Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

croaziera de lux teapa cu kara travel

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Egipt
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
lully

Data înscrierii: 05/Ian/2008

MesajTrimis: Sâm Ian 05, 2008 5:11 pm    Titlul subiectului: croaziera de lux teapa cu kara travel Răspunde cu citat (quote)

M-am intors curand dintr-o excursie de 8 zile in Egipt. Desi calatoresc frecvent a fost cea mai mare bataie de joc pe care am trait-o in viata pana acum, in mod paradoxal pe banii mei.

Nimic din ceea ce a promis minunata Kara Tavel nu a fost, ba mai mult nici nu au raspuns la telefon pe parcursul excursiei!
Am platit cuseta la clasa intai in trenul de la Cairo la Luxor si am calatorit in cea mai mare mizerie posibila, fara nici o cuseta!!!
Ne-au promis un vas de lux de 5 stele egiptene, dar am primit un vas cu o vechime de 18 ani, cu gandaci in camera, fara aer, in care ne-am intoxicat tot grupul! Vasul se numeste Prince Omar si nu are mai mult de 2 stele. S-au furat pe vas bani si s-a intrat in camerele turistilor in timpul noptii!!!
In noaptea de anul nou, s-a apelat la un medic de urgenta atat de grava a fost intoxicarea, bineinteles ca pe banii nostri!!!

Ne-am intors in tara si suntem in continuare pe antibiotic, ca doar am fost sa ne relaxam... Laughing

Mai mult hotelurile la care ne-au cazat in Cairo si Hurghada au fost printre cele mai infecte, desi erau 5 stele.

Anuntati pe toata lumea sa nu mai ia tepe cu Kara!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Boogdi
Turist

Data înscrierii: 14/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shocked Shocked ...tare experienta ..macar tu ai vazut Egiptul ( visez la el de la 4 ani) Very Happy Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Egipt Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cat ajunge o croaziera? 1
Nu sunt mesaje noi Croaziera pe Dunare 2
Nu sunt mesaje noi Teapa 3