|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vladp Turist
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 8:07 pm Titlul subiectului: Dambovicioara, Pensiunea Casa Europan |
|
|
|
Am fost week-end-ul acesta la pensiunea Casa Europan. Este situata pe culoarul Rucar-Bran, in comuna Podul Dambovitei.
A fost f. frumos. Ce este special aici e ca au si teren de tenis de camp pe care l-am folosit cu success
Conditiile de cazare sunt excelente (pensiune de 4 margarete). Se asemenea, masa se serveste la restaurantul propriu.
Se ajunge destul de usor din Bucuresti (3 ore de la iesirea din oras, pe varianta prin Targoviste)
Pensiunea este la vre-o cateva sute de metri dupa ce se face stanga din drumul principal venind dinspre Rucar (pe drumul care duce spre cheile Dambovicioarei).
Zona este superba, mai ales inspre pestera, prin chei.
A... si inca ceva, preturile sunt rezonabile, 1 milion pe noapte cazarea. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
vladp Turist
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 10:46 am Titlul subiectului: Dambovicioara, Pensiunea Casa Europan |
|
|
|
Mai multe imagini si detalii despre pensiunea Casa Europan gasiti la: http://www.pensiuneacasaeuropan.ro/
La acea adresa gasiti poze, descriere mai detaliata, date de contact etc. |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
vladp sunt sigur ca ai avut un weekend grozav. Am vazut imaginile , arata chiar foarte bine si mai sunt si o multime de chestii pe care le poti vizita acolo, castelul Bran , cetatea Rasnov.
Inafara de cazare masa , cam cat ai mai cheltuit in plus pe acolo prin zona , transport + alte maruntisuri ? ( sper ca nu sunt indiscret ) |
|
|
| Sus |
|
 |
vladp Turist
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Avand in vedere ca sunt din Buc, drumul a fost un pik peste 300 de km dus-intors. Deci costurile cu transportul s-ar rezuma la benzina, ceea ce pt. 4 pesoane reprezinta destul de putzin, mai ales cu masina diesel.
Preturile la restaurant sunt normale, adika intre 20 - 50 lei noi de persoana o masa, in fctie de cat de mult te intinzi  |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| vladp a scris: | Avand in vedere ca sunt din Buc, drumul a fost un pik peste 300 de km dus-intors. Deci costurile cu transportul s-ar rezuma la benzina, ceea ce pt. 4 pesoane reprezinta destul de putzin, mai ales cu masina diesel.
Preturile la restaurant sunt normale, adika intre 20 - 50 lei noi de persoana o masa, in fctie de cat de mult te intinzi  |
Hehe , transportul s-ar rezuma la motorina daca vorbim de diesel Nu o zic cu rautate , e doar o observatie. Multumesc de informatii , 20-50 de lei e acceptabil intradevar. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|