Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Crisan ( Delta Dunarii)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 12:44 pm    Titlul subiectului: Crisan ( Delta Dunarii) Răspunde cu citat (quote)

Imi puteti sugera ceva trasee/activitati pentru o saptamana petrecuta in Crisan?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sundin
Turist

Data înscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 6:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar ma bucur ca ai intrebat ....acum cativa ani am fost si eu acolo . E un "sat" prin care trec cam toate traseele care se pot face in Delta..In Crisan accesul se face cu navele clasice de calatori (3 ore de mers) sau cu navele rapide (1ora de mers), navigind pe bratul Sulina.
Sus
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din Crisan se pot face intr-adevar multe excursii interesante, important e sa gasesti oferta potrivita de transport pe apa sau uscat, si alte servicii aferente- pescuit, plaja, inchirieri de diferite echipamente etc. Oferta e deocamdata la un stadiu incipient, dar se dezvolta de la an la an, aparand concurenta. Ar fi interesanta o excursie la Mila 23, si de acolo pescuit de stiuca pe lacurile Trei Iezere si Bogdaproste, urmat de o vizita la manastirea Sf. Atanasie de pe canalul Pardina, poate chiar si la Chilia. Am niste poze superbe facute in aprilie pe acest itinerariu. La Caraorman se poate ajunge pe canalul Crisan si se pot vedea dunele de pe grind, iar satul e foarte linistit. Dealtfel, opinia mea e ca Delta a ramas unul din putinele locuri din tara unde te poti reface cu adevarat, ferit de asaltul civilizatiei. Pentru cine mai are nevoie de informatii, va rog sa postati, si am sa incerc sa va lamuresc in masura in care cunosc situatia. Sejur placut, Vali:)
Sus
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt de acord. am ramas surprins atunci cand am vazut dunele din Caraorman, nu credeam ca exista asa ceva in Romania. Tocmai de asta imi doresc sa mai ajung
Delta e zona salbatica, imi place ca ma simt rupt de civilizatie acolo
Sus
Tzoale
Turist

Data înscrierii: 19/Sep/2011

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2011 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze inca nu am fost akolo, dar cred ka o sa urmez si eu sfaturile voastre....
Sus
andrey2503

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Mie Oct 12, 2011 8:07 am    Titlul subiectului: Crisan Răspunde cu citat (quote)

Daca ajungeti in Crisan, va recomand pensiunea Casa cu Flori
http : // www . lapensiuni . ro/ro/pensiuni/dobrogea/tulcea/Casa-cu-Flori-8740159/index.html
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi camping delta dunarii 10
Nu sunt mesaje noi Serpii din Delta Dunarii 12
Nu sunt mesaje noi Plaja in Delta Dunarii 17
Nu sunt mesaje noi Cazare Delta Dunarii 0
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje Transport in Delta Dunarii 6