| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 12:44 pm Titlul subiectului: Crisan ( Delta Dunarii) |
|
|
|
Imi puteti sugera ceva trasee/activitati pentru o saptamana petrecuta in Crisan? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Chiar ma bucur ca ai intrebat ....acum cativa ani am fost si eu acolo . E un "sat" prin care trec cam toate traseele care se pot face in Delta..In Crisan accesul se face cu navele clasice de calatori (3 ore de mers) sau cu navele rapide (1ora de mers), navigind pe bratul Sulina. |
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm Iun 16, 2007 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Din Crisan se pot face intr-adevar multe excursii interesante, important e sa gasesti oferta potrivita de transport pe apa sau uscat, si alte servicii aferente- pescuit, plaja, inchirieri de diferite echipamente etc. Oferta e deocamdata la un stadiu incipient, dar se dezvolta de la an la an, aparand concurenta. Ar fi interesanta o excursie la Mila 23, si de acolo pescuit de stiuca pe lacurile Trei Iezere si Bogdaproste, urmat de o vizita la manastirea Sf. Atanasie de pe canalul Pardina, poate chiar si la Chilia. Am niste poze superbe facute in aprilie pe acest itinerariu. La Caraorman se poate ajunge pe canalul Crisan si se pot vedea dunele de pe grind, iar satul e foarte linistit. Dealtfel, opinia mea e ca Delta a ramas unul din putinele locuri din tara unde te poti reface cu adevarat, ferit de asaltul civilizatiei. Pentru cine mai are nevoie de informatii, va rog sa postati, si am sa incerc sa va lamuresc in masura in care cunosc situatia. Sejur placut, Vali:) |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Dum Iun 17, 2007 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Sunt de acord. am ramas surprins atunci cand am vazut dunele din Caraorman, nu credeam ca exista asa ceva in Romania. Tocmai de asta imi doresc sa mai ajung
Delta e zona salbatica, imi place ca ma simt rupt de civilizatie acolo |
|
|
| Sus |
|
 |
Tzoale Turist
Data înscrierii: 19/Sep/2011 Mesaje: 9
|
Trimis: Joi Sep 22, 2011 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Scuze inca nu am fost akolo, dar cred ka o sa urmez si eu sfaturile voastre.... |
|
|
| Sus |
|
 |
andrey2503
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Oct 12, 2011 8:07 am Titlul subiectului: Crisan |
|
|
|
Daca ajungeti in Crisan, va recomand pensiunea Casa cu Flori
http : // www . lapensiuni . ro/ro/pensiuni/dobrogea/tulcea/Casa-cu-Flori-8740159/index.html |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|