|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
lully
Data înscrierii: 05/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Ian 05, 2008 5:11 pm Titlul subiectului: croaziera de lux teapa cu kara travel |
|
|
|
M-am intors curand dintr-o excursie de 8 zile in Egipt. Desi calatoresc frecvent a fost cea mai mare bataie de joc pe care am trait-o in viata pana acum, in mod paradoxal pe banii mei.
Nimic din ceea ce a promis minunata Kara Tavel nu a fost, ba mai mult nici nu au raspuns la telefon pe parcursul excursiei!
Am platit cuseta la clasa intai in trenul de la Cairo la Luxor si am calatorit in cea mai mare mizerie posibila, fara nici o cuseta!!!
Ne-au promis un vas de lux de 5 stele egiptene, dar am primit un vas cu o vechime de 18 ani, cu gandaci in camera, fara aer, in care ne-am intoxicat tot grupul! Vasul se numeste Prince Omar si nu are mai mult de 2 stele. S-au furat pe vas bani si s-a intrat in camerele turistilor in timpul noptii!!!
In noaptea de anul nou, s-a apelat la un medic de urgenta atat de grava a fost intoxicarea, bineinteles ca pe banii nostri!!!
Ne-am intors in tara si suntem in continuare pe antibiotic, ca doar am fost sa ne relaxam...
Mai mult hotelurile la care ne-au cazat in Cairo si Hurghada au fost printre cele mai infecte, desi erau 5 stele.
Anuntati pe toata lumea sa nu mai ia tepe cu Kara! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Boogdi Turist
Data înscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 31
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 3:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
...tare experienta ..macar tu ai vazut Egiptul ( visez la el de la 4 ani)  |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|