Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Dambovicioara, Pensiunea Casa Europan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vladp
Turist

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 8:07 pm    Titlul subiectului: Dambovicioara, Pensiunea Casa Europan Răspunde cu citat (quote)

Am fost week-end-ul acesta la pensiunea Casa Europan. Este situata pe culoarul Rucar-Bran, in comuna Podul Dambovitei.
A fost f. frumos. Ce este special aici e ca au si teren de tenis de camp pe care l-am folosit cu success Smile
Conditiile de cazare sunt excelente (pensiune de 4 margarete). Se asemenea, masa se serveste la restaurantul propriu.
Se ajunge destul de usor din Bucuresti (3 ore de la iesirea din oras, pe varianta prin Targoviste)
Pensiunea este la vre-o cateva sute de metri dupa ce se face stanga din drumul principal venind dinspre Rucar (pe drumul care duce spre cheile Dambovicioarei).
Zona este superba, mai ales inspre pestera, prin chei.
A... si inca ceva, preturile sunt rezonabile, 1 milion pe noapte cazarea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 10:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pare ca ai avut un mini concediu minunat !

Ai reusit cumva sa faci niste poze pe acolo ? sa ne arati si noua zona
vladp
Turist

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 10:46 am    Titlul subiectului: Dambovicioara, Pensiunea Casa Europan Răspunde cu citat (quote)

Mai multe imagini si detalii despre pensiunea Casa Europan gasiti la: http://www.pensiuneacasaeuropan.ro/
La acea adresa gasiti poze, descriere mai detaliata, date de contact etc.
Sus
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vladp sunt sigur ca ai avut un weekend grozav. Am vazut imaginile , arata chiar foarte bine si mai sunt si o multime de chestii pe care le poti vizita acolo, castelul Bran , cetatea Rasnov.

Inafara de cazare masa , cam cat ai mai cheltuit in plus pe acolo prin zona , transport + alte maruntisuri ? ( sper ca nu sunt indiscret )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
vladp
Turist

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avand in vedere ca sunt din Buc, drumul a fost un pik peste 300 de km dus-intors. Deci costurile cu transportul s-ar rezuma la benzina, ceea ce pt. 4 pesoane reprezinta destul de putzin, mai ales cu masina diesel.
Preturile la restaurant sunt normale, adika intre 20 - 50 lei noi de persoana o masa, in fctie de cat de mult te intinzi Smile
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vladp a scris:
Avand in vedere ca sunt din Buc, drumul a fost un pik peste 300 de km dus-intors. Deci costurile cu transportul s-ar rezuma la benzina, ceea ce pt. 4 pesoane reprezinta destul de putzin, mai ales cu masina diesel.
Preturile la restaurant sunt normale, adika intre 20 - 50 lei noi de persoana o masa, in fctie de cat de mult te intinzi Smile

Hehe , transportul s-ar rezuma la motorina daca vorbim de diesel Very Happy Nu o zic cu rautate , e doar o observatie. Multumesc de informatii , 20-50 de lei e acceptabil intradevar.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Pensiunea Casa Dia Timisoara 0
Nu sunt mesaje noi Dambovicioara-Arges 0
Nu sunt mesaje noi OFERA PASTE POIANA MARULUI, pensiunea CASA CU MERI 0