Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Cum ajung la Aubagne, Franta?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ingerii_patriei
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Sâm Apr 25, 2009 10:56 pm    Titlul subiectului: Cum ajung la Aubagne, Franta? Răspunde cu citat (quote)

Imi poate recomanda cineva o varianta cat mai comoda de a ajunge la Aubagne, langa Marseille? As vrea sa plec la inceputul lunii iunie, si nu stiu cu ce sa ajung acolo.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
deuxiemmereg
Turist

MesajTrimis: Dum Apr 26, 2009 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PRietene, ai de gand sa faci ceea ce banuiesc eu? Cumva FFL?
Daca da, las-o balta.
Sus
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 6:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De acord, daca nu ai vre-o inclinatie cu totul si cu totul speciala spre respectiva meserie, cred ca exista si alta variante in ziua de azi de a reusi.
Sus
ingerii_patriei
Turist

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 6:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, vad ca v-ati prins.
Intr-adevar, vreau sa ajung in legiunea straina.
Motivele ma privesc si explicatii am sa dau in fata ofiterului de informatii.
Totusi, imi puteti recomanda o cale de a ajunge acolo?
Sus
deuxiemmereg
Turist

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 8:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Of,of, racani. Lasa ca vezi tu...
In alta ordine de ide, du-te mai intai in paris. Du-te cu Eurolines, si o sa te lase exact langa o gura de metrou. De acolo, te descurci tu sa ajungi la Fort de Nogent, intrucat este statie de metrou cu acest nume, si de la iesire pana la Fort de Nogent, nu mai ai decat vreo 200-300 de metri maxim.
Bonne chance!

Daca te duci direct la Marseille, vezi ca ai legatura directa cu Aubagne si te costa in jur de vreo 10 euro, dar daca te duci la PAris, vezi si Parisul si apoi ajungi si gratis la Marseille!
Sus
legiuneastraina

Data înscrierii: 31/Aug/2010

MesajTrimis: Mar Aug 31, 2010 9:23 am    Titlul subiectului: Re: Cum ajung la Aubagne, Franta? Răspunde cu citat (quote)

ingerii_patriei a scris:
Imi poate recomanda cineva o varianta cat mai comoda de a ajunge la Aubagne, langa Marseille? As vrea sa plec la inceputul lunii iunie, si nu stiu cu ce sa ajung acolo.

Cel mai bine pentru ce vrei tu sa faci este sa mergi direct la Aubagne prin marsilia
sunt multe firme de transport care merg acolo
Din Marsilia ai tren spre Aubagne la fiecare 30 de minute si costa 4,50 de centi
La mine pe site ai si o harta cum sa ajungi de la gara la 1RE (centrul de recrutare)
Succes
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Franta 14