| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Grecu_M
Data înscrierii: 18/Iul/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Iul 18, 2010 5:08 pm Titlul subiectului: Cu cortu la mare! |
|
|
|
Bugetul e cam redus anul asta si m-am gandit sa-mi iau prietena si sa fugim la mare cu cortul.Pentru ca-i prima oara cer ajutorul celor care au mai trecut prin asta. Ce locatii de campare imi sugerati pentru inceput? ( In afara de Vama Veche) |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 50
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 6:53 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Pai ai vre-o doua la nord de Mamaia. Ai unul in Eforie Nord, Unul in Eforie Sud, in Costinesti probabil sunt mai multe. Mai este unul destuld e verde si cu umbra chiar intre Neptun si Jupiter etc.
O resursa destul de buna cu campinguri din Romania este : http://www.romaniacamping.ro/ _________________ Peisaje din Romania si strainatate |
|
|
| Sus |
|
 |
DragomirVali9 Turist
Data înscrierii: 18/Feb/2011 Mesaje: 13
|
Trimis: Sâm Feb 19, 2011 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eforie nord , am fost si eu cu cortul acolo din cauza bugetului restrans si a fost chiar frumos. _________________ Vrei sa ajungi si tu in Barcelona ? Citeste aici mai multe despre atractiile turistice de acolo Atractii turistice Barcelona |
|
|
| Sus |
|
 |
maria29 Turist
Data înscrierii: 09/Aug/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin Aug 12, 2011 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
|
E foarte frumos ca vreti sa va duceti la mare, dar de ce cu cortul? Nu cred sa fie o experienta prea placuta, mai ales pentru ea. Mai degraba anul asta va duceti mai des la strand si anul viitor cand o sa mai strageti niste bani va duceti si va cazati undeva decent si cu siguranta o sa va distrati mai mult decat acum cand stiti ca aveti un buget restrans. Eu nu va recomand Eforie, pare asa cam...pentru parinti si bunici, de preferat ar fi Costinesti sau Mamaia unde distractia e MAXIMA! |
|
|
| Sus |
|
 |
mariosbt Turist
Data înscrierii: 18/Aug/2011 Mesaje: 7 Locație: România
|
Trimis: Joi Aug 18, 2011 7:29 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eforie nord am fost si eu a fost foarte frumos |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Vin Noi 18, 2011 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
O idee indrazneatza si un spirit de aventurier...merge totalmente...  _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|