| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ingerii_patriei Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Sâm Apr 25, 2009 10:56 pm Titlul subiectului: Cum ajung la Aubagne, Franta? |
|
|
|
Imi poate recomanda cineva o varianta cat mai comoda de a ajunge la Aubagne, langa Marseille? As vrea sa plec la inceputul lunii iunie, si nu stiu cu ce sa ajung acolo. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
deuxiemmereg Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Dum Apr 26, 2009 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
PRietene, ai de gand sa faci ceea ce banuiesc eu? Cumva FFL?
Daca da, las-o balta. |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 6:21 am Titlul subiectului: |
|
|
|
De acord, daca nu ai vre-o inclinatie cu totul si cu totul speciala spre respectiva meserie, cred ca exista si alta variante in ziua de azi de a reusi. |
|
|
| Sus |
|
 |
ingerii_patriei Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 6:55 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da, vad ca v-ati prins.
Intr-adevar, vreau sa ajung in legiunea straina.
Motivele ma privesc si explicatii am sa dau in fata ofiterului de informatii.
Totusi, imi puteti recomanda o cale de a ajunge acolo? |
|
|
| Sus |
|
 |
deuxiemmereg Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 8:00 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Of,of, racani. Lasa ca vezi tu...
In alta ordine de ide, du-te mai intai in paris. Du-te cu Eurolines, si o sa te lase exact langa o gura de metrou. De acolo, te descurci tu sa ajungi la Fort de Nogent, intrucat este statie de metrou cu acest nume, si de la iesire pana la Fort de Nogent, nu mai ai decat vreo 200-300 de metri maxim.
Bonne chance!
Daca te duci direct la Marseille, vezi ca ai legatura directa cu Aubagne si te costa in jur de vreo 10 euro, dar daca te duci la PAris, vezi si Parisul si apoi ajungi si gratis la Marseille! |
|
|
| Sus |
|
 |
legiuneastraina
Data înscrierii: 31/Aug/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 9:23 am Titlul subiectului: Re: Cum ajung la Aubagne, Franta? |
|
|
|
| ingerii_patriei a scris: | | Imi poate recomanda cineva o varianta cat mai comoda de a ajunge la Aubagne, langa Marseille? As vrea sa plec la inceputul lunii iunie, si nu stiu cu ce sa ajung acolo. |
Cel mai bine pentru ce vrei tu sa faci este sa mergi direct la Aubagne prin marsilia
sunt multe firme de transport care merg acolo
Din Marsilia ai tren spre Aubagne la fiecare 30 de minute si costa 4,50 de centi
La mine pe site ai si o harta cum sa ajungi de la gara la 1RE (centrul de recrutare)
Succes _________________ http://legiuneastraina.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|