| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
patttyyy
Data înscrierii: 19/Iun/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Iun 19, 2009 5:32 pm Titlul subiectului: cu' cortu' in Delta! |
|
|
|
Buna! Am nevoie de ajutorul cunoscatorilor de "aventuri" in Delta , vrem sa ne ducem cu' cortu in delta sa prindem si peste ...si sa avem si masina langa noi ...ce ne recomandati ?  |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
mary Turist
Data înscrierii: 29/Mai/2009 Mesaje: 11
|
Trimis: Sâm Iul 11, 2009 3:04 pm Titlul subiectului: Re: cu' cortu' in Delta! |
|
|
|
| patttyyy a scris: | Buna! Am nevoie de ajutorul cunoscatorilor de "aventuri" in Delta , vrem sa ne ducem cu' cortu in delta sa prindem si peste ...si sa avem si masina langa noi ...ce ne recomandati ?  |
ati fost cu cortul in delta ? cum a fost? |
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Dum Noi 29, 2009 7:23 am Titlul subiectului: |
|
|
|
am fost cu cortul la sf gheorghe si a fost exceptional : vreau sa zic ca in campingul de acolo se curatau baile si la 10 noaptea, era cineva de planton care le curata constant! in plus, campingul e de genul complet autosuficient: are magazin, bar, discoteca, cinema in aer liber, mese multe, restaurant-fast food... ce sa mai ORICE
iti recomand cu cortul..cu tantarii nu-s probleme, si lumea de la corturi e foarte prietenoasa  _________________ http://www.protravel.ro/welcome.action |
|
|
| Sus |
|
 |
roxyy Turist
Data înscrierii: 21/Ian/2010 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Ian 21, 2010 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Joi Feb 25, 2010 8:23 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
CuBarcaInDelta
Data înscrierii: 03/Mai/2010 Mesaje: 3 Locație: Tulcea
|
Trimis: Lun Mai 03, 2010 1:32 pm Titlul subiectului: Excursii,Plimbari, Transport in Delta Dunarii |
|
|
|
Masina va trebui sa o lasati intr-o parcare, apoi sa mergeti cu barca intr-un loc pe care sa nu il uitati niciodata.
Noi suntem in Mahmudia si va putem duce la locul unde veti campa si pescui, apoi va vom prelua cand doriti. Aveti posibilitatea de a parca masina intr-o parcare pazita contra cost (5 RON / zi)
Barcile cu care va transportam sunt stabile si rapide. _________________ http://www.cubarcaindelta.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|