care alegeti sa va petreceti o parte din concediu/vacanta in Tunisia? _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Sunt multe obiective turistice , si poti gasi distractii locale ca, , safari, jeep, desert , camile... _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
De asemenea , aici nu este la fel de cald ca in Egipt , si cu avionul ajungi in 2 ore jumate _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
maktoub
Data înscrierii: 10/Aug/2008 Mesaje: 3 Locație: Sousse
|
Trimis: Dum Aug 10, 2008 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Majoritatea aleg Tunisia pt. ca este cea mai civilizata si mai moderna tara sahariana. Daca unii, din pacate putini vin in Tunisia si pt. a vizita monumente istorice exceptionale, aproape toti turistii sunt doritori sa experimenteze desertul cu toate frumusetile lui. Din nefericire, experienta lor sahariana se rezuma la o plimbare cu dromaderul pe dune. Si asta pt. ca atat vor agentiile romanesti sa organizeze. Altfel sta treaba cu agentiile tunisiene care fac ca experientele traite in desert sa fie de neuitat. Sigur, e mare diferenta intre o excursie cu autocarul si una in care turistul face intreg parcursul cu jeep-ul. Una e sa platesti separat camila, si alta e sa o ai inclusa in pret. Sa mai zic si ca pe langa surprizele placute pe care ni le-au facut, am avut si o ora de plimbare cu ATV-urile pe dune? Pt. ca imaginea sa fie completa ar trebui sa povestesc mult prea multe. Celor interesati le stau la dispozitie cu amanunte. |
|
|
| Sus |
|
 |
Imperator Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: Dum Noi 29, 2009 1:33 pm Titlul subiectului: Re: De ce alegeti Tunisia? |
|
|
|
| Madalina a scris: | | Care sunt motivele pentru care alegeti sa va petreceti o parte din concediu/vacanta in Tunisia? |
Am fost in Tunisia, Maroc si Egipt, dar cred ca Tunisia e pe ultimul loc dintre cele 3. Pentru ca eu nu caut plaje si AI-uri, ci mai degraba locuri istorice, traditii, culoare locala. Si Tunisia are cate ceva, dar nu se compara cu celelalte locatii _________________ http://imperatortravel.blogspot.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Lun Oct 31, 2011 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mie imi place pentru istorie si metru monumente, in plus poti sa ai o vacanta minunata, nu este chiar asa de cal si poti sa te plimbi cu camila...  _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|