Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Cu cortu la mare!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Grecu_M

Data înscrierii: 18/Iul/2010

MesajTrimis: Dum Iul 18, 2010 5:08 pm    Titlul subiectului: Cu cortu la mare! Răspunde cu citat (quote)

Bugetul e cam redus anul asta si m-am gandit sa-mi iau prietena si sa fugim la mare cu cortul.Pentru ca-i prima oara cer ajutorul celor care au mai trecut prin asta. Ce locatii de campare imi sugerati pentru inceput? ( In afara de Vama Veche)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Iul 19, 2010 6:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai ai vre-o doua la nord de Mamaia. Ai unul in Eforie Nord, Unul in Eforie Sud, in Costinesti probabil sunt mai multe. Mai este unul destuld e verde si cu umbra chiar intre Neptun si Jupiter etc.

O resursa destul de buna cu campinguri din Romania este : http://www.romaniacamping.ro/
DragomirVali9
Turist

Data înscrierii: 18/Feb/2011

MesajTrimis: Sâm Feb 19, 2011 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eforie nord , am fost si eu cu cortul acolo din cauza bugetului restrans si a fost chiar frumos.
maria29
Turist

Data înscrierii: 09/Aug/2011

MesajTrimis: Vin Aug 12, 2011 9:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E foarte frumos ca vreti sa va duceti la mare, dar de ce cu cortul? Nu cred sa fie o experienta prea placuta, mai ales pentru ea. Mai degraba anul asta va duceti mai des la strand si anul viitor cand o sa mai strageti niste bani va duceti si va cazati undeva decent si cu siguranta o sa va distrati mai mult decat acum cand stiti ca aveti un buget restrans. Eu nu va recomand Eforie, pare asa cam...pentru parinti si bunici, de preferat ar fi Costinesti sau Mamaia unde distractia e MAXIMA!
Sus
mariosbt
Turist

Data înscrierii: 18/Aug/2011
Locație: România

MesajTrimis: Joi Aug 18, 2011 7:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eforie nord am fost si eu a fost foarte frumos
Sus
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O idee indrazneatza si un spirit de aventurier...merge totalmente... Very Happy Very Happy Very Happy
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi 1 mai la mare 10
Nu sunt mesaje noi La mare ....dar unde ? 30
Nu sunt mesaje noi cu' cortu' in Delta! 5